Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülay ı bende merak ediyorum doktora gidecekti diyen arkdaşlar oldu ama ben hiç hatırlamıyorum.
dünürüm ses ver
hoşgeldin canım
Gülay ı bende merak ediyorum doktora gidecekti diyen arkdaşlar oldu ama ben hiç hatırlamıyorum.
dünürüm ses ver
Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
Eki Görüntüle 181971
Eki Görüntüle 181971
herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
bende bembayazım normaldede çok rengim yoktu zaten bide çok çabuk yorulmaya başladımbenimde rengim soluk bembeyaz duruyorum hayalet gibi kansızlıktan galiba :44:
herkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
gözünüz aydın canımbi erkek daha geldi topiğe
![]()
gözünüz aydın canımbi erkek daha geldi topiğe
![]()
hoop noluyor başka erkeklere mendil sallamalar falan![]()
Eki Görüntüle 181971
ne yapalım canım kız kıtlığı var![]()
hoop noluyor başka erkeklere mendil sallamalar falan![]()
hos geldın cnaım aramızaben yeni geldim ama hemen araya gireyim... oda hoş gerçekten
ne güzel bişeylere karar vermiş alış verişlere başlamışsınız hepiniz
bende tık yok..
zaten bebişimin cinsiyetinide öğrenemedik:-(
çatlıyoruz babamızla![]()
canım bunu netten buldum bızde bunun aynısına baktık amaben çookk beğendimm nerdeymiş bu nekadar:44:
hayırlısı olsun canımmmmmmmmherkese merhaba doktordan geldik sağlığı yerinde imiş bebeişimizin.sonunda cinsiyetini de öğrendik.oğlum olacak hayırlısıyla.
tsk ederız teyzesıııcanım ben çok beğendim sade olması ayrı bir güzellik katmış![]()
tsk ederız teyzesıbence çok güzel