sağol bitanem allah yardımcın olsun valla ben geçmiş yılların sorularını yaladım yuttum öle geçtim 1999dan başlayarak ara sınav yıl sonu final sınavı diye ayırt etmeden hepsine çalış birde internette ders videoları var dinle çalış cnm bana çok faydası oldu umarım sanadaa faydası olur
sağol bitanem allah yardımcın olsun valla ben geçmiş yılların sorularını yaladım yuttum öle geçtim 1999dan başlayarak ara sınav yıl sonu final sınavı diye ayırt etmeden hepsine çalış birde internette ders videoları var dinle çalış cnm bana çok faydası oldu umarım sanadaa faydası olur
bende büro yönetimi 1. sınıfım.murat yayınlarının yardımcı kitaplarını aldım.önce onlara çalışıyorum sonra bütün yılların geçmiş sorularını çözüyorum.ara sınavım pek parlak değil ama umarım finallerim iyi geçerde bütünlemeye kalmam.ya arkadaşlar çalışıpdamı testçözüyorsunuz yoksa sırf sorularımı ezberliyorsunuz nasıl yapıyorsunuz tiyo verin banada:)bende büro yönetimi 1. Sınıf
oo tebrik ederim cnm seni ben özelde çalışıyorum özürlü memur seçme sınavına girdim ama pek iyi geçmedi kpss önlisansa çalışıyorum şimdi cnm
oo tebrik ederim cnm seni ben özelde çalışıyorum özürlü memur seçme sınavına girdim ama pek iyi geçmedi kpss önlisansa çalışıyorum şimdi cnm
işkurda kaydın var mı?öğretmenevleri ve milli eğitim büro memuru alıyor.bir bak istersen.ben henüz bu bölümde okumanın avatanjını görmedim cnm ama şu bi gerçek bizi her kurum alır sekreterlere yönetici asistanlarına ihtiyaç var çünkü kppsden 80 üstü puan alırsak yerleşiriz diye düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?