Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım goz altlarım cok morarmaya basladı basladı yaa hele bazı gunlerr dayak yemıs gıbı oluyorumm nedenkı acepp![]()
kızlar benım goz altlarım cok morarmaya basladı basladı yaa hele bazı gunlerr dayak yemıs gıbı oluyorumm nedenkı acepp![]()
benim de başım ağrıdığında ve migrenim tutçağı zaman çok morarım göz altrlarım. damarsal bişi zannedersem. sende de varmı başağrısı şikayeti?
ewet war canım sınuzt wardı gectı ama mıgrende war bende![]()
Gönderdim İncicim bak bakalm bu sefer olcak mı.
Bebeği uyutma yöntemini buldum koyucam beşiğe ağladıkça sallasınlar uyusunlardaaaa
karnını doyurmayada bi yol bulayım bari
sevdim ben bu teknik anneliği
unnadoya bende bakıyorum ama şu garage ürünlerini nasıl kaçırdım deli oliciiim![]()
tamam oldu cesçok teşekkür ederim
özgemmm sana da çok teşekkür ederim canım![]()
tamam oldu cesçok teşekkür ederim
özgemmm sana da çok teşekkür ederim canım![]()
handee garage ürünleri satışta hala ama pek bişey kalmamış![]()
işimize yarayan bişey çıkar elbet ilerleyen günlerdeRica ederim canım, pek bişi oyok ama elle tutulcak
hepsinden birer tane vardı herhalde
ne çabuk bitti yahu
bende oyle canım normalde esmer tenlıyım beyaz degılm ama beyazlamya durdum resmn yaaabenimde rengim soluk bembeyaz duruyorum hayalet gibi kansızlıktan galiba :44:
hmm bak haklıısn cess dun basım catlıyodu gozlerımın altıda sımsıyah olmustu demek ona baglı morluk benımkısıcanım işte migren de damarsal bir rahatsızlık ya kesin damarlarla alakalı gözlerin morarması da. dikkat et bakalım morluk ağrın oldugunda daha da fazlalaşıyomu diye.
canım kanszılıktan olabılıo o
benım normalde mordu sımdı mosmor zate
Kakılmıs gıbın oldum yanııı
Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
Eki Görüntüle 181971
bende oyle canım normalde esmer tenlıyım beyaz degılm ama beyazlamya durdum resmn yaaa
Hmm bak haklıısn cess dun basım catlıyodu gozlerımın altıda sımsıyah olmustu demek ona baglı morluk benımkısı
ewet yaa kamsızlıkta war bende yaa offf![]()
kızlar anacagım aradı caya gelıyomus ben bı cay koyıyımm gorusurzz ttalı anneler :79::79::79: