2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım goz altlarım cok morarmaya basladı basladı yaa hele bazı gunlerr dayak yemıs gıbı oluyorumm nedenkı acepp:53:

benim de başım ağrıdığında ve migrenim tutçağı zaman çok morarım göz altrlarım. damarsal bişi zannedersem. sende de varmı başağrısı şikayeti?

Bebeği uyutma yöntemini buldum koyucam beşiğe ağladıkça sallasınlar uyusunlardaaaa
karnını doyurmayada bi yol bulayım bari :1::1::1::1:
sevdim ben bu teknik anneliği :1::1::1::1:

unnadoya bende bakıyorum ama şu garage ürünlerini nasıl kaçırdım deli oliciiim :5::5::5::5:

handee garage ürünleri satışta hala ama pek bişey kalmamış:50:

benimde rengim soluk bembeyaz duruyorum hayalet gibi kansızlıktan galiba :44:
bende oyle canım normalde esmer tenlıyım beyaz degılm ama beyazlamya durdum resmn yaaa:1:
canım işte migren de damarsal bir rahatsızlık ya kesin damarlarla alakalı gözlerin morarması da. dikkat et bakalım morluk ağrın oldugunda daha da fazlalaşıyomu diye.
hmm bak haklıısn cess dun basım catlıyodu gozlerımın altıda sımsıyah olmustu demek ona baglı morluk benımkısı
canım kanszılıktan olabılıo o
benım normalde mordu sımdı mosmor zate :9:
Kakılmıs gıbın oldum yanııı

ewet yaa kamsızlıkta war bende yaa offf:14:

Kızlar bu oda nasıl cokmu sade bebe ıcın
babamız cok begenmısde bunu
bende ev tarzı olanlar var onlardan mı olsun dıorum ole arada kaldık
$rt16h2.jpg

bende oyle canım normalde esmer tenlıyım beyaz degılm ama beyazlamya durdum resmn yaaa:1:

Hmm bak haklıısn cess dun basım catlıyodu gozlerımın altıda sımsıyah olmustu demek ona baglı morluk benımkısı

ewet yaa kamsızlıkta war bende yaa offf:14:

kızlar anacagım aradı caya gelıyomus ben bı cay koyıyımm gorusurzz ttalı anneler :79::79::79:

ohhhh afıyet olsun sızeee
anane anne torun ıcın bakalım cayları
kansızlık var dedın de annemın lafı geldı aklıma
evlat once annenın kanını alır
sonra canını alır
en sonda malını alır der :9::9::9:
Dusununce dogru aslında

Back