2011 Ekim Anneleri

yaaaa görümcem o dediği yere gidiyoduyaa dondurmuştu doğum süresince şimdi orda süt salımını engellemeyen bi diyet uyguluyolar psikolokve dahiliye desteğiyle bakalım kaç kg vercekk hiöç doğumdan sonra kilo kalmadı hatıunda çok iyi çıktı orası yaaaaa oraya gitt bence

şimdi çok kalabalıkmış zefey geçen sormuştum. yaz dönemi diye. bende yaz sonu gideyim diye düşünüyorum

o ne kızım?????????

aaaaa Hürreem kızımız,Meryem Üzerli ile patlatı ve biçok kişi bende de var diye pırtlattı ya,,moda şidmii
Bi çesit depresyon tipi..Kız Berlinde bi klıniğe kapanmış dıolar, diziyede ara vermek zorund akalmışlar,çakma Hüreemler araniiimişşşş....

Hürrem tükenmişya duymadın mı sen? Hiç bişeyden keyif almıyormuşşş... Para, ün, şöhret onu mutlu etmiyormuş... Diziye yeni Hürrem aranıyor:)

amann yalann bee paraya doyduu şeyide sıkışınca kaçtı gitti işteee Hürremler böle olii işteeeeeeeee

kartopu kalıp dedikte aklıma geldi şimdi erkek çocuklar için kral tacı şeklinde kurabiye kalıpları var çok cizel oluyo onu yapabişlirlermi acep

kaçası varmışş kızım ben nediimm.sende dedektif gibi hmn yakalıyıp yazıyo döküonn.bırak kız az dolanıp okuyaydı beee..

çok komiksiniz ya,hatun bir merhaba demeye bile gerek görmedi zefey ,küsmüsünüz yoksa

facede varmı bu arkadaş ? yoksa oradandamı kaçıp gitti böyle

eemmme kız pek güsell , pek tatlı dillii :)) sevıom böle aksanlı konuşanlarııı

ben hiç sevmimmm bu karıyı eski resimleri var ölee bii ç.rknkiii yüzü ne aşamalardan geçti allah bilirde bu hale geldi hıhhhbi tane havuzlu resmiş varr

çok komiksiniz ya,hatun bir merhaba demeye bile gerek görmedi zefey ,küsmüsünüz yoksa

facede varmı bu arkadaş ? yoksa oradandamı kaçıp gitti böyle

yok diğer grupta değil biz küs değiliz uzun zamandırda yoktuyaa görünce sevindiydim :))))))))

jelesec bacıma liste yapıp yolladım amma fiyonk kalıbı bulamadım yaa nettennn senn fırsatın olursa bakabilirmisin kartopu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…