çok mantıklı canım..Göğüs ucu yara olma ihtimalinde de sağmak gerekebiliyor..Evde bulunmalı..Madela iyiymiş
burada forumda araştırdım anneciklerin hepsi mini elektrikli medelayı tavsiye ediyor...sanırm ben onu alıcam :44:
Smer A..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mantıklı canım..Göğüs ucu yara olma ihtimalinde de sağmak gerekebiliyor..Evde bulunmalı..Madela iyiymiş
Elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum ben...Çalıştığım içinden ziyade aşağıdaki önerilerden dolayı siz ne dersiniz?
-Geceleri ilerleyen zamanlarda çok bunaldığında biberonu(anne sütü ile) daha uyanmadan dayıyormuşsun o uykusuna devam ediyormuş![]()
-Bebişler üşengeç olup iyi emmedikleri zaman süt çoğalmıyormuş.Oysa bu makineler sütü çoğaltıyormuş(sağımdan dolayı)
Özellikleri gayet güzel canım olması gereken herşey var.Ama marka olarak bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim ben. Ne kadar dayanıklıdır onu araştırmak lazım. Alıp 3 ay sonra biyerleri kırılıp dökülmesin.Fiyatı da çok az değil çünkü. Ben bilindik markalardan al derim. Ama görüntü ve özellikleri gayet güzel..En yakın arkadaşım Kraft aldı 1 sene sonra o bile teklemeye başlamış.
Ben de hayırlısıyla haftaya amniyosentez sonucumu alayım da 30 nisanda doktor kontrolüne gidicem kızlaarr
hadi hayırlısı olsun canım. inşallah hayırlı güzel haberlerini alalım..sonucunu mail atarsın doktoruna değilmi ? 30 nisana varmış baya..
basımm cok agrıyoo yaaaaaaaa![]()
şekerler merhaba 2 gündür griple boğuşuyorum raporluyum dün çok fenaydım bugun daha iyiceyim.çok kötü birşey yaaa pastil,ıhlamur ve 2 tane parol aldım dün başka birşey yapamadım tabi ki.felaket kas ve eklem ağrım da vardı bacaklarımın ağrısından öldüm.ateşim bi ara 38 oldu ama 38.5tan sonrası iyi değilmiş sanırım. kızımın yeni cicilerini ekledim diğer topiğe haberiniz ola.geçmişi okuyamadım.umarım herkesler iyidir.
şekerler merhaba 2 gündür griple boğuşuyorum raporluyum dün çok fenaydım bugun daha iyiceyim.çok kötü birşey yaaa pastil,ıhlamur ve 2 tane parol aldım dün başka birşey yapamadım tabi ki.felaket kas ve eklem ağrım da vardı bacaklarımın ağrısından öldüm.ateşim bi ara 38 oldu ama 38.5tan sonrası iyi değilmiş sanırım. kızımın yeni cicilerini ekledim diğer topiğe haberiniz ola.geçmişi okuyamadım.umarım herkesler iyidir.
Canım geçmiş olsun bir duş al,bir tanede minoset iç iyi gelir.
arkadaşlar gögüs pompasından ziade gögüs uçları var avent tin var mesela onu mutlaka alın gögüs uçları hemen çıkmadı için bebekler memeği tutamıo ve ememiolar aama uçluk olunca hemen yakalıolar bebekte çektikçe kendi meme ucunuz çıkıyo çok fayadası oluo
basımm cok agrıyoo yaaaaaaaa![]()
Kızlarr herkese merhaba,
şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;
şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...
benimkiler şimdiden çıktı, sanırım koruma amaçlı olması dışında u uçlara ihtiyacım olmıcak. yara olmazsa almam yani.arkadaşlar gögüs pompasından ziade gögüs uçları var avent tin var mesela onu mutlaka alın gögüs uçları hemen çıkmadı için bebekler memeği tutamıo ve ememiolar aama uçluk olunca hemen yakalıolar bebekte çektikçe kendi meme ucunuz çıkıyo çok fayadası oluo
Kızlarr herkese merhaba,
şu anda sizden başka fikir alabileceğim kimse yok şöyle ki ;
şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiyim.2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..aynı durumu yaşayan,doktoru aynı şeyi söyleyen var mıdır ? Bu bir soruna işaret mi yoksa doktor sadece bilgilendirme mi yaptı anlıyamadım...
kızlar iyi ki varsınız iyi ki kk var.bebiş için hangi markalar iyi sizden öğreniyorum.sizi çok seviyoruz
bide geçenlerde arkadaşımızın biri yeni doğacacak çocukların ihtiyaç listesini vermişti onu bulamadım tekrar verebilir mi acaba???kk da yayınlanmış daha evvelden.baktım baktım bulamadımmmm
![]()