• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylul anneleri- Hangi hastalıklarla nasıl başettiniz- kullandığınız ilaçlar

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Gerekli olduğunu düşündüğüm bir konu açayım dedim. Sonuçta hafif ya da ağır, hamilelikte mutlaka rahatsızlık çekiyoruz. Hangi hastalıkları geçirdik ve ilaç ya da alternatif tıptan neler kullandık. buyrun konuşalım tecrübe edinelim.
-Benim ilk üç ay iştahsizlik,mide bulantısı ve kusma sıkıntım oldu.Nerdeyse hiçbişey yiyemez oldum.bu dönemde folik asit kullandım.
-4. aydan sonra reflü şikayetlerim oldu. turunçgiller ve kızartma yiyince midem ekşidi biraz. Doktor bunun için Renu şurup verdi ama ben pek ilaç kullanma taraftarı olmadığımdan bu ilacı kullanmadım.
- 16. haftadan itibaren folikasiti bırakıp Elevit hap kullanmaya başladım. iki hafta once de magnezyum çözeltilerine başladım. Sanırım kramplara iyi geliyor.
-bu hafta cok kötü ishal oldum. Dahiliyeci doktor iki tane hap verdi. Doktorum hapları kullanmada sıkıntı olmadıgını soyledi. Allahtan daha iyiym simdi.
-Ara sıra olan başağrısı için de minoset kullanıyorum.
-e tabi catlaklar en büyük derdimiz. önleyici olarak Mustela'yı aldım. memnunum

Sizlerde durum ne?:71: :80:

mide yanması için bazen rennie şurup ya da tablet kullanıyorum. mecbur kalıyorum benim reflüm hamile kalmadan önce de vardı zaten.
çatlaklar için lierac jel.
6 aylık hamileyim 1-2 kere minoset içmişimdir.
mantar için pimafucin ve adını unuttuğum bir fitil vermişti doktor, bir de canesten krem.
mide bulantım çok oldu ama ilaç kullanmadım hiç.

Back