2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde asıl sebep eşim annem ve kayınvalide arasında kalmaktan korkma....yani biri bişey dese diğeri yanlışmı anlıycak diye kendimi yedim bitrdim..çünkü ben lafa da gelemiyorum..laf duymak istemiyordum..şimdilik kafam rahat ama cuma kaynım ameliayat olcak evime yakın bi yerde yarın hastaneye yatıcak büyük ihtimal yarın kayınvalide ve eltim bana gelebilir kalmak için ama kalması bişey değil...bana ve anneme karışır durur şimdi...annemi sürekli tembhliyorum ynlış anlamasın diye...

canim ya bu ne tatlilik boyle MASALLAH ya bebislerin resimlerini gorunce dahada bi heyecanlaniyorum minnos minnos evde biri daha olcak yaaa cok heyecanli. Oglusummmmm saglicakla gel artikkkkkkkk
teşekkür ederiz teyzesi..senin de oğluşunun fotoğraflarını burda görcez inşallah..

canım tabi doğumdan sonra buraya gelin ki yaşadıklarınızı paylaşın hem kendinizide daha iyi hissedersiniz..beni burda yanlız bırakmayın..doğum yapanlar tek tek dökülmeye başladı...pek girmiyolar...

ı
canım çok benzer durumlarımız 1-2 güne benimde kızım gelebilir çok iyi anlıyorum heyecanını aynen elim ayağım birbirine girdi ama keşke çok yormasan kendini evi süpürme felan eşin yardım etmez mi akşam enerjin lazım sana:)

Kizlar bisey sorucam size,

Yarim saat kadar once falan laptopu sarj etmek icin takiyodum kabloya dokundum bi anda elektirik carpti bi kac saniye biseydi ama cok korktum :18: Bisey olmaz demi :26: Hemen kizimin hareketlerine baktim ama yinede tedirgin oldum

patricia sanada hayırlı doğumlar ne guzel rahat bır muayne gecırmıssın doğumunda oyle olur ınsallah.bence normal doğumun olacak.hadı hayırlısı.sağlıkla al bebişini kucagına

canım olmamıştır bişey korkma. bebeğinin hareketini de hissediyorsan sorun yok. çok geçmiş olsun

aucler ve patricia çok heycanlı rabbim yardımcınız olsun hayırlı kolay doğum olsun inşallah

canım annenle kendini bir tutma..teknoloji gelişti...sen dkişlerini sürekli düşündükçe geçmiycek gibi gelir...canım dediğim gibi kansızlık olumsuz düşünmeye yol açarmış ve psikolojik olarakta kendini kötü hissetemene sebep olurmuş...dr.una danışverebilrise kan ilacı versin vermezsede kan yapan şeyler ye...benim dr. 1 ay kan ilacı kullan dedi..çünkü doğumda çok kan kaybediyoruz..zaten lohusalık psikolojisi genelde hormonlardan ve kansızlıktan oluyormuş....[/QUOTE]

evet haklisin cnm. yani eskiden beri soyler durur bide simdide yariliyor falan dikisleri beni korkutmamak icin yok ondan degil diyor ama ben bildim bileli o hep soler. ondan bu dikis olayi konusunda nedense cok kotu hissediyorum ki cok dikisimde yok. kan zaten cok kaybettim ben canim. ilk dogumdan ciktigimdada baya asagida kaldim. 1 hafta oldu hala kanamam var. bari bolca pekmez yiyim. zira doktorum ilac vermiyor hicbiseye. bu arada senin bebis nasil. ne alemde uykusuzluk gaz problemleri? birde nasil bir emzirme plani yaptin?

canim bizim sariligimiz gecmedi sanirim daha. hala sari kuzum benim. o kadarda emiyor anlamadim neden gecemedi. su pediatris bi gelse tatilden rahat edicemde. haftaya sali geliyor.

saol canim valla sabahtan beri gecmedi. yapmadigim sey kalmadi. bide ustune dahada baska seyler eklendi. off allahim isallah hepimizin agrilarida gecerde rahatla bebeklerimizle ilgileniriz. canim kizinin sirtina vurmasi bel agrisi olmasin. doguma yakin basliyor.

ahh sorma canim bnm. bizim ev 2 cephe pufur pufur acinca camlari. bizimkide aciyor butun camlari heryerden ceyran. kac kere dedimde dinletemiyorum. anlamadim. normalde dusuncezide degildir ama. neyseki bebege bisey olmadi bu ceyran durumlarindan.

belki olabilir canim. bende giymiycem bi kac gun artik. oylede mutluydum ki nasil topluyordu karni. ama napalim agridan sizidan iyidir. iyice gecene kadar bu karnimin icindeki degisimler takmiyim bari.

canım geçmiş olsun.üşüttün mü acaba? sen kendine dikkat et şimdi herşeyide kafana takma herşeyi biraz oluruna bırak.

heralde usuttum canim herkes ayni seyi soluyor. gerci atesim yok ama bu sanci beni oldurecek.

canim doguma yardim eden seyler vardi onlari yapsana. yuruyus falan. senerdle mesajlastik simdi bebis iyimis emiyormus. dikisleri oldugundan biraz yuruyemiyormus ama iyimis.
valla benim bu sancim hic gececek gibi durmuyor. herseyide yaptim. daha ne yapiim bilemedim(

oyy masallah canim. isallah agrilarinda zamanla gecerler.

cok saol canim. kizimida etkiliyordur bu durum. kucagima alamiyorum. ole bir spazmki kilitliyim oturup kalkamiyorum agirlik alamiyorum( neden bole oldum anlamadim. isallah gecer.

olmazmi oluyirum valla(

bende burdayim canim yanliz degilsin:))

maaşallah hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah hüsnüzan senin de hayırlı olsun canım uamrım ağrılarınız da tez zamanda geçer

kizlar senerdle mesajlastik iyimis. bebek emiyormus. ama bence sutum gelmiyor diyor bence geliyor. ilk kolastrum zaten sut degil birde az geliyor. sora sut geliyor cogaliyorda..3 270 gram 49 cm dogmus. bizimkiyle baya yakin. bitek dikisi varmis yuruyemiyorum demis. ama gerisi iyi demis. bir bebis daha geldi saglikla darisi herkeslerin basina.

bu arada bisey sorucam cokta onemli degil ama merak. bu bebeklerin gozleri kac gun mavi kaliyor?

evet haklisin cnm. yani eskiden beri soyler durur bide simdide yariliyor falan dikisleri beni korkutmamak icin yok ondan degil diyor ama ben bildim bileli o hep soler. ondan bu dikis olayi konusunda nedense cok kotu hissediyorum ki cok dikisimde yok. kan zaten cok kaybettim ben canim. ilk dogumdan ciktigimdada baya asagida kaldim. 1 hafta oldu hala kanamam var. bari bolca pekmez yiyim. zira doktorum ilac vermiyor hicbiseye. bu arada senin bebis nasil. ne alemde uykusuzluk gaz problemleri? birde nasil bir emzirme plani yaptin?

canim bizim sariligimiz gecmedi sanirim daha. hala sari kuzum benim. o kadarda emiyor anlamadim neden gecemedi. su pediatris bi gelse tatilden rahat edicemde. haftaya sali geliyor.

saol canim valla sabahtan beri gecmedi. yapmadigim sey kalmadi. bide ustune dahada baska seyler eklendi. off allahim isallah hepimizin agrilarida gecerde rahatla bebeklerimizle ilgileniriz. canim kizinin sirtina vurmasi bel agrisi olmasin. doguma yakin basliyor.

ahh sorma canim bnm. bizim ev 2 cephe pufur pufur acinca camlari. bizimkide aciyor butun camlari heryerden ceyran. kac kere dedimde dinletemiyorum. anlamadim. normalde dusuncezide degildir ama. neyseki bebege bisey olmadi bu ceyran durumlarindan.

belki olabilir canim. bende giymiycem bi kac gun artik. oylede mutluydum ki nasil topluyordu karni. ama napalim agridan sizidan iyidir. iyice gecene kadar bu karnimin icindeki degisimler takmiyim bari.

heralde usuttum canim herkes ayni seyi soluyor. gerci atesim yok ama bu sanci beni oldurecek.

canim doguma yardim eden seyler vardi onlari yapsana. yuruyus falan. senerdle mesajlastik simdi bebis iyimis emiyormus. dikisleri oldugundan biraz yuruyemiyormus ama iyimis.
valla benim bu sancim hic gececek gibi durmuyor. herseyide yaptim. daha ne yapiim bilemedim(

oyy masallah canim. isallah agrilarinda zamanla gecerler.

cok saol canim. kizimida etkiliyordur bu durum. kucagima alamiyorum. ole bir spazmki kilitliyim oturup kalkamiyorum agirlik alamiyorum( neden bole oldum anlamadim. isallah gecer.

olmazmi oluyirum valla(

bende burdayim canim yanliz degilsin:))[/QUOTE]

haklısın canım .ama birkaç kişiyiz işte...giden gelmiyor acep nedendir

eyeszayhaklısın canım .ama birkaç kişiyiz işte...giden gelmiyor acep nedendir

cnm ılk 6 ay dıye duymustum ben.sımdı senın sorundan sonra nettede arastırdım aynen şöyle yazıyor;
Açık tenli bebekler genellikle gri-mavi göz rengine sahipken, koyu tenli bebeklerin gözleri kahverengi ya da koyu gridir. Göz rengi değişecekse bu genellikle 6 aylıkken olur.

emotion_35 sanada hayırlı ugurlu olsun bebegın.mıs kokulu oğlunu bnm ıcınde öp.bende bıran once oğluma kavusaym.maşallah kılosuda gayet guzel doğmuş ALLAH nazarlardan saklasın.bol sütlü gunler size kereminle :)

eyeszayhaklısın canım .ama birkaç kişiyiz işte...giden gelmiyor acep nedendir

valla bilmiyorumki kuzum. halbuki insanin soracak ne cok seyi oluyor. sen okudunmu diger yazdiklarimi bir dolu soru sormustum sana. hehe kac saatte besliyorsun nasil gaz cikariyorsun falan filan. seninde mavimi gozu bebisin su an?

aa o zaman benim bebegim acik tenli olucak. cok sevindim. bari o bana benzesin hehe. ama 6 aysa daha cok bekleyecegiz desene bebisin asil goz rengini gormek icin.

sspapatyass , hüznüzan, emotion_35 tebrik ederim kızlar sizleri Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı

yarın doğuma gidiceklere de rabbimden kolay doğumlar diliyorum

canım sen deyince tekrar dönüp baktım msjını görmemişim..şimdi gördümcanım gaz problemi için çocuk dr. metsil diye bi ilaç verdi..gaz problemimiz fazla olmuyor ama kabızlık sorunu vardı..oda çok şükür geçti gibi annem erik hoşafı yaptı içtim bebeğe süt verince kabızlığı geçsimn diye..ben emziremiyorum sağıp veriyorum zaten sütümde yetmiyor...önce sağdığım sütü sonra mama veriyorum genel olarak uykuya güzel şekilde dalarsa 3-4 saat uyuyor...benim kızın gözleri ışıkta koyu gri gibi ama değişri heralde...

boyum 1.55 ,kilom 52 ilk dogumda tami tamina 23 kilo almistim.normal dogum yaptim 3.440 gr 50 cm oglumu dünyaya getirdim dogumda direk 13 kilom gitti.ilk 6 ay sadece emzirdim ki,bunun cok faydasi oldugunu dusunuyorum.Allaha sükür sütümde cok iyi geliyordu.ben oglumu hala emziriyordum,inanirmisiniz 10 ay icinde ben yine 53 kiloydum.ve 54 kiloya ciktim ve nedenide 7 haftalik hamileymisim, yine hamile oldugumu ögrendim sok oldum hic beklemiyordum.oglum daha 10 aylikti ve dogumdan sonraki ilk adetim daha1 hafta önce olmustu.su an kizimi bekliyorum agustos sonu gibi dedi doktor ama bakalim kismet.ben herdogum yapanin yazilarini merakla okuyorum.insallah benim bilgilerimde biraz olsun yardimci olur :80:

allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum geçirip bebişini alırsın kucağına.ben 38 haftalık hamileyim kontrole gittim dün ama ne açılma ne sancı var şu an beklemedeyiz bakalım

sağol canım iyi ki topiği bırakmadın. danışmanımız oldun valla...

ayyy çokk heyecanlı... allah bşi avazda kurtarsın canım ama kendini de yorma çok..

maşallahhh bebişimize darısı başıma... belki hep mavi kalır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…