2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım öle tabi ki benim ki merak sadece
sağlıklı olduktan sonra başka ne isterim ki

çok cici bişey bende bakıyorum bebiş odalarına beğendim ama büyüyebilen olsa daaha iyi olurdu benceee

canımmm bu temsılı resım netten buldum zate
bunun aynısının buyuyenını dusunuoz bız edırnekapıda buldukta sızlede paylasmak ıstedım
orda resmını cekmek aklıma gelmedı de

canım bebişler göstermeyince göstermiyor işte.bence senin kızın olacak içimden öyle geçti nedense

söylentilere göre değerlendirirsek kız olcak öle bi çirkinleştimki sormayın yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı hani kız anneyi çirkinleştirirmiş ya
kız erkek fark etmez ama merak işte
alamıyoruz ya bişeyler içim gidiyor

benimde ne kıpırtı var ne cinsiyet hmd,tek dağilsin.aynen dediğin gibi ultrasonda görmesem ve göbeğim büyümese hamile dğeilim sanırm diycem. 20. hafta bitince hissetmeyi umuyorum bende.3 haftam kaldı sende 15-20 güne hissedersin sanırım

canım ben de inanılmaz çirkinleştim, yüzüm sivilceden görülmez olduydu, ama erkekim olcak. erkek hormonu olan testosteron 20. hafta civaro annein cildini düzeltmeye başlıyo. su an ildim o kadar düzeldi ki anlatamam. izler biraz duruyo ama yeni sivilce çıkmıyo ve yumuşacık oldu cildim. pambık gibiyim vallahi. erkekse senin de gececektir yakında ama kızsa bilemem

soruyorlardı bizede cevap veremiyorduk
sanki kız desek erkek desek bi yanımız üzülecekti
böyle mal gibi olmuştuk kaç gün
sonra görünce rahatladık
ayrı bi stres oda yahu

biz de herkese açıklama yapmak zorunda kalıyoruz bi de
doktor %90 ihtimal kız dedi ama %10 luk payı da düşünmek lazım erkek te olabilir.. şeklinde
bizim ki gösterdi bi de bi güzel çıkıntı yokmuş ama sonradan pipi çıkarsa bilmem

kızlar biz bebiş odalarına bakmaya gidicez kocişle bugün.acaba düz beyaz mı baksam yoksa aralarda renkte olsun mu karar veremedim ben.ne zor şey yaa bu arada oğluşuma ördüğüm hırkanın bitmesine az kaldı en yakın zamanda koycam fotosunu bitireyim de

yeni mi geldin sen aramıza hmd.şimdi farkettim mesaj sayın az.
ticker yapalım mı sana da? haftanı ordan biliriz

ben mobilyanın düz beyaz olmasından, odaya verilecek rengin aksesuar kaynaklı olmasından yanayım ama kişinin zevki de çok etkili bu konuda. o yuzden içine çok sinen renkli bişi olursa kaçırma al bence.

canımmm bu temsılı resım netten buldum zate
bunun aynısının buyuyenını dusunuoz bız edırnekapıda buldukta sızlede paylasmak ıstedım
orda resmını cekmek aklıma gelmedı de

canım fiyatı neydi baktığınızın??

benim yüzümde de hiç bi değişiklik olmadı mesela.. ben farketmiyorum, annem ablam şişmiş diyolar biraz ama bilmem:44:

walal gıdınce aklın ole bı karısıokı canım
kafanda baska bısıle gıdıosun orda baska selere dalıosun
bence hıc bısı dusunmeden gıtt bakalım orda ıcıne hangısı sınıcekkk

canım bence beyaz al sonra eğer istersen kendin sticker yapıştırırsın belki 2. kız olur ikisinede uyar beyaz. hırkanıda merakla bekliyoruz

ben mobilyanın düz beyaz olmasından, odaya verilecek rengin aksesuar kaynaklı olmasından yanayım ama kişinin zevki de çok etkili bu konuda. o yuzden içine çok sinen renkli bişi olursa kaçırma al bence.

canım kociş renkli istiyor bense beyaz.içime renlilerden çok sinmiyor hani kız olsa tamamda erkekte renklileri pek beğenmedim.beyazla daha ferah görünür hem oda.

inşallah en yakın zamanda hissederiz yaaa... merak ediyorum sürekli acaba neler yapıyor içerde benim yumurcak

ayy ne güzel ben de bakmak istiyorum artıkk bence düz beyazlar daha güzel canım...

süper laafff ve cidden çok doruu
Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
çok beğendimmmmm

hande sen esrayı ne takıorsun kaçırırırız olur biter hem düğün masrafındanda yırtarsın ahahah ay esra beni öldürüciik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…