2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaaa vallahi bırakmayız, uyum sağlanır yavaşla sen merak etme. son soru sordugun sayfadan sona dogru okucan başka çaresi yok. biz de öle yapıyoruz kuzum. ayrıca bence uyum da sagladın yaniiiii. en azından ben öle düşünüyorum.

Elviiiiiiiiiiiin Elmaaaaaaa hiç sesiniz çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

boşver sen böyle devam et bende genelde muhabbetleri yakalayamıyorum arada dahil olmaya çalışıyorum ama bazen sadece okumak bile insanı rahatlatıyo

bir sistem oluştur mutlakaaa valla herkes zorlanıorr ama çenemiz düşük napalım
hmm cok guzell canımm aslında benımde aklımdan gecmıstı telle ırtıbat bazen gıremıyorum merak edıyrm sızlerııı

evet çok mantıklı faceden msj at cnm bnde sana atarım bölece giremediğinde bişi olduğunda haber verebiliorsunda zaten doğuma yakın mutlaka verişcez tellerriii haber alabilmek içinnnn cessssssssss ozmnnn kaçışınn yokkkkkkk

seni biliyorum ve seviyorum Cesim. ama yetişemiyorum size.öyle yapacagım artık,bisürü alıntılı mesaj yazacagım uzuuuuunca.

kızlarda alınıp verilmiş maşallah.
kız mı cok topicte,erkek mi şimdilik?

ya uff ya ben benım kocamı daha ıkna edemedım bulusma konusunda
delı edıcek benı wallaaaaa

benimki de izin vermez heralde canım, anca kendisi bırakırsa buluşma yerine kızları görürse belki. ondan bile şüpheliyim. eşimi tanıyorum çünkü pek yanaşmaz böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…