2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim yüzümde de hiç bi değişiklik olmadı mesela.. ben farketmiyorum, annem ablam şişmiş diyolar biraz ama bilmem:44:

Bugün görümcemle görüştüm ben de. ona göre yüzüm değişmiş. böyle lohusa gibi olmuşum. ama o nasıl olur bilemiyorum yani iyi mi kötü mü bilemedeim. o iyi anlamda sölemiştir bana kötü şey sölemez ama nasıl olur logusa yuzu? yorgun mu? yoksa neşeli mi.

kızlar son dönemlerde samimi olduğumuz arkadaşlara numaralarımızı verelim çok merakta kalıyoruz

kızlar son bişe daha sorcam sonra hazırlancammm sizce dolap cam bölmeli olsun mu??? yoksa komple mobilya mı olsun

:76:
böle biraz şiş soluk ve yorgun olur canım ama bide bi masumluk ve masum bi güzellik gelir :)))

kızlar son bişe daha sorcam sonra hazırlancammm sizce dolap cam bölmeli olsun mu??? yoksa komple mobilya mı olsun

cam bölmeli olsun arkası perdeli ama camları cam degil, pleksiglas gibi kırılmayan bir malzeme olsun. ama mesela benim aldığım takımın da camlısı degil camsızı güzeldi, ben camlı mobilya hastası olmama ragmen camsız aldım, çünkü modele göre camın yakışıp yakışmaması da değişiyo.

çok anlamam ben de ama yorgun ve şişmiş olur gibime geldi şimdi:83:

canım hayırlısı olsun sivilce erkek çocuklardada çıkabiliyor bende çıkmadıda arkadaşımda çıkmıştı.ne zaman kontrol çokmu daha kaçamak yapsan başka doktora gitsen biz öğrendikte ne oldu daha bir çöp alamadım oğluma

Son düzenleme:

canım tenin beyazlaşmışsa ondan da demiş olabilir lohusalar güzel olur iyi birşey demiş

çok anlamam ben de ama yorgun ve şişmiş olur gibime geldi şimdi:83:

evet belki kilo aldığım artık yüzümden de belli oluyosa (ki 5 kilo heralde belli oluyodur) ondan demiştir öyle.

bu arada çalışırken sesimin kısıldığını farkettim. böyle suskun suskun çizim yaprken bi konuştum, sesim kısılmış. ay bu da mı hamilelikten acabaaaaaa

kızlar puiko yu gören ondan haber alan var mı ben çoktandır görmüyorum en son 5 nisanda girmiş facee.melisss senin haberin vardır bebiş bir sorun yok di mi

cessss bizim hafta
21.HAFTA

Bebeğiniz…

Bebeğin boyu 18 santim ve ağırlığı yaklaşık 300 gramdır. Bebeğinizin kırmızı kan hücreleri üretilmeye başlanır ve dilindeki tat alma duyusu gelişimine devam eder. Önemli gelişmelerden biride kalp kasının güçlenmesidir.

Siz…

Kilonuz bu haftadan sonraki 10 hafta içinde hızla artar. İştahınızda bir artış olabilir ve metebolizmayı desteklemek için günlük ekstra 500 kalori daha almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.Tek çeşit yiyecekler değil, çeşitli gıdalar ile beslenmek ve kilo yapıcı besinlerden kaçınmak gerekir. Bu dönemde de protein ve vitamin içeren besinlere ağırlık vermelisiniz. Gün içerisinde ayaklarınızda ve bileklerinizde şişme görülebilir. Bol su içmek ve iki saaten fazla ayakta kalmamak faydalı olabilir.Eğer başlanmadıysa bu hafta itibarıyla demir alımı faydalı olabilir.

kızlar puiko yu gören ondan haber alan var mı ben çoktandır görmüyorum en son 5 nisanda girmiş facee.melisss senin haberin vardır bebiş bir sorun yok di mi

ya ou ben de çok merak ediyorum ama o face 'e giridyodu zaten, buraya pek gelmiyodu. en son da senin dedigin gibi Melis konustu heralde. sorun yoktu o aralar ama ben de meraktayım çok.

herşeyi bebişlere bağlar olduk artık
masum yafrıcaklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…