2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cessss bizim hafta
21.HAFTA

Bebeğiniz…

Bebeğin boyu 18 santim ve ağırlığı yaklaşık 300 gramdır. Bebeğinizin kırmızı kan hücreleri üretilmeye başlanır ve dilindeki tat alma duyusu gelişimine devam eder. Önemli gelişmelerden biride kalp kasının güçlenmesidir.

Siz…

Kilonuz bu haftadan sonraki 10 hafta içinde hızla artar. İştahınızda bir artış olabilir ve metebolizmayı desteklemek için günlük ekstra 500 kalori daha almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.Tek çeşit yiyecekler değil, çeşitli gıdalar ile beslenmek ve kilo yapıcı besinlerden kaçınmak gerekir. Bu dönemde de protein ve vitamin içeren besinlere ağırlık vermelisiniz. Gün içerisinde ayaklarınızda ve bileklerinizde şişme görülebilir. Bol su içmek ve iki saaten fazla ayakta kalmamak faydalı olabilir.Eğer başlanmadıysa bu hafta itibarıyla demir alımı faydalı olabilir.

canım boy ve kilo az geldi bana. ben 2 hafta önce gittigimde 20cm'den fazlaydı. zannedersem bu haftalarda 25 cm civarı ve 400-450 gr arasıdır. 2 hafta önce 300 gr idi çünkü ölçtürmüştüm. ama bizim beslenmeyle ilgili olan konuya gelince, benhep tamam makarnayı bırakıyorum diyorum ama dayanamıyorum. hele bi çeşidi var ki her öğün yesem bıkmam heralde. sonra da koyveriyorum gitsin. kendi kendime bir daha mı hamile olcam neden kısayım ki makarnamdan diyorum. Allaaaah Egemen çıkıcak şimdi göbek deliğimden.

ya ou ben de çok merak ediyorum ama o face 'e giridyodu zaten, buraya pek gelmiyodu. en son da senin dedigin gibi Melis konustu heralde. sorun yoktu o aralar ama ben de meraktayım çok.

az önce baktım da en son 5 nisan da girmiş face ye.aklıma takıldı benim haber alırsanız bize de haber verin canım

:60:
herşeyi bebişlere bağlar olduk artık:9:
masum yafrıcaklarr:69::69::69:

baktım İncicim, hamilelikle alakası falan yok tabi ki. eşime göre o yedigim dondurmalar şimdi beni tırmalaaaaaaar. gerçi 1 hafta oldu en son yiyeli ama olsun ondandır diyo. kızdı bana. söz verdim havalar ısınana kadar yemicem bi daha.

keşke şişen yanaklar olsa benim olduğu gibi kalçalara gidiyo hele göğüslerde hiçbişey yok 5 aylık hamile olupta ölçüsü değişmeyen banden başka yoktur herhalde doğuma kadar nasıl bişey olcam ben ya

ben sana benimkilerin yarısını vereyim canım. ben bu gidişle 5-6 bebegi besleyebilirim gibi sanki.

canım boy ve kilo az geldi bana. ben 2 hafta önce gittigimde 20cm'den fazlaydı. zannedersem bu haftalarda 25 cm civarı ve 400-450 gr arasıdır. 2 hafta önce 300 gr idi çünkü ölçtürmüştüm. ama bizim beslenmeyle ilgili olan konuya gelince, benhep tamam makarnayı bırakıyorum diyorum ama dayanamıyorum. hele bi çeşidi var ki her öğün yesem bıkmam heralde. sonra da koyveriyorum gitsin. kendi kendime bir daha mı hamile olcam neden kısayım ki makarnamdan diyorum. Allaaaah Egemen çıkıcak şimdi göbek deliğimden.

aynen doğru söylüyorsun canım bidaha mı hamile olcaz yiyelim bebişler içinn:16::16: bende internette okumuştum 500 gr ulaşacaklarmış bu hafta sonuna doğru.maşallah 25 cm olcaklarmış oh ohh:66::66:

aynen doğru söylüyorsun canım bidaha mı hamile olcaz yiyelim bebişler içinn:16::16: bende internette okumuştum 500 gr ulaşacaklarmış bu hafta sonuna doğru.maşallah 25 cm olcaklarmış oh ohh:66::66:

oyhhhhh içimizde kocaman şeyler vaaaaaaar, yerim ben onuuuuuu.

süper laafff ve cidden çok doruu

çok beğendimmmmm:nazar:

hande sen esrayı ne takıorsun kaçırırırız olur biter hem düğün masrafındanda yırtarsın ahahah ay esra beni öldürüciik

benim oğlumun gözü çifter çifter kızlarda :1::1::1:

Sahili kaçırcas biz asıl :52::52::52::52::52:

Bugün görümcemle görüştüm ben de. ona göre yüzüm değişmiş. böyle lohusa gibi olmuşum. ama o nasıl olur bilemiyorum yani iyi mi kötü mü bilemedeim. o iyi anlamda sölemiştir bana kötü şey sölemez ama nasıl olur logusa yuzu? yorgun mu? yoksa neşeli mi.

cescim valla anlayan beri gelsin
kesin iyi bişi ama çözemedim

ya ou ben de çok merak ediyorum ama o face 'e giridyodu zaten, buraya pek gelmiyodu. en son da senin dedigin gibi Melis konustu heralde. sorun yoktu o aralar ama ben de meraktayım çok.

Puiko iyi hatta yoğun şekilde çalışıyor bile :1::1:

Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
canımm ben bayıldım cok sade we cıcı herzamn sadenın sıklıgını tercıh etmek gerek bence
ohhhh afıyet olsun sızeee
anane anne torun ıcın bakalım cayları
kansızlık var dedın de annemın lafı geldı aklıma
evlat once annenın kanını alır
sonra canını alır
en sonda malını alır der :9::9::9:
Dusununce dogru aslında
:1::1::1::1:cok dogru soylemıs anacıgın canımmm
herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
gozun aydın tatlım hayırlı olsun ogluusn:nazar:
ayy canım sorma incininkide kesinleşmedi birde erkek çıkarsa kalakalırım ortada :9::9: o zaman bizde inciyide alırız başka topiklerde kız ararız üçümüz :60::60:
özgemmmm banada gelın yok yaa ogluusma kız yok:43:
canım ben de inanılmaz çirkinleştim, yüzüm sivilceden görülmez olduydu, ama erkekim olcak. erkek hormonu olan testosteron 20. hafta civaro annein cildini düzeltmeye başlıyo. su an ildim o kadar düzeldi ki anlatamam. izler biraz duruyo ama yeni sivilce çıkmıyo ve yumuşacık oldu cildim. pambık gibiyim vallahi. erkekse senin de gececektir yakında ama kızsa bilemem:1:

walla grcekten oyle benım cıldım basta putur putur olmustu sımdı yumusacık ayyy canım oglumm annesınn cıldını guzellestrıyoo:16::16:

oyhhhhh içimizde kocaman şeyler vaaaaaaar, yerim ben onuuuuuu. bazen o kadar değişik hareket ediyo ki. bir anda sanki "dur aklıma bişi geldi bi koşu gidiyim" de gibi hopurt bişi oluyo içimde. sonra belli yani yerleşiyo yerine ve uyuyo..ok komik oluyo o zaman. bazen de derim geriliyo geriliyo. elimi bi koyuyorum oraya yumulmuş. bişiyini tutuyorum ama nesi anlamıyorum. öğlen babsı da tuttu. bi de bana sen elleme bişi yaparsın diyooooo:1:

benim oğlumun gözü çifter çifter kızlarda :1::1::1:

Sahili kaçırcas biz asıl :52::52::52::52::52:

cescim valla anlayan beri gelsin
kesin iyi bişi ama çözemedim

Puiko iyi hatta yoğun şekilde çalışıyor bile :1::1:

E sen nerde görüştün, telefonda mı konuşuyosunuz, neden gelmiyo artık foruma bilgin var mı?akşamları mı giriyo.

canımm ben bayıldım cok sade we cıcı herzamn sadenın sıklıgını tercıh etmek gerek bence

:1::1::1::1:cok dogru soylemıs anacıgın canımmm

gozun aydın tatlım hayırlı olsun ogluusn:nazar:

özgemmmm banada gelın yok yaa ogluusma kız yok:43:

walla grcekten oyle benım cıldım basta putur putur olmustu sımdı yumusacık ayyy canım oglumm annesınn cıldını guzellestrıyoo:16::16:

canım başka bişey olsa paylaşırız dicem ama gelin bu paylaşılmıyor :9::9::9::9::9:

oyhhhhh içimizde kocaman şeyler vaaaaaaar, yerim ben onuuuuuu. bazen o kadar değişik hareket ediyo ki. bir anda sanki "dur aklıma bişi geldi bi koşu gidiyim" de gibi hopurt bişi oluyo içimde. sonra belli yani yerleşiyo yerine ve uyuyo..ok komik oluyo o zaman. bazen de derim geriliyo geriliyo. elimi bi koyuyorum oraya yumulmuş. bişiyini tutuyorum ama nesi anlamıyorum. öğlen babsı da tuttu. bi de bana sen elleme bişi yaparsın diyooooo:1:

cess canım ben hala senın kadr net hıssdemedım oglusumu yaa arada sadece pıtır pıtır hıssdyrm okadrr

Back