2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İYİYİm canım sen nasılsın? bugunlerde cok yogunum da laf atmadıkça birisi, bişi yazmıyorum pek. gerçi sıkılında giriyorum yine ama henüz toparlayamadım işleri. ben bi patrona çıkıp projeleri gösterip geliyim .

bende ıyıym canım cok sukur.....allah kolaylık wersın tatlımmm

Bi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da :69::69:
paramini
hemen üye oldum canım çok güzel şeyler var teşekkür ederiz:34:

slm. bende eylül annesi olacağım Allah nasip ederse..
uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı dayanamadım ben de aranıza katılayım dedim
hoşgeldin canım aramıza :80:
kaç gündür deniyorum ama buraya üye olamıyorum ben:50:

canım ben üye oldum hiç sorun çıkmadı sen neden olamadın acaba :44:

Son düzenleme:
kızlar göğüs pompalarından bahsetmişsiniz.MUHAKKAK HERKES ALSIN. benden tavsiye.çünkü bazı bebkler tam iyi eememeybilir.yani güçleri yetmeyebilir ve süt göğüste birikebilir işte o zaman sizin bittiğiniz an diyebilirim.meme şiş olduğu için ağrı olur ve bebeğe vermek istemessiniz acıyacak diye.başımdan geçti çünkü çok kötü bi durum ve aklımıza gelmemişti pompa taki 1 hafta sonra felan doktora gittiğimde doktor söylediği zaman dank etti kafama ve hemen bi pompa buldum ve rahatladım.yoksa ben ölücem diyodum.o derece yani

sizde muhakkak bulundurun memmenizin sertleştiğini ve şiştiğini hissettiğiniz an pompalayın sütü.okey hanımlar.ister elektrikli ister normal alın hemen derim.

bide göğüs pedleri var onlardanda alın.sütünüz aktıığı zaman kıyafetinize çıkmasın..okey miiii?:49:

ben oldum canım.

hemen üye oldum canım çok güzel şeyler var teşekkür ederiz:34:

hoşgeldin canım aramıza :80:

canım ben üye oldum hiç sorun çıkmadı sen neden olamadın acaba :44:

eeee ben yeni gördüm ve üye oldum??? adını soruyor sonra mail adresini sonra aktivasyon maili geliyor mail adresine onaylıyorsun...

Sorun ne ki acaba?:44:

:44::44:
ben de anlamadım beni kale almıyolar galiba:59: bilgileri yazıyorum göndere basıyorum hiç bişey olmuyo:43:

Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
320 gr olmus dr bı guzel azar ısıttık geldık
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
sızler nasılsınız gecmısı okuyamadım ınsallah herkesler ııdır
bende aynı senin gibiyim didem ve bende pek sallamıorum açıkcası amannn bebeğim sağlıkla glsinde gerisi boş birde önemli olan süt verirken kilo almamakmış ozmn sütüm gelsin diye sürekli yermişsin o kilo gitmezmişte çok uğraşmadan
şirketin güldürük aleti oldum zaten. biri geliyo bişi diyo, ne dedin diyorum, sana demedim oğluna dedim diyooooo :) kıkır gülüp gidiyo sonra. merdiven çıkıyoru yoruluyorum, yüzlerde bir tebessüm bir tebessüm, noldu şiştin mi diyolar falan. Hay Allahım, ne çok sevilirmiş hamileler yahu:)
bende sevilen hamile olmak istiorum kimse banaaa hamileyim diye öncelik ve ayrıcalık ytanımıor yaa kaale alınmıorummmm:84::84::84:
günaydın kızlar, geçmişi okumaya başladım dünden biraz okudum ama sonra pes ettim. dün de ethicadan bahsetmişiniz. orda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? orayı da mı denesem acaba?
ufff sende bnm gibi dr bulamayanlardansınnn ne acı yaaa
selam kızlar
bir haftadır falan pek takip edemiyorum sizi herşeyi konuşuyorsunuz ama ben yetişemiyorum neyse bunları geçiyim benim sizinle paylaşmak istediğim kızımın adına nihayet karar verebildim BELEN olucak sibel ve enginden birtek bu ismi çıkarabildim
beleni direk belen koycaz desen beren varken belen ne ki derdim ama isim birleştirmeleri beni benden alıor bayılıorum kıskanıorummm çatlıorum ortadan ikiye sibelcimm çok hoş:nazar:
Hepsiburada.com : Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk

beşik dediğin böyle olur yahu bebek ağladığında sallanmaya başlar :1::1::1::1::1::1::1:
ahahaha handee süper buu yaaa bayıldımmm bebek ağlayınca sallanmaya başlıormuş aferinnn leennn
damlam zaten ben 1-2 sene sonra genç odasına geçicem direk yanına bi koruyucu takıp. öyle bebek odası falan düşünmüyoruz. bi şifonyer alcam bide oyun parkı şimdilik. :17:
nevracım bnde markasını ilkdefa duyuyorum ama ben kız çocuğunu şu pembeler çiçekler uğruna istemiştim bukdr o yüzden 100 üzerinden 100 veriorumm yatağın tipineeeeeeeee:46::46:
bu arada 3 lü testimin sonucunu öğrendim herşey gayet ii dedi doktor. normalmiş yanii. bu sınavıda atlattık allahın izniyle. darısı tüm sonuç bekleyenlere olsun inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar:
baş ağrısı çeken arkadaşlar bir bardak kahve yada kola için dr tavsiyesidi ve işe yaradı
valla tuğbacım 4 gündür çekiorum sabah indim aşağı dedim verin bana nescafeyi cidden şimdi biraz daha iyiym var ağrı ama gerilerde kaldı sanırım bende test ettim onayladım yani
Bi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da :69::69:

paramini
bendede unnado hastalık oldu ya hergün bakmazsam günüm eksik geçior sanki buaryada bir bakim saoll
melisss nasılsın canımmm sahılın yenı cıcılerıne bayıldımm yaaa yıyesım geldııı:56::56:
cess nasılsın guzelımmm
saoll meryemcim tşk ederizzz biz iyiyiz başağrısı ile cebebleşiordum ablanlar nasıllar nasıl geçmiş umre iyi geçmiştirde tabi extra haberler var mı iyilermii anlat bakalım
İYİYİm canım sen nasılsın? bugunlerde cok yogunum da laf atmadıkça birisi, bişi yazmıyorum pek. gerçi sıkılında giriyorum yine ama henüz toparlayamadım işleri. ben bi patrona çıkıp projeleri gösterip geliyim .
yormaa kendiniiiii amaaa arada gir kafanı dağıt çok yorulma işte böleeee tememmmiii
:44::44:
ben de anlamadım beni kale almıyolar galiba:59: bilgileri yazıyorum göndere basıyorum hiç bişey olmuyo:43:

hehehe incii seni beğeennmiiiyiiillerrrrrrr:60::60:

kızlar cücüğüme netten örgü hırka modeli bakayirum.yün aldım şeker pembe çok tatlı bi renk. hırka yapcam.model bulayımda başlıyım hemen yazın örgü yapılmaz valla.:6::6::6:

bende aynı senin gibiyim didem ve bende pek sallamıorum açıkcası amannn bebeğim sağlıkla glsinde gerisi boş birde önemli olan süt verirken kilo almamakmış ozmn sütüm gelsin diye sürekli yermişsin o kilo gitmezmişte çok uğraşmadan

bende sevilen hamile olmak istiorum kimse banaaa hamileyim diye öncelik ve ayrıcalık ytanımıor yaa kaale alınmıorummmm:84::84::84:

beleni direk belen koycaz desen beren varken belen ne ki derdim ama isim birleştirmeleri beni benden alıor bayılıorum kıskanıorummm çatlıorum ortadan ikiye sibelcimm çok hoş:nazar:

ahahaha handee süper buu yaaa bayıldımmm bebek ağlayınca sallanmaya başlıormuş aferinnn leennn

nevracım bnde markasını ilkdefa duyuyorum ama ben kız çocuğunu şu pembeler çiçekler uğruna istemiştim bukdr o yüzden 100 üzerinden 100 veriorumm yatağın tipineeeeeeeee:46::46:

valla tuğbacım 4 gündür çekiorum sabah indim aşağı dedim verin bana nescafeyi cidden şimdi biraz daha iyiym var ağrı ama gerilerde kaldı sanırım bende test ettim onayladım yani

bendede unnado hastalık oldu ya hergün bakmazsam günüm eksik geçior sanki buaryada bir bakim saoll

saoll meryemcim tşk ederizzz biz iyiyiz başağrısı ile cebebleşiordum ablanlar nasıllar nasıl geçmiş umre iyi geçmiştirde tabi extra haberler var mı iyilermii anlat bakalım

yormaa kendiniiiii amaaa arada gir kafanı dağıt çok yorulma işte böleeee tememmmiii

ıyılıler canım cok sukur oglusunun hasretını cekmıs okadar zaten bı kawusma anları wardıkı superdı yaaa gozledım dolduuu:43:benımde 2gundur basım agrıyodu bugun tatlıyla dındırdım cok sukur walla bas agrısı olunca dunya duruyo resmen :14::14:sanda gecmıs olsun canımm

Bebeği uyutma yöntemini buldum koyucam beşiğe ağladıkça sallasınlar uyusunlardaaaa
karnını doyurmayada bi yol bulayım bari :1::1::1::1:
sevdim ben bu teknik anneliği :1::1::1::1:

unnadoya bende bakıyorum ama şu garage ürünlerini nasıl kaçırdım deli oliciiim :5::5::5::5:

:60::60::60::60:

Back