2011 Ekim Anneleri

ben hiç sevmimmm bu karıyı eski resimleri var ölee bii ç.rknkiii yüzü ne aşamalardan geçti allah bilirde bu hale geldi hıhhhbi tane havuzlu resmiş varr

havuzlu resme nolmuş kızz..bnce estetik yok suratda,memeye yapdı ama.(pambık koyuyomus gögüs altına büyük görünüp,dışarı pırtlattsın diye elbiselerde:)) bi köşe yazarı sey yazmışdı;gercekde hürreem memeler öle açık dolaşamazdı,saray buz gibi zature olur dıodu :))

bn begenıomm..mimikleri falan tam rolun kadını..normaldeki konuşmalarınıda...

estetik yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şimdi buluyorum sana eski halinii

ayyyyyyyyyy seni allah karetmeyee beğenimimizide dile getirmeyecez hemen neye bağladıı yok kocişim hiç sevmii bu kadını oda gıcık alıyo annem çok seviyo sadece
eşimn hımm iyi bi kızmış dediği tek hatun Yergök aşktaki bade vardı ona diyodu burnunu yaptırdıktan sonra k

saka bee.. kim kız o, bn izlemedim hc o diziyi..

sevozy ve zefey,

Allah ne muradınız varsa versin valla. bilgisayar başında kahkaha atmaktan çenem ağrıdı,elemanlar dönüp dönüp bakıyor ne oldu diye

iyi akşamlar kızlarr bundan sonrasına wats up devam ederr ben kaçarr haydi görüşmek üzere başım şişti kalabalıktaynn tepemin tasıı resmen yanıyoo

gunaydınnnnnnn
ya 2 gündür hep gecikiyorum, o kadar uykum var ki, yorgunluğumu atıp,uykumu alamadım bi türlü..

dün nasıl yattığımı bilemiyorum, cemre kucağımda benim başım yastıkta,
yorgunluğum bugünde devam eder sonra geçer,
şimdi temizlik yapma vaktim,
akşamları camları silip perdeleri yıkarsam gerisini daha kolay yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…