2011 Ekim Anneleri

üffff bitsede kurtulsak yaa kim kimi vuruyosaa cemre kimle kırıştırıcaksa kırıştırsın yeter yaa kocişim açıyoo bişide olduğu yok pofffff bayıoldımm bu sezon bitsin yiter yawwwwwww

merak etme final yapacak..iice baydııı..bu sabah youtube biri yorum yazmış..öldüm gülmekden,batırdılar yaa

guney: nikahına benide cagır gardasım
Kuzey : niye la tırnaksızz
guney : pastada mı yemıyahhh :))

puffffffffffffffffffffffffgülmeyle mayışma arası bişi oldum şuanda haaaaaaaaaaa

Kartopumm bn sana face den mesaj attıydım bi kere..Unutuom hep sormayı Gurkan Kubilay ın diyet listesii.ulaşmadı mı ya hhiç muhabbeti gecemedı.merak ettmmm

canım ya iyiki hatırlattın. diğer telefonumla açmaya çalışmıştım açamamıştım dosyayı.evden bilgisayardan açarım demiştim onuda unuttum. şimdi yeni tel. indirmeye çalışıyorum. ama açıkcası ben daha önce gittim ben kendisine ama kendisi şovdan başka bir şey yapmıyor. 5 kişiyi aynı anda alıyor içeri,herkesin eline aynı listeyi tutuşturuyor,sonrada türki cumhuriyetlerin birinden bir kadın getirttirmiş onada iki akapunktur yaptırıyor,gelsin paralar

her derde devam kartopum acaba hala 5.tl.midir? Haziranda yapacağız eli mahkum 2.haftadır her gün doğum günü diye sızlanıyor okulda hergün doğum günü var çocuk özendi tabi erkene aldık okulun sahibide kırmayın önümüzde ki haftalarda yapalım bahcede dedi.

üffff bitsede kurtulsak yaa kim kimi vuruyosaa cemre kimle kırıştırıcaksa kırıştırsın yeter yaa kocişim açıyoo bişide olduğu yok pofffff bayıoldımm bu sezon bitsin yiter yawwwwwww
26 hazirana nikah günü aldılarya.. o gün bitecek işte.. Aman kim vurdu bu Ferhat'ı yahuu..

sıkma canını melooşş,ablanın misafirleri yarı baygın gelıodurr :)))

tadına ölmedim güzel deyimmiş

Aman ne bileyim canım yaa... olsa da olur olmasa da tadında bi lezzetti... ağzıma alınca vauv demeliyim.. İşte buuu.. Ben buldum, ben buldum!!! demeliyim.... Ne zamandır böyle bir lezzet yakalayamıyorum.. Şu bloglardaki kadınlar nasıl da abartıyorlar yaptıkları şeyleri.. Geçen bi tanesi bademli ay kurabiyeyi bi anlatmış bi anlatmış, ben de yaptım aynısını, hiç de güzel olmadı... Malzemem de boşa gitti.

en iisi zefeyin blogu,, bu kıscenın eli de lezzetli bide denenmiş.ben her bloga inanmıımm denenmiş dıolar ama saalıolar,resim başka yeren çalıntıı.. amma iftira attımm,ha Allah esirgesin töbe töbee

piramit pastanesi ataşehir

google dan bu şekilde arat ilk çıkan yer facebook sayfasında modeller var ,araba modelide var. onlardan seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…