mrb kızlar....
senerd cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
kızlar yaa ne oluyo bana anlamıyorum geçen hafta yoğun mide bulantısı istifra ve ishalden sonra akşam yine yoğum mide bulantısı ve istifra olaylarını geçirdim
neler oluyo mideme anlamıyorum yediklerimden yiyen bi sürü kişi var onlarda bişi yok ama benim mide şu dönem daha hassas sanırım...
ilk 3 ayı bulantılı istifralı geçirenin son zamanlarıda öyle olurmuş,şükürki benim sadece bulantım ve istifra sadede gece vuruyo ve hergün değil,ne güzel bebeişim son 7 gününde kilolansın diye bol bol vitaminli şeyler yiyorum onlarıda çıkarıyorum...off yaaa
canım çok geriden gelmiyorsa takılma hem bazen 40a kalmıyor bebek küçük de olsa günün gelirse olabilir sağlıkla gelsin de kilo alır canımkızlar doğum yapan tum arkadaslarımız ve yapacak olanlarımız hepınızın bebegı SAT la uyumlu mu ? SAT tan gerıde gelıpte doğum yapan yada yapacak olanlarınız var mı?
bir ben miyim böyle yoksa ? kafam cok karısık meraktan sabırsızlıktan acaba bnm doğumum ne zaman olacak dıye dusunmeden edemiyorum.
KIZLAR HALA CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah.bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum geliooooooçok heyecanlıyımmmmm
Canım bende de 1 haftadır ishal var. Bende anlamadım neden oluyor...
Bol su içmelisin, ben öyle yapıyorum...
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Esim mesajlarinizi okudu amcs telden yaziyorum uzun yazamicam. Epidural yapildi aciklik su an 9cm. Gulme gazi ve epidural harika birseymis. Bundan sonrasi da insallah zor degildir. Vaktim olursa yine yazarim :)
Merhabalar arkadaşlar.
Dün son kontrolümüze gittik; pazartesi sabah 7. 30 da sezaryene alınacağım.
Sanki ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım; korkuyorum, seviniyorum, hüzünleniyorum, heyecanlanıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aynen yaa...bizimki de öylee....daha hiçbir yerini bana benzetemediler..biz de dahil:) gerçi babası yakışıklı...ona benzer inşallah diye dua etmiştim bol bol eheueheu:)cok saolun kizlar. allah hepinize ayni mutlulugu saglikla versin. hepimizin bebisleri anali babali saglikli hayirli buyusunler. efsungada cok sevindim. biri bana telini yazsaya ozelden bana faceden mesaj atmis telini face mesajlarim acilmiyor.
esteda canim babasina benziyor. ben bizzat sahit oldum butun bebekler dogunca babalarina benziyorlarmis. anne ile bebegin zaten baglantisi var babada o baglantiyi kursun diye allah oyle yaratirmis. doganin isi iste:)) hastanedede gordugum butun bebekler babalarinin kopyasiydi.
geçmiş olsun canım...umarım daha iyisindir???kizlar simdi hastaneden geliyoruz. sabah birden bi sanci geldi cok fena. hayatimda bu kadar agrimi hatirlamiyorum. inlettirdi beni. hastaneye gittik acile tahliller yapildi bisey cikmadi. bagirsaklarda spazm yada uterusla ilgili bisey olabilirmis. serum ve agri kesici verdiler. eve gidin tekrar olursa direk buraya gelin tekrar dediler. simdi daha iyiyim ama hala var sancim. yatip uyuyacagim biraz gecmiside okuyamadim. sonra okurum. efsungu merak ediyorum. bugun dogumu olanlara allah kolaylik versin.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Esim mesajlarinizi okudu amcs telden yaziyorum uzun yazamicam. Epidural yapildi aciklik su an 9cm. Gulme gazi ve epidural harika birseymis. Bundan sonrasi da insallah zor degildir. Vaktim olursa yine yazarim :)
bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum geliooooooçok heyecanlıyımmmmm
Merhabalar arkadaşlar.
Sanki ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım; korkuyorum, seviniyorum, hüzünleniyorum, heyecanlanıyorum.
bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum geliooooooçok heyecanlıyımmmmm
Merhabalar arkadaşlar.
ahh yaa sorma o bendede var gnde az az ve sıkolarak tuvalete çıkıyorum ishal şeklinde
acaba dediğin gibi klimadanmı oluyo
geçen öyle demiştin ya olabilir yarın kontrolüm var dr uma sorayım bakayım
cnm bizim seninle doğum tarihimiz aynı ya senin sat 24 kasım mı.çünkü etiketinde benden önde gözüküyorsun da.yaa 41i bekliyorsun aslında bebeğinin gelişimi için ama senin doktor da tam zamanında gidiyor yani tatile.çünkü bebek kendi gelmek isterse ne olacak,omuriliğimde sorun var yazmışsın.bir de az gün yok yani, 20 gün de taşımak cabası.Allah'ım ikiniz için de hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.ama doktoruna kızdım bak şimdiEVT haklısın cnm ancak benım omurılıgımde sorun oldg ıcın gıttıkce bebegımı tasımakta zorlanıyorum normal doğumum herkese nazaran sıkıntılı olabıleceg ıcın o gune kdr normal doğumum gelıverecek dıye korkuyorum:) SAT a gore 41 oldgmda alacakmıs sezaryana.
Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
yarın kontrolüm var soracam cnm...
Canım üşütmekten oluyormuş.
Ben birde çok meyve yiyince oluyorum. Şimdi meyveyi de azalttım. Birde kan hapı yapıyor bazen...
Ama bulantı kusma filan yok. Sen yinede doktoruna sor.
Sen normal doğummu istiyordun?
kizlar gercekten cok kotuyum boyle olsem olur yani. agrim hala gecmedi. hastane hicbir care olmadigi gibi yine biton test bilmemne icin iceriye herbiseyi soktuklarindan dolayi dikislerimde aciyor simdi. tamda gecmisti derken. dun kendi kendime nazar degdirdim sanirim. karnim indi diye giydim topuklu ayakkabilari elbiseyi bugunde esimin konserine gitme planlari yapiyordum. bebegi emziririm 3 de gelirim 5 de beraber doneriz diye. bugun basima gelenlere bak. cok canim yaniyor dayanamiyorum. sanirim bu gaz spazmi gibi birsey hicbirsey ise yaramiyor. ufacik bir gaz bile cikmiyor. herkese sinir oluyorum. bebegimi kucagima bile alamiyorum acidan. herkesin yaptigi batiyor. aglamaktan harap oldum. voltaren yaptilar hastanede bebegi emzirdim acaba etkilemismidir diye onada uzuluyorum. bide cok sessiz bi bebekti simdi altini degistirirken ustunu degistirirken hep agliyor. sut iciyor deli gibi cok hizli cok fazla sora kusuyor. pediatrisimizde tatilde. onada uzuluyorum. simdi hersey bir oldu boguluyorum cidden. bugun tvden geliceklerdi eve roportaja beyefendi evde olmak istemedi sevmiyor.bide gazetecilerle hic muhatap olmakta istemiyor. ama ben gene calismak zorundayim. neyse hastaneye gidince dedim iptal edilmesi gerek bugun yapamam. ara ertele dedi. hic ben ariyim erteliyim yok. off cidden herseyden biktim. annemede uzuluyorum durmadan. herseyine uzuluyorum. cani sikiliyor diye uzuluyorum. is yapiyor diye uzuluyorum. mahvoldu psikolojim valla yaa
kizlar gercekten cok kotuyum boyle olsem olur yani. agrim hala gecmedi. hastane hicbir care olmadigi gibi yine biton test bilmemne icin iceriye herbiseyi soktuklarindan dolayi dikislerimde aciyor simdi. tamda gecmisti derken. dun kendi kendime nazar degdirdim sanirim. karnim indi diye giydim topuklu ayakkabilari elbiseyi bugunde esimin konserine gitme planlari yapiyordum. bebegi emziririm 3 de gelirim 5 de beraber doneriz diye. bugun basima gelenlere bak. cok canim yaniyor dayanamiyorum. sanirim bu gaz spazmi gibi birsey hicbirsey ise yaramiyor. ufacik bir gaz bile cikmiyor. herkese sinir oluyorum. bebegimi kucagima bile alamiyorum acidan. herkesin yaptigi batiyor. aglamaktan harap oldum. voltaren yaptilar hastanede bebegi emzirdim acaba etkilemismidir diye onada uzuluyorum. bide cok sessiz bi bebekti simdi altini degistirirken ustunu degistirirken hep agliyor. sut iciyor deli gibi cok hizli cok fazla sora kusuyor. pediatrisimizde tatilde. onada uzuluyorum. simdi hersey bir oldu boguluyorum cidden. bugun tvden geliceklerdi eve roportaja beyefendi evde olmak istemedi sevmiyor.bide gazetecilerle hic muhatap olmakta istemiyor. ama ben gene calismak zorundayim. neyse hastaneye gidince dedim iptal edilmesi gerek bugun yapamam. ara ertele dedi. hic ben ariyim erteliyim yok. off cidden herseyden biktim. annemede uzuluyorum durmadan. herseyine uzuluyorum. cani sikiliyor diye uzuluyorum. is yapiyor diye uzuluyorum. mahvoldu psikolojim valla yaa
kızlar sabah 3.30 da suyum geldi, lavoboya gittiğimde çamaşırım açık pembe renk olmuştu, sonra ara ara yine gelmeye devam etti. Hastaneyi aradım kasılmaların 3dk bir olunca yeniden ara dediler ama bazen 2dk da bir oluyor artık. Lütfen dua edin güçlü olayım da koyvermeyeyim kendimi. Bir şey de yiyemiyorum midem bulanıyorhalbuki enerji lazımmış... bu arada şu an saat 05:50 :) aralarda kasılınca mola veriyorum yazmaya sonra yeniden devam ediyorum :) gülücük koymamdan anladığınız üzere sancılar geçince sorun olmuyor, sancılar biraz acıtıyor ama kısa sürüyor şimdilik :) canlı yayın yapmış oldum he he :) bir sancı daha atlattık bu arada... lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun doğum da kolay olsun...
kizlar simdi hastaneden geliyoruz. sabah birden bi sanci geldi cok fena. hayatimda bu kadar agrimi hatirlamiyorum. inlettirdi beni. hastaneye gittik acile tahliller yapildi bisey cikmadi. bagirsaklarda spazm yada uterusla ilgili bisey olabilirmis. serum ve agri kesici verdiler. eve gidin tekrar olursa direk buraya gelin tekrar dediler. simdi daha iyiyim ama hala var sancim. yatip uyuyacagim biraz gecmiside okuyamadim. sonra okurum. efsungu merak ediyorum. bugun dogumu olanlara allah kolaylik versin.
daha dün benim tirtilin gelmesine var daha ben öyle hissediyorum diyodun :) senin tirtil beklemek istemedi fazla. acaba suan dogurdun mu büyük meraktayim :) insallah hersey cok kolay ve rahat gecmistir senin icin haberlerini bekliyorum cnm.
yaaa herkes doguruyo valla benim kaldi 12 günüm agrilarim oluyo ama yok nisanmis yok suymus böyle seyler yasamadigim icin hastaneye de gitmedim. bugün 6da doktor kontrolümüz var umarim acilma baslamistir falan der günümün gecmesinden acayip korkuyorum cünkü 12 güne kadar bekleyebilirmis dokorum bu da cok uzun bi süre zaten sürekli stres halindeyim
arkadaşlar sonunda sıra bana geldi birazdan yola çıkacağız ve oğluşumla döneceğiz inşallah.. doğum yapan herkesin çok şükür sağlığı yerinde hepsini tebrik ediyorum, allah bize de sorunsuz bir doğum nasib eder inşallah..
canım ana kucağına bebişi koyduğumuzda emniyet kemerini takıcaz mı hemen.. bi de arkadaşım ana kucağı kılıfından bahsetti ondan da alsam mı ki? ayy kendi kılıfını çıkardım üşenmedim daha yıkaması var...canım ben 2 ince battaniye üstünede alt açmayı koydum..diğer türlü derin oluyor...
mrb kızlar....
senerd cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
kızlar yaa ne oluyo bana anlamıyorum geçen hafta yoğun mide bulantısı istifra ve ishalden sonra akşam yine yoğum mide bulantısı ve istifra olaylarını geçirdim
neler oluyo mideme anlamıyorum yediklerimden yiyen bi sürü kişi var onlarda bişi yok ama benim mide şu dönem daha hassas sanırım...
ilk 3 ayı bulantılı istifralı geçirenin son zamanlarıda öyle olurmuş,şükürki benim sadece bulantım ve istifra sadede gece vuruyo ve hergün değil,ne güzel bebeişim son 7 gününde kilolansın diye bol bol vitaminli şeyler yiyorum onlarıda çıkarıyorum...off yaaa
tahmin edebiliyorum heyecanını... güzel bebişini al kucağına da hemen haber ver bize...bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum geliooooooçok heyecanlıyımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?