2. bebeen demek.maşallahneslihan ilk bebegin mi senin?
keşke diyorum 2-3 sene sonra yenileseydin,mama dökülecek çiş yapacak yaramazlar
ama için ferahlamıştır o doğru.bende arka arkaya doğurup ufak olanı 3-4 yaşına gelince değiştirmeyi düşünoyrum eşyalarımı.sen iyi günlerde kullan mis gibi olmuştur evin şimdi.
yok tatlım 2*. beebem. ama güzel değildi yani kullanışlı değillerdi.o yüzden doğumdan önce değiştirmek istedim.amaann olsun canları saolsun bebelerimin.eşya sonuçta ben eşyaya fazla değer vermem. evet içim çok ferahladı mis gibi tertemiz oldu valla oda.eskiler bana çok gıcık geliyodu artık.hamilelikten dolayı sanırım
eşyalarda değişmeyi haketmiş o zaman. 3. bebeğe bi daha dğeiştirirsin o zaman :)
3. yü düşünmek herkesin harcı değil şu vakitte gerci düşünüyorsan dedim
2. bebeen demek.maşallahneslihan ilk bebegin mi senin?
keşke diyorum 2-3 sene sonra yenileseydin,mama dökülecek çiş yapacak yaramazlar
ama için ferahlamıştır o doğru.bende arka arkaya doğurup ufak olanı 3-4 yaşına gelince değiştirmeyi düşünoyrum eşyalarımı.sen iyi günlerde kullan mis gibi olmuştur evin şimdi.
yok tatlım 2*. beebem. ama güzel değildi yani kullanışlı değillerdi.o yüzden doğumdan önce değiştirmek istedim.amaann olsun canları saolsun bebelerimin.eşya sonuçta ben eşyaya fazla değer vermem. evet içim çok ferahladı mis gibi tertemiz oldu valla oda.eskiler bana çok gıcık geliyodu artık.hamilelikten dolayı sanırım
eşyalarda değişmeyi haketmiş o zaman. 3. bebeğe bi daha dğeiştirirsin o zaman :)
3. yü düşünmek herkesin harcı değil şu vakitte gerci düşünüyorsan dedim
Valla canım benim bi doktorum varya sürekli şikayet ettiğim o dediki 12. haftada ERKEK..söyleyebilirsiniz herkese dedi..
sonra tabii ben obsesif şekilde başka doktorlarada gittim onlara değil açmak uyanmadı bile..
iki eliyle birden kapatıyordu hemde..nasıl hırs yaptıysa..öyle oluncada kız dedi onlarda
sonra o ilk doktora gittik ilk doktoruma oğlum değil açmak gözümüze gözümüze sokuyordu
ilk ne deniyorsa o oluyor sanırım
aman sağlıklı olsun be canım
başka bişi lazım değil
evet canım öle tabi ki benim ki merak sadece
sağlıklı olduktan sonra başka ne isterim ki
çok cici bişey bende bakıyorum bebiş odalarına beğendim ama büyüyebilen olsa daaha iyi olurdu benceee
canım bebişler göstermeyince göstermiyor işte.bence senin kızın olacak içimden öyle geçti nedense
ne yaptıysak göstermedi bizim keçi kız mı erkek mi
18 haftalık olduk bir tık da yok... çok utangaç çok uslu şimdilikçıkınca canımıza okuyacak galiba. ama bende hissetmek istiyorum hareketlerini. göbiş büyümese hamile değilmiyim acaba diye düşüncem neredeyse o kadar yani..
doktorumuza da ayda bir kez gidiyoruz bir ayda varlığını unutuyorum valla..
hadi bebeğim artık at sende bi tepik
söylentilere göre değerlendirirsek kız olcak öle bi çirkinleştimki sormayın yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı hani kız anneyi çirkinleştirirmiş ya
kız erkek fark etmez ama merak işte
alamıyoruz ya bişeyler içim gidiyor
soruyorlardı bizede cevap veremiyorduk
sanki kız desek erkek desek bi yanımız üzülecekti
böyle mal gibi olmuştuk kaç gün
sonra görünce rahatladık
ayrı bi stres oda yahu
yeni mi geldin sen aramıza hmd.şimdi farkettim mesaj sayın az.söylentilere göre değerlendirirsek kız olcak öle bi çirkinleştimki sormayın yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı hani kız anneyi çirkinleştirirmiş ya
kız erkek fark etmez ama merak işte
alamıyoruz ya bişeyler içim gidiyor
kızlar biz bebiş odalarına bakmaya gidicez kocişle bugün.acaba düz beyaz mı baksam yoksa aralarda renkte olsun mu karar veremedim ben.ne zor şey yaabu arada oğluşuma ördüğüm hırkanın bitmesine az kaldı en yakın zamanda koycam fotosunu bitireyim de
canımmm bu temsılı resım netten buldum zate
bunun aynısının buyuyenını dusunuoz bız edırnekapıda buldukta sızlede paylasmak ıstedım
orda resmını cekmek aklıma gelmedı de
canım ben de inanılmaz çirkinleştim, yüzüm sivilceden görülmez olduydu, ama erkekim olcak. erkek hormonu olan testosteron 20. hafta civaro annein cildini düzeltmeye başlıyo. su an ildim o kadar düzeldi ki anlatamam. izler biraz duruyo ama yeni sivilce çıkmıyo ve yumuşacık oldu cildim. pambık gibiyim vallahi. erkekse senin de gececektir yakında ama kızsa bilemem
kızlar biz bebiş odalarına bakmaya gidicez kocişle bugün.acaba düz beyaz mı baksam yoksa aralarda renkte olsun mu karar veremedim ben.ne zor şey yaabu arada oğluşuma ördüğüm hırkanın bitmesine az kaldı en yakın zamanda koycam fotosunu bitireyim de
ben mobilyanın düz beyaz olmasından, odaya verilecek rengin aksesuar kaynaklı olmasından yanayım ama kişinin zevki de çok etkili bu konuda. o yuzden içine çok sinen renkli bişi olursa kaçırma al bence.
benimde ne kıpırtı var ne cinsiyet hmd,tek dağilsin.aynen dediğin gibi ultrasonda görmesem ve göbeğim büyümese hamile dğeilim sanırm diycem. 20. hafta bitince hissetmeyi umuyorum bende.3 haftam kaldısende 15-20 güne hissedersin sanırım
süper laafff ve cidden çok doruuohhhh afıyet olsun sızeee
anane anne torun ıcın bakalım cayları
kansızlık var dedın de annemın lafı geldı aklıma
evlat once annenın kanını alır
sonra canını alır
en sonda malını alır der
Dusununce dogru aslında
çok beğendimmmmmKızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
Benim gelin hazır :)
Duru kızımı alıcam ben oğluma Esra kıyamayıp vermeyecek kızını bana muhtemelen
o Yüzden gidicimmm başka topiclere:)
bu arada görmüştür şimdi Esra güzel kızını
Ay ne heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?