herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
hayırlı olsun oğluşun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
çıtır buluruz canım bizde
peeh bize kızmı yok![]()
ayyyy kaynanaya bak sen![]()
dünürüm öle düşünmemiştim hiç yaa aa kerttik bikere dönmek yok![]()
sorma valla bizim kaynana cadoloz çıktı biraz:18::18:
kızımın çekeceği var![]()
ayy canım sorma incininkide kesinleşmedi birde erkek çıkarsa kalakalırım ortadao zaman bizde inciyide alırız başka topiklerde kız ararız üçümüz
![]()
ayy canım sorma incininkide kesinleşmedi birde erkek çıkarsa kalakalırım ortadao zaman bizde inciyide alırız başka topiklerde kız ararız üçümüz
![]()
![]()
ozgecımmm korkma bızım kızı kımseye vermedık bız
tursusunu kurcaz baktık olmuo bızde dunur oluruz
ama ben sımdıden dıım kızım bana benzerse cadı olur
ama babasına cekerse walla tam evlenılıcek kız olur![]()
Benim gelin hazır :)
Duru kızımı alıcam ben oğluma Esra kıyamayıp vermeyecek kızını bana muhtemelen
o Yüzden gidicimmm başka topiclere:)
bu arada görmüştür şimdi Esra güzel kızını
Ay ne heyecanlı
ne yaptıysak göstermedi bizim keçi kız mı erkek mi
18 haftalık olduk bir tık da yok... çok utangaç çok uslu şimdilikçıkınca canımıza okuyacak galiba. ama bende hissetmek istiyorum hareketlerini. göbiş büyümese hamile değilmiyim acaba diye düşüncem neredeyse o kadar yani..
doktorumuza da ayda bir kez gidiyoruz bir ayda varlığını unutuyorum valla..
hadi bebeğim artık at sende bi tepik![]()
ayy canım babasını bilmem ama seni gördüm maşallah fıstık gibisin sana çeksinturşusunu kurmayın bu güzellikten mahrum etmeyin kimseyi
![]()
çarşamba kesinleşir artık:82:
varlıgını unutuomusun kızzz o sana bı hıssettırırkı sormaaaa
bende ıkı aksamdır nerdeyse aglıcaktım kızdan ses yok
hareketlerı durdu dıye dr bugun dedıkı daha kesın hareketlerı ıcın cok erken
500 gr sonra daha netlesırmıs oda zate 6 ay dolunca falan olurmus
sımdılık hıssetmıo olabıırsın ama sonradan canımıza okucaklar snaırım
oy oy oy boyle dunure can kurban beeeeee
cok saol canm benım guzel sozlerın ıcın bakalım hamılelıgın sonlarında da bole seler dıcekmıyız
valla canım bekliyoruz merakla hayırlısı olsun inşallah ama eğer erkek derse senin için büyük bir şok olacak kız gibi alıştırdın kendini.ikinci yıkılanda ben olurum galiba![]()
ne yaptıysak göstermedi bizim keçi kız mı erkek mi
18 haftalık olduk bir tık da yok... çok utangaç çok uslu şimdilikçıkınca canımıza okuyacak galiba. ama bende hissetmek istiyorum hareketlerini. göbiş büyümese hamile değilmiyim acaba diye düşüncem neredeyse o kadar yani..
doktorumuza da ayda bir kez gidiyoruz bir ayda varlığını unutuyorum valla..
hadi bebeğim artık at sende bi tepik![]()
evet canım ister istemez alıştırdım kendimideğişmicek gibi geliyo bana da ama bakalım hayırlısı evet
handeee mehmet güçlü yanılmış olabilir mi dersinarada kaçamak yapmasa mıydım acaba yaa
Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971