benim yüzümde de hiç bi değişiklik olmadı mesela.. ben farketmiyorum, annem ablam şişmiş diyolar biraz ama bilmem:44:
benim yüzümde de hiç bi değişiklik olmadı mesela.. ben farketmiyorum, annem ablam şişmiş diyolar biraz ama bilmem:44:
benim yüzüm kocaman olduzaten kiloyu ilk yüzden alıyodum şiş şiş yüzüm var şimdik
Bugün görümcemle görüştüm ben de. ona göre yüzüm değişmiş. böyle lohusa gibi olmuşum. ama o nasıl olur bilemiyorum yani iyi mi kötü mü bilemedeim. o iyi anlamda sölemiştir bana kötü şey sölemez ama nasıl olur logusa yuzu? yorgun mu? yoksa neşeli mi.
kızlar son dönemlerde samimi olduğumuz arkadaşlara numaralarımızı verelim çok merakta kalıyoruz
kızlar son bişe daha sorcam sonra hazırlancammm sizce dolap cam bölmeli olsun mu??? yoksa komple mobilya mı olsun
Bugün görümcemle görüştüm ben de. ona göre yüzüm değişmiş. böyle lohusa gibi olmuşum. ama o nasıl olur bilemiyorum yani iyi mi kötü mü bilemedeim. o iyi anlamda sölemiştir bana kötü şey sölemez ama nasıl olur logusa yuzu? yorgun mu? yoksa neşeli mi.
söylentilere göre değerlendirirsek kız olcak öle bi çirkinleştimki sormayın yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı hani kız anneyi çirkinleştirirmiş ya
kız erkek fark etmez ama merak işte
alamıyoruz ya bişeyler içim gidiyor
cam bölmeli olsun arkası perdeli ama camları cam degil, pleksiglas gibi kırılmayan bir malzeme olsun. ama mesela benim aldığım takımın da camlısı degil camsızı güzeldi, ben camlı mobilya hastası olmama ragmen camsız aldım, çünkü modele göre camın yakışıp yakışmaması da değişiyo.
çok anlamam ben de ama yorgun ve şişmiş olur gibime geldi şimdi:83:
kızlar puiko yu gören ondan haber alan var mı ben çoktandır görmüyorum en son 5 nisanda girmiş facee.melisss senin haberin vardır bebiş bir sorun yok di mi
evet belki kilo aldığım artık yüzümden de belli oluyosa (ki 5 kilo heralde belli oluyodur) ondan demiştir öyle.
bu arada çalışırken sesimin kısıldığını farkettim. böyle suskun suskun çizim yaprken bi konuştum, sesim kısılmış. ay bu da mı hamilelikten acabaaaaaa
canım benim için sorun olmaz ama şu bir gerçek ki face de ekli olanların nicklerini hala öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?