2011 Burcunuzu Sorun Cevaplayayım ....

Muhalefet

Hep Muhalefet
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
88
2
Merhaba
Tamamen eglence amacli 2011 burcunuzu her gun 1 kisiye ait isteyecegi 1 baslikta burcunu yorumlayacagim. Bana

- Ask, evlilik ve iliskiler,
- Saglik,
- Egitim,
- Kariyer, Is ve Para

seceneklerinden birine secerek ve dogum tarihini sorarak baslayabilirsiniz.

Ilk cumlemde de soyledigim gibi amac oncelikle guzel zaman gecirmek.

Not : Hrgun sadece 1 kisiye ve o kisininde yukaridaki saydigim sadece 1 basligina cevap verecegim elimde cok guzel bir kaynak var...

Evet ilk kimle baslayalim ....

kesinlikle ilk kişi ben olmalıyım :)
aşk,evlilik ve ilişkiler
28.12.84
şimdiden teşekkürler :):)

Son düzenleme:
Ask hayatinizda ihtiyaciniz olan guven ve heyecani yasama sansi bulacaksin. Lakin bu sansi iyi kullanmalisin.

Ancak Pluton birinci evinizde ilerlerken iliskiler, evlilik ve aska bakisiniz oldukca mucadeleci gecmekte (bu arada bu gezegenleri neden karistiriyorlar bende anlamam). Bazi donemler gevsemek ve baski kurdugunuz iliskilere ara verebileceginiz surecler yasayabileceksiniz ...

4 Subat 2 mart arasi ask ve iliskilerinizde keyifli zamanlara ilerliyorsunuz. Venus 1. evinizde (gene bu lanet gezegenler) aradiginiz huzur ve uyumu size getirecek. Ask iliskilerinizde sagduyulu, aklibasinda ve mantikli yol izlemelisiniz ...

Nasil gidiyor buraya kadar devam edeyim mi ?

bende gireyim 05.10.1977 aşk ilişkiler..birde senden ricam iş hakkında da ufakta olsa bişeyler yazarmısın..teşekkürler..

Ask hayatinizda ihtiyaciniz olan guven ve heyecani yasama sansi bulacaksin. Lakin bu sansi iyi kullanmalisin.

Ancak Pluton birinci evinizde ilerlerken iliskiler, evlilik ve aska bakisiniz oldukca mucadeleci gecmekte (bu arada bu gezegenleri neden karistiriyorlar bende anlamam). Bazi donemler gevsemek ve baski kurdugunuz iliskilere ara verebileceginiz surecler yasayabileceksiniz ...

4 Subat 2 mart arasi ask ve iliskilerinizde keyifli zamanlara ilerliyorsunuz. Venus 1. evinizde (gene bu lanet gezegenler) aradiginiz huzur ve uyumu size getirecek. Ask iliskilerinizde sagduyulu, aklibasinda ve mantikli yol izlemelisiniz ...

Nasil gidiyor buraya kadar devam edeyim mi ?

lütfen devam :)

peki devam ediyorum ...

Iliskiler yolu ile sayginliginizi korumak onem kazanacak 8-9 subat Venus Puton (iste salak gezegenler gene devreye girdi) birlesimi size belkide hic bilmediginiz tutkulu zamanlar getirecek daha derin duygular ve paylasimlar one cikacak. 17-18 Subat venus - saturn ters acisi ile iliskide sogukluk ve castima olabilir. bu gunler test olarak gorulmeli ciddi kararlar ALMAMALISINIZ. 28-29 Subat ise son derece keyifli gececektir.....

Venus ve Uranus size destek veren keyifli paylasimlarin one ciktigini anlatiyor. HEYECAN iliskiye farkli bir anlam kazandiracaktir. 11 Mayis - 12 Haziran arasi MARS ASK evinzde ilerleyecek. iste bu gunlerde asiri tutkulu ve hevesli olacaksiniz. Ihmal ettiginiz duygusal iliskiler hareketlenebilir, huzur ve dinginlik one cikabilir. Ancak asiri keyiflere duskunlukten kacinmali, aski biraz daha duygusal boyutta yasamalisiniz. Asiri inat iliskinizi ve keyfinizi bozabilir. Bu doenmde yine sahip olma icgudunuz sizi zorlayacaktir. Biraz esnek olmali kendinizi ve sevgilinizi mutlu etmeye bakmalisiniz.

16 Mayis - 9 Haziran arasi,,,,,

devami yarin : )

Not: tamamen ozgun iceriktir bu bilgilere hic bir sitede veya kaynakta ulasamassiniz : )

Ben de ilişkiler, aşk ve evlilik konusunda istiyorum sıra bana geldiğinde. Doğum tarihim:22.11.1980 Saat:04.45 İstanbul

Ama doğum saatini almadan bir gezegenin hangi evinden geçtiğini nasıl bilebiliyorsun ki? Bu yorumları anlayamadım ben çok ilginç. Bir haritada bir gezegen ancak yükselenin bilinmesiyle oluşturulabilir. 1. ev yükselen evidir. Doğum tarihi belli değilse bile aşağı yukarı gezegen hangi burçta onu bulursun evini bulamazsın.

X