2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr herkese merhaba,

şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;

şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...

arkadaşım merhaba telaşlanacak hiç aça hiç birşeyin yok:) bebeğinin değerleri iyi doktorun sadece seni bilgilendirmiş. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme.zaten allah korusun ilerde bu değerler artarsa doktorun bu durumdan seni haberdar edecek ve gerekeni yapacaktır.şu an hiçbir sorun yok. bende de eşin aşağıda şu an ama rahim ağzını tıkamadığı için sorun yok zaten ilerleyen aylarda yukarı çıkacaktır demişti bir doktor bilgilendirmek için.kendi doktorum hiç eş muhabbeti yapmadı bile.kimi doktor bilgilendirir kendi kendine konuşur gibi, kimisi görse herşeyi nlatmaz.canını sıkma.oğlusuna maşallah

Kızlarr herkese merhaba,

şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;

şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...

canını sıkmanı gerektircek bir problem yok ki dokktorun normal demiş canım.6-7 mm kadar normal diye eklemiş doktorun.bana doktorum bu konu hakkında bişey demedi.seninki ayrıntılı ultrason mu dicem ama zamanın var daha.bence gönlünü ferah tut doktorun önemli bişey olduğunu düşünseydi daha önce tekrar çağırırdı canım.ama gene aklına takılırsa başka bir doktora tekrar görün derim

arkadaşım merhaba telaşlanacak hiç aça hiç birşeyin yok:) bebeğinin değerleri iyi doktorun sadece seni bilgilendirmiş. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme.zaten allah korusun ilerde bu değerler artarsa doktorun bu durumdan seni haberdar edecek ve gerekeni yapacaktır.şu an hiçbir sorun yok. bende de eşin aşağıda şu an ama rahim ağzını tıkamadığı için sorun yok zaten ilerleyen aylarda yukarı çıkacaktır demişti bir doktor bilgilendirmek için.kendi doktorum hiç eş muhabbeti yapmadı bile.kimi doktor bilgilendirir kendi kendine konuşur gibi, kimisi görse herşeyi nlatmaz.canını sıkma.oğlusuna maşallah

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için..inşallah herşey iyi olur..ben biraz evhamlı bi anne oluorum sanki yavaş yavaş :))..Çok teşekkürler tekrar..

sağol bitanem istediğim buydu:66::66:son 3 gün hadi bakalım senle beraber gün sayalım kocişine kavuşmana canımmmm:nazar::nazar: bu arada göbüş topiğine koyarsın artık fotonuzu.kırmızı kurdaleli olandan bekliyoruzzzz:64::64:

valla akşam baktım netten neler çekebilirim diye kopya çektim :9: merak etme güzel güzel bişiler ayarlar paylaşırım :16:

oldum olası bir düğün yemek toplantı olduğunda hepppp annnee giyecek birşeyim yok derdim. alışverişe çıkalım. tabii annemde kızardı. dolap dolu napacan bu kadar şeyi der bir kavga koparırdı. ctesi iş yemeği var büyük toplantılı. annemle konuşuyodum; dedim anne yemek var giyecek bişeyim yok dedim napıcam. annem güldü haaaa şimdi oldu dedi. birgün bu cümleyi sana kuracağım aklıma gelmezdi ilk kez sana kızmayacağım gerçekten giyeecek birşeyin yok dedi. sessizlik olduuuu sonra büyük kahkahlarla inledi stüdyo:1::1:

oldum olası bir düğün yemek toplantı olduğunda hepppp annnee giyecek birşeyim yok derdim. alışverişe çıkalım. tabii annemde kızardı. dolap dolu napacan bu kadar şeyi der bir kavga koparırdı. ctesi iş yemeği var büyük toplantılı. annemle konuşuyodum; dedim anne yemek var giyecek bişeyim yok dedim napıcam. annem güldü haaaa şimdi oldu dedi. birgün bu cümleyi sana kuracağım aklıma gelmezdi ilk kez sana kızmayacağım gerçekten giyeecek birşeyin yok dedi. sessizlik olduuuu sonra büyük kahkahlarla inledi stüdyo:1::1:

:1::1::1::1::1::1::1:

aynen canım aynen hazal diyodum nazar der gibi diyodu ebrar diyodum tekrar der gibi o ne diyodu deli oluyodum valla:1:
:60::60::60::60::60:ah bu kocalar nasılda uyduruyorlar
ben geldım basım tatlı ıhtıyacından agrıyomuss ya resmen bı lokma yedım kesıldı basımmm:21::21:sız nasılsınzz

çok sevindim canım geçmesine biz iyiyiz sen nasılsın

Bi site buldum unnado ve limongokids e benziyor...Belkide siz biliyorsunuzdur ama bir bakın derim...Hergün baktığınız bebiş siteleri neler kızlar? Bende her sabah alışkanlık oldu da :69::69:

paramini

slm. bende eylül annesi olacağım Allah nasip ederse..
uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı dayanamadım ben de aranıza katılayım dedim

melisss nasılsın canımmm sahılın yenı cıcılerıne bayıldımm yaaa yıyesım geldııı:56::56:

cess nasılsın guzelımmm

İYİYİm canım sen nasılsın? bugunlerde cok yogunum da laf atmadıkça birisi, bişi yazmıyorum pek. gerçi sıkılında giriyorum yine ama henüz toparlayamadım işleri. ben bi patrona çıkıp projeleri gösterip geliyim .

hoş buldum :-)) inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
karanfilim galiba senle aynı hastaneye hatta aynı doktora gidiyoruz

Back