• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Büro yönetimi sekreterlik mezunları burada toplanalım

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar neler yapıyorsunuz çalışmaya başladınızmı yoksa devlete atanmak için kpss ve ömss gibi sınavlarınamı hazırlanıyorsunuz mezun olduktan sonra hayatımızda neler değişti gelin dertleşip konuşalım arkadaşlar beni sorcak olursanız ben ömss ve kpss sınavına hazırlanıyorum hangisi tutarsa artık kısmet:10:

selam sebboyy:16: ben de aöf büro yönetimi okuyorum..henüz 2.sınıftayım mezun olmadım ama tecrübeli olduğun için sana bi şey sorcam;allah aşkına bu istatistikten nasıl geçtin yaa:( lisede yabancı dil okudum yani sözelciyim o yüzden çok zorlanıyorum..vizeler yaklaştı başka tavsiyelerin var mı diğer dersler için falan..taktik ver biraz,2.sınıf daha zormuş,çok ezber var..inşallah sen de atanırsın canım,allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:24:

sağol bitanem allah yardımcın olsun valla ben geçmiş yılların sorularını yaladım yuttum öle geçtim 1999dan başlayarak ara sınav yıl sonu final sınavı diye ayırt etmeden hepsine çalış birde internette ders videoları var dinle çalış cnm bana çok faydası oldu umarım sanadaa faydası olur:46:

sağol bitanem allah yardımcın olsun valla ben geçmiş yılların sorularını yaladım yuttum öle geçtim 1999dan başlayarak ara sınav yıl sonu final sınavı diye ayırt etmeden hepsine çalış birde internette ders videoları var dinle çalış cnm bana çok faydası oldu umarım sanadaa faydası olur:46:

sağol canım seninde yardımcın olsun..ben de öyle yapıyorum hep çıkmış soruları ezberliyorum bütün derslerin,umarım geçebilirim çok teşekkür ederim:71: ha bide klavye sınavı nasıl oluyo? zor mu? ders çok zevkli ben çok sevdim harfleri öğrendim,şimdi noktalama işaretlerindeyim..sınav nasıl oluyo,detaylı anlatsana:52:

sana bir sayfalık metin veriyorlar nekadar kelimeyi 10 parmakla yazarsan doğru bişekilde ona göre puan alıyorsun kolay gelsin cnm:51:

bende büro yönetimi 1. sınıfım.klavye sınavına girdiniz sanırım nasıl geçti?benim iyi geçti hatta mülakatta iyi geçti fakat sonuç koca bir sıfır.

ben mezun oldum şükür bir sene önce egemen girecekmiş sınava ben 90 85 alıp geçmiştim klavye sınavını

pardon ya bir yanlışlık oldu:1:siz klavye sınavı deyince bu hafta katiplik içinde klavye sınavı oldu bende ona girdiniz sandım:)
siz mezun olduysanız bilirsiniz.final tarihleri 2-3 haziranda oluyormuş.final sınavından sonra diplomaların verilmesi kaç gün sürüyor?

sorun değil cnm bn bir sene önce mezun oldum cnm benim zamanımda ara sınav nisanda final sınavı mayısta oluyordu sen onu açıköğretim diye yer bu formda ordaki arkadaşlara sor cnm diplomalara gelincede 15-20 gün içinde alırsın cnm

şebboy nerelerdesin kız:3: vizeler açıklandı notlarım gayet iyi geldi:8: inşallah finalleri de verip mezun olurum:52: sen neler yapıyosun,2 yıl daha okumaya devam ediyomusun yoksa çalışıyo musun?

oo tebrik ederim cnm seni ben özelde çalışıyorum özürlü memur seçme sınavına girdim ama pek iyi geçmedi kpss önlisansa çalışıyorum şimdi cnm:40:

ya arkadaşlar çalışıpdamı testçözüyorsunuz yoksa sırf sorularımı ezberliyorsunuz nasıl yapıyorsunuz tiyo verin banada:)bende büro yönetimi 1. Sınıf

önce çalış kararsız kitapını bitir ondan sonra geçmiş yılların sorularını ezberle inş geçersin ben öyle mezun olmustum:27:

ya arkadaşlar çalışıpdamı testçözüyorsunuz yoksa sırf sorularımı ezberliyorsunuz nasıl yapıyorsunuz tiyo verin banada:)bende büro yönetimi 1. Sınıf
bende büro yönetimi 1. sınıfım.murat yayınlarının yardımcı kitaplarını aldım.önce onlara çalışıyorum sonra bütün yılların geçmiş sorularını çözüyorum.ara sınavım pek parlak değil ama umarım finallerim iyi geçerde bütünlemeye kalmam.

oo tebrik ederim cnm seni ben özelde çalışıyorum özürlü memur seçme sınavına girdim ama pek iyi geçmedi kpss önlisansa çalışıyorum şimdi cnm:40:

şebboycuğum ömss de büro yönetimi okumanın bir faydası olmuyor mu?çünkü normal kpss de kasım ayındaki yerleştirmelere baktım da 82 puanla yerleşmişler.

ben henüz bu bölümde okumanın avatanjını görmedim cnm ama şu bi gerçek bizi her kurum alır sekreterlere yönetici asistanlarına ihtiyaç var çünkü kppsden 80 üstü puan alırsak yerleşiriz diye düşünüyorum cnm:27:

canım sağol,giremedim bu bölüme ne zamandır kusura bakma yeni gördüm yeni yazıyorum...kpss önlisanstan 80 üstü yaparsan hangi yerlere atanıyosun? bu konuda hiç bi bilgim yok...devletin hangi bölümünde nerde nasıl bi iş imkanı oluyo? bide hangi derslerin sorularını çözüyosun? 80 üstü yapmak zor mu? kaç net yapmak lazım?

ben henüz bu bölümde okumanın avatanjını görmedim cnm ama şu bi gerçek bizi her kurum alır sekreterlere yönetici asistanlarına ihtiyaç var çünkü kppsden 80 üstü puan alırsak yerleşiriz diye düşünüyorum cnm:27:
işkurda kaydın var mı?öğretmenevleri ve milli eğitim büro memuru alıyor.bir bak istersen.

Back