benimde düğünüm var herşeyimi önceden önceden yaptım ayarladım.bi gelinliğim belli değil karar veremedim.çok ta heyecanlıyım:):103:son günlerime bırakmadım her işimi halletmeye çalıştım.karşı tarafa vereceğimiz bohçaları bile içleri dahil hepsini hazırladım.kona koyafetim bindllı hürrem sultan modeli olacak
kına tepsim kına kselerim kına terliklerim.sonra bide kepim var onları tutturmak için tel toka hazırladım küçük poşete.
sonra belime kırmızı kurdela alıcam takıalr için beyaz kurdela.düğün arabalarına havlu ve onlara kırmızı kurdale.:44:ımm başka aklıma gelenler
ha bide oteli ayırttıdık çok uyguna ayırttırdık üstelik.marmaris fethiye ve kuş adasından sonra kesinlikle akdenizde karar kıldık.benden size küçük bir öneri belki 100den fazla otel bakmışımdır en iyi imkanalr kesinlikle Antalya'da.her imkana göre otel var üstelik her şey dahil konsepti.
evimizi tuttuk. benim işim daha zor iki farklı ilde düğün olacak
bir sürü uğraş yani üstüne yorgunluk cabası.:85:
perdelerim tamam,mutfak malzemelerim ufak tefek
çay süzgeçi,kabak soycağı
rende,kevgir,kaşık,kepçe,banyo kovası,marşaba,
çamaşır sepeti,kek kalıbı,borcam,günlük tepsi,:86:gır,ve özellikle mum çünkü oldu evde tek başınasınız ve birden pat diye lambalar söndü oldu ya insanlık hali kesinlikle mum alın bi yerde kalsın
tel çırpıcı.vs vs diye uzayııııııııp gider