canım ya iyiki hatırlattın. diğer telefonumla açmaya çalışmıştım açamamıştım dosyayı.evden bilgisayardan açarım demiştim onuda unuttum. şimdi yeni tel. indirmeye çalışıyorum. ama açıkcası ben daha önce gittim ben kendisine ama kendisi şovdan başka bir şey yapmıyor. 5 kişiyi aynı anda alıyor içeri,herkesin eline aynı listeyi tutuşturuyor,sonrada türki cumhuriyetlerin birinden bir kadın getirttirmiş onada iki akapunktur yaptırıyor,gelsin paralar
yaaaa görümcem o dediği yere gidiyoduyaa dondurmuştu doğum süresince şimdi orda süt salımını engellemeyen bi diyet uyguluyolar psikolokve dahiliye desteğiyle bakalım kaç kg vercekk hiöç doğumdan sonra kilo kalmadı hatıunda çok iyi çıktı orası yaaaaa oraya gitt bence
o ne kızım?????????
o ne kızım?????????
Hürrem tükenmişya duymadın mı sen? Hiç bişeyden keyif almıyormuşşş... Para, ün, şöhret onu mutlu etmiyormuş... Diziye yeni Hürrem aranıyor:)
amann yalann bee paraya doyduu şeyide sıkışınca kaçtı gitti işteee Hürremler böle olii işteeeeeeeee
Allah kahretmeye seni yaaa..laflara bakkk...
aa hanzade ayşegüll hoşgeldinnnerelerdsnn
aaa ilk siteye kayıtolduğumda konustugum isimlerden biriii... o zmnlardan kmse kalmadı zaten..
kaçtı gitti sevozyy bak kaçırdınbende görmüyodum uzun süredirr
kaçası varmışş kızım ben nediimm.sende dedektif gibi hmn yakalıyıp yazıyo döküonn.bırak kız az dolanıp okuyaydı beee..
Hürrem tükenmişya duymadın mı sen? Hiç bişeyden keyif almıyormuşşş... Para, ün, şöhret onu mutlu etmiyormuş... Diziye yeni Hürrem aranıyor:)
inanırmısınız bilmiyorum ama ,birkere bile seyretmedim diziyi. bu aralar magazin falan seyrettiğim/okuduğumda yok
kaçası varmışş kızım ben nediimm.sende dedektif gibi hmn yakalıyıp yazıyo döküonn.bırak kız az dolanıp okuyaydı beee..
eemmme kız pek güsell , pek tatlı dillii :)) sevıom böle aksanlı konuşanlarııı
çok komiksiniz ya,hatun bir merhaba demeye bile gerek görmedi zefey ,küsmüsünüz yoksa
facede varmı bu arkadaş ? yoksa oradandamı kaçıp gitti böyle
ben hiç sevmimmm bu karıyı eski resimleri var ölee bii ç.rknkiii yüzü ne aşamalardan geçti allah bilirde bu hale geldi hıhhhbi tane havuzlu resmiş varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?