2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım boy ve kilo az geldi bana. ben 2 hafta önce gittigimde 20cm'den fazlaydı. zannedersem bu haftalarda 25 cm civarı ve 400-450 gr arasıdır. 2 hafta önce 300 gr idi çünkü ölçtürmüştüm. ama bizim beslenmeyle ilgili olan konuya gelince, benhep tamam makarnayı bırakıyorum diyorum ama dayanamıyorum. hele bi çeşidi var ki her öğün yesem bıkmam heralde. sonra da koyveriyorum gitsin. kendi kendime bir daha mı hamile olcam neden kısayım ki makarnamdan diyorum. Allaaaah Egemen çıkıcak şimdi göbek deliğimden.

ya ou ben de çok merak ediyorum ama o face 'e giridyodu zaten, buraya pek gelmiyodu. en son da senin dedigin gibi Melis konustu heralde. sorun yoktu o aralar ama ben de meraktayım çok.

az önce baktım da en son 5 nisan da girmiş face ye.aklıma takıldı benim haber alırsanız bize de haber verin canım

herşeyi bebişlere bağlar olduk artık
masum yafrıcaklarr

baktım İncicim, hamilelikle alakası falan yok tabi ki. eşime göre o yedigim dondurmalar şimdi beni tırmalaaaaaaar. gerçi 1 hafta oldu en son yiyeli ama olsun ondandır diyo. kızdı bana. söz verdim havalar ısınana kadar yemicem bi daha.

ben sana benimkilerin yarısını vereyim canım. ben bu gidişle 5-6 bebegi besleyebilirim gibi sanki.

aynen doğru söylüyorsun canım bidaha mı hamile olcaz yiyelim bebişler içinn bende internette okumuştum 500 gr ulaşacaklarmış bu hafta sonuna doğru.maşallah 25 cm olcaklarmış oh ohh

aynen doğru söylüyorsun canım bidaha mı hamile olcaz yiyelim bebişler içinn bende internette okumuştum 500 gr ulaşacaklarmış bu hafta sonuna doğru.maşallah 25 cm olcaklarmış oh ohh

oyhhhhh içimizde kocaman şeyler vaaaaaaar, yerim ben onuuuuuu.

süper laafff ve cidden çok doruu

çok beğendimmmmm

hande sen esrayı ne takıorsun kaçırırırız olur biter hem düğün masrafındanda yırtarsın ahahah ay esra beni öldürüciik

benim oğlumun gözü çifter çifter kızlarda

Sahili kaçırcas biz asıl

cescim valla anlayan beri gelsin
kesin iyi bişi ama çözemedim

ya ou ben de çok merak ediyorum ama o face 'e giridyodu zaten, buraya pek gelmiyodu. en son da senin dedigin gibi Melis konustu heralde. sorun yoktu o aralar ama ben de meraktayım çok.

Puiko iyi hatta yoğun şekilde çalışıyor bile

Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
canımm ben bayıldım cok sade we cıcı herzamn sadenın sıklıgını tercıh etmek gerek bence
cok dogru soylemıs anacıgın canımmm
herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
gozun aydın tatlım hayırlı olsun ogluusn
ayy canım sorma incininkide kesinleşmedi birde erkek çıkarsa kalakalırım ortada o zaman bizde inciyide alırız başka topiklerde kız ararız üçümüz
özgemmmm banada gelın yok yaa ogluusma kız yok

walla grcekten oyle benım cıldım basta putur putur olmustu sımdı yumusacık ayyy canım oglumm annesınn cıldını guzellestrıyoo

oyhhhhh içimizde kocaman şeyler vaaaaaaar, yerim ben onuuuuuu. bazen o kadar değişik hareket ediyo ki. bir anda sanki "dur aklıma bişi geldi bi koşu gidiyim" de gibi hopurt bişi oluyo içimde. sonra belli yani yerleşiyo yerine ve uyuyo..ok komik oluyo o zaman. bazen de derim geriliyo geriliyo. elimi bi koyuyorum oraya yumulmuş. bişiyini tutuyorum ama nesi anlamıyorum. öğlen babsı da tuttu. bi de bana sen elleme bişi yaparsın diyooooo

benim oğlumun gözü çifter çifter kızlarda

Sahili kaçırcas biz asıl

cescim valla anlayan beri gelsin
kesin iyi bişi ama çözemedim

Puiko iyi hatta yoğun şekilde çalışıyor bile

E sen nerde görüştün, telefonda mı konuşuyosunuz, neden gelmiyo artık foruma bilgin var mı?akşamları mı giriyo.

canım başka bişey olsa paylaşırız dicem ama gelin bu paylaşılmıyor

cess canım ben hala senın kadr net hıssdemedım oglusumu yaa arada sadece pıtır pıtır hıssdyrm okadrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…