üffff bitsede kurtulsak yaa kim kimi vuruyosaa cemre kimle kırıştırıcaksa kırıştırsın yeter yaa kocişim açıyoo bişide olduğu yok pofffff bayıoldımm bu sezon bitsin yiter yawwwwwww
yani blogla, bu tarifff ,,,kuzey ve günay tekinoğlu gibi
değişiklik yapacağız diye abartıyorlar artık. bunun tadı insanın içini bayıltır artık.
merak etme final yapacak..iice baydııı..bu sabah youtube biri yorum yazmış..öldüm gülmekden,batırdılar yaa
guney: nikahına benide cagır gardasım
Kuzey : niye la tırnaksızz
guney : pastada mı yemıyahhh :))
bitirdin beni sevozy
Kartopumm bn sana face den mesaj attıydım bi kere..Unutuom hep sormayı Gurkan Kubilay ın diyet listesii.ulaşmadı mı ya hhiç muhabbeti gecemedı.merak ettmmm
sizz dalga geçin geçin ben sizin için çırpınamm buradaaaaa
çok bınaldım yawww kızlar böle yaptıkça başka şeler yapasın geliiben bi astorıaya gidicmm kafa dağıtamda gelammmmmmm
sizz dalga geçin geçin ben sizin için çırpınamm buradaaaaa
çok bınaldım yawww kızlar böle yaptıkça başka şeler yapasın geliiben bi astorıaya gidicmm kafa dağıtamda gelammmmmmm
o da değilde, hazır gıdaya karsı diye insanlar evde doğal seyler yapıoo.bayan miss gibi kurabiyenın içine bıskuvi koyuyaa..bide sey vardı cıkolatalı kurabiye içine muhallebi:))
ne zamanki doğum günü, kalıplar zefeyin,ondan isteyebiliriz.burağın 1 yaş pastasını bizim orada piramite yaptırdım ben çok güzeldi tadı falan. fiyatıda dilim olarak 5 tlydi 20 kişilik yaptırdım ama onların dilim hesabı çok büyük olduğundan 40 kişiye bile yetebilecek büyüklükteydi.
26 hazirana nikah günü aldılarya.. o gün bitecek işte.. Aman kim vurdu bu Ferhat'ı yahuu..üffff bitsede kurtulsak yaa kim kimi vuruyosaa cemre kimle kırıştırıcaksa kırıştırsın yeter yaa kocişim açıyoo bişide olduğu yok pofffff bayıoldımm bu sezon bitsin yiter yawwwwwww
sıkma canını melooşş,ablanın misafirleri yarı baygın gelıodurr :)))
tadına ölmedim güzel deyimmiş
bak pasta bu tadıda çok güzeldi ,kreması falan ağır değildi.
Eki Görüntüle 721630
Eki Görüntüle 721629
harika harikaiçi çikolatalı fıstıklı olur demi yapıyorlar birde arabalı istiyor maymun
harika harikaiçi çikolatalı fıstıklı olur demi yapıyorlar birde arabalı istiyor maymun
26 hazirana nikah günü aldılarya.. o gün bitecek işte.. Aman kim vurdu bu Ferhat'ı yahuu..
Guney tırnaksızı vurduuu diiiler, suratıda öle diii zatii...
Aman ne bileyim canım yaa... olsa da olur olmasa da tadında bi lezzetti... ağzıma alınca vauv demeliyim.. İşte buuu.. Ben buldum, ben buldum!!! demeliyim.... Ne zamandır böyle bir lezzet yakalayamıyorum.. Şu bloglardaki kadınlar nasıl da abartıyorlar yaptıkları şeyleri.. Geçen bi tanesi bademli ay kurabiyeyi bi anlatmış bi anlatmış, ben de yaptım aynısını, hiç de güzel olmadı... Malzemem de boşa gitti.
piramit pastanesi ataşehir
google dan bu şekilde arat ilk çıkan yer facebook sayfasında modeller var ,araba modelide var. onlardan seçebilirsin.
'' tükenmişlik sendromuu ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?