mrb gzl anne adayları....
Size bikaç sefer yazmıştım bn 2010 eylül annesiyim....kızım 4 aylk suanda....sizin topiği takip ediyoum her gzl haberinizde mutlu oluyoum öle kaptırmışımki size ne gzl diye diye adetim 10 gün gecikti dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce ne demek oluo bu??
Bebğim daha ufacık ve ben hala şoktayım...bugün kanda baktırıcam eger hamileysem 2011 eylül annesi adayıyım...dün gece bi damla uyuyamadım kafam cok karışık...:26:
Rabbim ne eylerse güzel eyler....kimseyede kaldıramayacağı yük vermez diyerek kendimi teselli ediyoum...bir yanımda testin yanlış olmasını umud ediyor...
slm kızlar size bir şey sorucam 2 haftadır söylemesi ayıp isalim bebeğim için korkuyorum aranızda benim durumumda olan var mı bügün dahiliye gitmeyi düşünüyorum bu arada bende de burun kanaması oluyor bu normalmiş ben dr sormuştum
canım kaç haftalıksın sen.
ben 7 haftalıkken duydum, 7 haftanın bitip 8. haftaya girdiğim gün. benim geç döllenme canım.Vajinal ultrasonla bakıp dinletti doktorum.
canım test silik çıktı diyosun sanırım var bebeğin benimkide silik çizgi idi şuan 10 haftalık
ah gamse81 bende öyleyim, ağrılı gidiyorum wc ye.doktor randevuma daha var 12 şubatta, çok fazla da takmak istemiyorum kafama, bu benim ikinci hamileliğim, kızımda yaşamadım bunları tam tersine ciddi kabızdım, doktora gittiğimde ben de soracağım şimdi endişelenmek istemiyorum, ama sen gidersen mutlaka yaz bekliyorum,
ayrıca kızlar, benim idrar rengim inanılmaz açık renk, acaba bulantı yüzünden düzgün beslenemiyorum, vücudum vitaminsizmi kalıyori sizlerin nasıl, yazarsanız sevinirim.
aaaaaaaaaaa
bende hapşıyorum hatta odadakiler ÇOK YAŞAYIN diyor demekki hamilelikle ilgili
Suyu çok içiyorsan çok açık renk olur canım...
ah gamse81 bende öyleyim, ağrılı gidiyorum wc ye.doktor randevuma daha var 12 şubatta, çok fazla da takmak istemiyorum kafama, bu benim ikinci hamileliğim, kızımda yaşamadım bunları tam tersine ciddi kabızdım, doktora gittiğimde ben de soracağım şimdi endişelenmek istemiyorum, ama sen gidersen mutlaka yaz bekliyorum,
ayrıca kızlar, benim idrar rengim inanılmaz açık renk, acaba bulantı yüzünden düzgün beslenemiyorum, vücudum vitaminsizmi kalıyori sizlerin nasıl, yazarsanız sevinirim.
suyu bile zor içiyorum desem... 1 lt. zor tamamlıyorum.
idrar açık renk olunca oğlan oluyomuş bebek. bağırsak enfeksiyonu içinde 1 tane patatesi soyun küp küp doğrayın içene birazda pirinç atıp 2 su bardağı suyla pişirin sonra tuzu döküp yiyin serum oluyor bu veee hep yaparım bağırsak enfeksiyonuna birebir
Göremedim canım,göndermemiş miydin bana:44:
sizin idrar rengizin açık değilmi, erkek bebek belirtisimi gerçekten. kızımı hiç hatırlamadığım için eşleştirme yapamıyorum, açıkçası çok da inandırıcı gelmiyor bana.
ama bu patates işini yapayımda nasıl yiyeyimdeneyeceğim artık..[/QUn
batıl inançlara göre hani vardırya öyleyse kız böyleyse erkek. yok et yersen erkek meyve yersen kız. buda onun gibi koyu renkse kız açık renkse oğlanüstelik benim çook açık renk idrarım nerdeyse su dicem. ama ben çok fazla su içiyorum
Bana bilgilerini yazarsan eklerim kivim.
Sevgiso senin ne kadarlık ki bebiş:44:
Tickerde 9 hafta diyor,o zaman kesin duyarsın..
sizin idrar rengizin açık değilmi, erkek bebek belirtisimi gerçekten. kızımı hiç hatırlamadığım için eşleştirme yapamıyorum, açıkçası çok da inandırıcı gelmiyor bana.
ama bu patates işini yapayımda nasıl yiyeyimdeneyeceğim artık..[/QUn
batıl inançlara göre hani vardırya öyleyse kız böyleyse erkek. yok et yersen erkek meyve yersen kız. buda onun gibi koyu renkse kız açık renkse oğlanüstelik benim çook açık renk idrarım nerdeyse su dicem. ama ben çok fazla su içiyorum
nasıl içiyorsun canım, banada söyle, yanımda sürahi, ama ben ona o bana bakıyor
10 hafta normalde ama ultrasonda 10+5
nasıl içiyorsun canım, banada söyle, yanımda sürahi, ama ben ona o bana bakıyor
önümde 1,5 litrelik şişe içi su dolu sürekli el atıp bi yudum alıyorum. illaa lıkır lıkır şart değil yudum yudum. sonra bi bakmışsın elin alışmış farketmeden el atıp içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?