Bi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da
paramini
İYİYİm canım sen nasılsın? bugunlerde cok yogunum da laf atmadıkça birisi, bişi yazmıyorum pek. gerçi sıkılında giriyorum yine ama henüz toparlayamadım işleri. ben bi patrona çıkıp projeleri gösterip geliyim .
kaç gündür deniyorum ama buraya üye olamıyorum ben
hemen üye oldum canım çok güzel şeyler var teşekkür ederizBi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da
paramini
hoşgeldin canım aramıza :80:slm. bende eylül annesi olacağım Allah nasip ederse..
uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı dayanamadım ben de aranıza katılayım dedim
ben oldum canım.
hemen üye oldum canım çok güzel şeyler var teşekkür ederiz
hoşgeldin canım aramıza :80:
canım ben üye oldum hiç sorun çıkmadı sen neden olamadın acaba :44:
eeee ben yeni gördüm ve üye oldum??? adını soruyor sonra mail adresini sonra aktivasyon maili geliyor mail adresine onaylıyorsun...
Sorun ne ki acaba?:44:
:44::44:
ben de anlamadım beni kale almıyolar galibabilgileri yazıyorum göndere basıyorum hiç bişey olmuyo
mail gelmedimi canım gereksizlere falan bak
bende aynı senin gibiyim didem ve bende pek sallamıorum açıkcası amannn bebeğim sağlıkla glsinde gerisi boş birde önemli olan süt verirken kilo almamakmış ozmn sütüm gelsin diye sürekli yermişsin o kilo gitmezmişte çok uğraşmadanKızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
320 gr olmus dr bı guzel azar ısıttık geldık
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
sızler nasılsınız gecmısı okuyamadım ınsallah herkesler ııdır
bende sevilen hamile olmak istiorum kimse banaaa hamileyim diye öncelik ve ayrıcalık ytanımıor yaa kaale alınmıorummmm:84::84::84:şirketin güldürük aleti oldum zaten. biri geliyo bişi diyo, ne dedin diyorum, sana demedim oğluna dedim diyooooo :) kıkır gülüp gidiyo sonra. merdiven çıkıyoru yoruluyorum, yüzlerde bir tebessüm bir tebessüm, noldu şiştin mi diyolar falan. Hay Allahım, ne çok sevilirmiş hamileler yahu:)
ufff sende bnm gibi dr bulamayanlardansınnn ne acı yaaagünaydın kızlar, geçmişi okumaya başladım dünden biraz okudum ama sonra pes ettim. dün de ethicadan bahsetmişiniz. orda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? orayı da mı denesem acaba?
beleni direk belen koycaz desen beren varken belen ne ki derdim ama isim birleştirmeleri beni benden alıor bayılıorum kıskanıorummm çatlıorum ortadan ikiye sibelcimm çok hoşselam kızlar
bir haftadır falan pek takip edemiyorum sizi herşeyi konuşuyorsunuz ama ben yetişemiyorum neyse bunları geçiyim benim sizinle paylaşmak istediğim kızımın adına nihayet karar verebildim BELEN olucak sibel ve enginden birtek bu ismi çıkarabildim
ahahaha handee süper buu yaaa bayıldımmm bebek ağlayınca sallanmaya başlıormuş aferinnn leennnHepsiburada.com : Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk
beşik dediğin böyle olur yahu bebek ağladığında sallanmaya başlar
nevracım bnde markasını ilkdefa duyuyorum ama ben kız çocuğunu şu pembeler çiçekler uğruna istemiştim bukdr o yüzden 100 üzerinden 100 veriorumm yatağın tipineeeeeeeeedamlam zaten ben 1-2 sene sonra genç odasına geçicem direk yanına bi koruyucu takıp. öyle bebek odası falan düşünmüyoruz. bi şifonyer alcam bide oyun parkı şimdilik.
bu arada 3 lü testimin sonucunu öğrendim herşey gayet ii dedi doktor. normalmiş yanii. bu sınavıda atlattık allahın izniyle. darısı tüm sonuç bekleyenlere olsun inşaallah
valla tuğbacım 4 gündür çekiorum sabah indim aşağı dedim verin bana nescafeyi cidden şimdi biraz daha iyiym var ağrı ama gerilerde kaldı sanırım bende test ettim onayladım yanibaş ağrısı çeken arkadaşlar bir bardak kahve yada kola için dr tavsiyesidi ve işe yaradı
bendede unnado hastalık oldu ya hergün bakmazsam günüm eksik geçior sanki buaryada bir bakim saollBi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da
paramini
saoll meryemcim tşk ederizzz biz iyiyiz başağrısı ile cebebleşiordum ablanlar nasıllar nasıl geçmiş umre iyi geçmiştirde tabi extra haberler var mı iyilermii anlat bakalımmelisss nasılsın canımmm sahılın yenı cıcılerıne bayıldımm yaaa yıyesım geldııı
cess nasılsın guzelımmm
yormaa kendiniiiii amaaa arada gir kafanı dağıt çok yorulma işte böleeee tememmmiiiİYİYİm canım sen nasılsın? bugunlerde cok yogunum da laf atmadıkça birisi, bişi yazmıyorum pek. gerçi sıkılında giriyorum yine ama henüz toparlayamadım işleri. ben bi patrona çıkıp projeleri gösterip geliyim .
:44::44:
ben de anlamadım beni kale almıyolar galibabilgileri yazıyorum göndere basıyorum hiç bişey olmuyo
denedim şimdi yine olmuyoo:84::84::84:
bende aynı senin gibiyim didem ve bende pek sallamıorum açıkcası amannn bebeğim sağlıkla glsinde gerisi boş birde önemli olan süt verirken kilo almamakmış ozmn sütüm gelsin diye sürekli yermişsin o kilo gitmezmişte çok uğraşmadan
bende sevilen hamile olmak istiorum kimse banaaa hamileyim diye öncelik ve ayrıcalık ytanımıor yaa kaale alınmıorummmm:84::84::84:
ufff sende bnm gibi dr bulamayanlardansınnn ne acı yaaa
beleni direk belen koycaz desen beren varken belen ne ki derdim ama isim birleştirmeleri beni benden alıor bayılıorum kıskanıorummm çatlıorum ortadan ikiye sibelcimm çok hoş
ahahaha handee süper buu yaaa bayıldımmm bebek ağlayınca sallanmaya başlıormuş aferinnn leennn
nevracım bnde markasını ilkdefa duyuyorum ama ben kız çocuğunu şu pembeler çiçekler uğruna istemiştim bukdr o yüzden 100 üzerinden 100 veriorumm yatağın tipineeeeeeeee
valla tuğbacım 4 gündür çekiorum sabah indim aşağı dedim verin bana nescafeyi cidden şimdi biraz daha iyiym var ağrı ama gerilerde kaldı sanırım bende test ettim onayladım yani
bendede unnado hastalık oldu ya hergün bakmazsam günüm eksik geçior sanki buaryada bir bakim saoll
saoll meryemcim tşk ederizzz biz iyiyiz başağrısı ile cebebleşiordum ablanlar nasıllar nasıl geçmiş umre iyi geçmiştirde tabi extra haberler var mı iyilermii anlat bakalım
yormaa kendiniiiii amaaa arada gir kafanı dağıt çok yorulma işte böleeee tememmmiii
hehehe incii seni beğeennmiiiyiiillerrrrrrr
canım ben sana özelden şifremi vereyim istersen bakarsın
bende aynı senin gibiyim didem ve bende pek sallamıorum açıkcası amannn bebeğim sağlıkla glsinde gerisi boş birde önemli olan süt verirken kilo almamakmış ozmn sütüm gelsin diye sürekli yermişsin o kilo gitmezmişte çok uğraşmadan
bende sevilen hamile olmak istiorum kimse banaaa hamileyim diye öncelik ve ayrıcalık ytanımıor yaa kaale alınmıorummmm:84::84::84:
beleni direk belen koycaz desen beren varken belen ne ki derdim ama isim birleştirmeleri beni benden alıor bayılıorum kıskanıorummm çatlıorum ortadan ikiye sibelcimm çok hoş
ahahaha handee süper buu yaaa bayıldımmm bebek ağlayınca sallanmaya başlıormuş aferinnn leennn
nevracım bnde markasını ilkdefa duyuyorum ama ben kız çocuğunu şu pembeler çiçekler uğruna istemiştim bukdr o yüzden 100 üzerinden 100 veriorumm yatağın tipineeeeeeeee
valla tuğbacım 4 gündür çekiorum sabah indim aşağı dedim verin bana nescafeyi cidden şimdi biraz daha iyiym var ağrı ama gerilerde kaldı sanırım bende test ettim onayladım yani
bendede unnado hastalık oldu ya hergün bakmazsam günüm eksik geçior sanki buaryada bir bakim saoll
saoll meryemcim tşk ederizzz biz iyiyiz başağrısı ile cebebleşiordum ablanlar nasıllar nasıl geçmiş umre iyi geçmiştirde tabi extra haberler var mı iyilermii anlat bakalım
yormaa kendiniiiii amaaa arada gir kafanı dağıt çok yorulma işte böleeee tememmmiii
inci bana mailini atsana davetiye yollıyım sana paramini icin.
tamam ces bi deneyelim öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?