Kızlarr herkese merhaba,
şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;
şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...
Kızlarr herkese merhaba,
şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;
şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...
arkadaşım merhaba telaşlanacak hiç aça hiç birşeyin yok:) bebeğinin değerleri iyi doktorun sadece seni bilgilendirmiş. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme.zaten allah korusun ilerde bu değerler artarsa doktorun bu durumdan seni haberdar edecek ve gerekeni yapacaktır.şu an hiçbir sorun yok. bende de eşin aşağıda şu an ama rahim ağzını tıkamadığı için sorun yok zaten ilerleyen aylarda yukarı çıkacaktır demişti bir doktor bilgilendirmek için.kendi doktorum hiç eş muhabbeti yapmadı bile.kimi doktor bilgilendirir kendi kendine konuşur gibi, kimisi görse herşeyi nlatmaz.canını sıkma.oğlusuna maşallah
Sende iyiki varsın bebişimmben paylaşmıştım acaba onu mu diyosun bak bakalım bu muydu?
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/351054-bebek-anneler-icin-ihtiyac-listesi.html
sağol bitanem istediğim buyduson 3 gün hadi bakalım senle beraber gün sayalım kocişine kavuşmana canımmmm bu arada göbüş topiğine koyarsın artık fotonuzu.kırmızı kurdaleli olandan bekliyoruzzzz
valla akşam baktım netten neler çekebilirim diye kopya çektimmerak etme güzel güzel bişiler ayarlar paylaşırım
oldum olası bir düğün yemek toplantı olduğunda hepppp annnee giyecek birşeyim yok derdim. alışverişe çıkalım. tabii annemde kızardı. dolap dolu napacan bu kadar şeyi der bir kavga koparırdı. ctesi iş yemeği var büyük toplantılı. annemle konuşuyodum; dedim anne yemek var giyecek bişeyim yok dedim napıcam. annem güldü haaaa şimdi oldu dedi. birgün bu cümleyi sana kuracağım aklıma gelmezdi ilk kez sana kızmayacağım gerçekten giyeecek birşeyin yok dedi. sessizlik olduuuu sonra büyük kahkahlarla inledi stüdyo
aynen canım aynen hazal diyodum nazar der gibi diyodu ebrar diyodum tekrar der gibi o ne diyodu deli oluyodum valla
ben geldım basım tatlı ıhtıyacından agrıyomuss ya resmen bı lokma yedım kesıldı basımmmsız nasılsınzz
ah bu kocalar nasılda uyduruyorlar
çok sevindim canım geçmesine biz iyiyiz sen nasılsın
baş ağrısı çeken arkadaşlar bir bardak kahve yada kola için dr tavsiyesidi ve işe yaradı
slm. bende eylül annesi olacağım Allah nasip ederse..
uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı dayanamadım ben de aranıza katılayım dedim
melisss nasılsın canımmm sahılın yenı cıcılerıne bayıldımm yaaa yıyesım geldııı
cess nasılsın guzelımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?