2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar....
senerd cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
kızlar yaa ne oluyo bana anlamıyorum geçen hafta yoğun mide bulantısı istifra ve ishalden sonra akşam yine yoğum mide bulantısı ve istifra olaylarını geçirdim
neler oluyo mideme anlamıyorum yediklerimden yiyen bi sürü kişi var onlarda bişi yok ama benim mide şu dönem daha hassas sanırım...
ilk 3 ayı bulantılı istifralı geçirenin son zamanlarıda öyle olurmuş,şükürki benim sadece bulantım ve istifra sadede gece vuruyo ve hergün değil,ne güzel bebeişim son 7 gününde kilolansın diye bol bol vitaminli şeyler yiyorum onlarıda çıkarıyorum...off yaaa

bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum gelioooooo çok heyecanlıyımmmmm

Canım bende de 1 haftadır ishal var. Bende anlamadım neden oluyor...
Bol su içmelisin, ben öyle yapıyorum...

canım çok geriden gelmiyorsa takılma hem bazen 40a kalmıyor bebek küçük de olsa günün gelirse olabilir sağlıkla gelsin de kilo alır canım

bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum gelioooooo çok heyecanlıyımmmmm
maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah.
herzaman canım çok geçmiş olsun bol bol su iç doğum belirtisi diyenler de vardı ya belki ondandır yaklaşıyor doğum ama sen ayran falan da çok iç

Canım bende de 1 haftadır ishal var. Bende anlamadım neden oluyor...
Bol su içmelisin, ben öyle yapıyorum...

ahh yaa sorma o bendede var gnde az az ve sıkolarak tuvalete çıkıyorum ishal şeklinde
acaba dediğin gibi klimadanmı oluyo
geçen öyle demiştin ya olabilir yarın kontrolüm var dr uma sorayım bakayım

Merhabalar arkadaşlar.

Dün son kontrolümüze gittik; pazartesi sabah 7. 30 da sezaryene alınacağım.

Sanki ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım; korkuyorum, seviniyorum, hüzünleniyorum, heyecanlanıyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canim simdi gordum. hadi dualarimiz seninle isallah yakinda bir bebis daha gelicek.

amin canım senin de Allah yardımcısı olsun sağlkla al bebeğini kucağına.

aynen yaa...bizimki de öylee....daha hiçbir yerini bana benzetemediler..biz de dahil:) gerçi babası yakışıklı...ona benzer inşallah diye dua etmiştim bol bol eheueheu:)
geçmiş olsun canım...umarım daha iyisindir???

ayyy babamızın izni bitti bugün 10 gündür birlikteydik süperdi....bugün işe başladı...kuzum ve ben onu çok özlüyoruz...neyse annenemiz gündüzleri bize destek olacak babamız işteykennnnnnnnn...
Bebişlerine kavuşan anneleri tebrik ederim...doğuma girecek olanlara da kolaylıklar dilerim....güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzz
gidip uyusam mı neeeeee??? çok uykusuzum çooooooooooooooooooooooooook

ovv 9 cm çok heyecanlı Allahım kolaylıkla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:)

kontrole gidicem ben de birazdan gerginim biraz bana da dua edin olur mu...

allah yardımcınız olsun ..kolycacık bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsını inşallah...

allah yardımcınız olsun ..kolycacık bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsını inşallah...

ahh yaa sorma o bendede var gnde az az ve sıkolarak tuvalete çıkıyorum ishal şeklinde
acaba dediğin gibi klimadanmı oluyo
geçen öyle demiştin ya olabilir yarın kontrolüm var dr uma sorayım bakayım

Canım üşütmekten oluyormuş.
Ben birde çok meyve yiyince oluyorum. Şimdi meyveyi de azalttım. Birde kan hapı yapıyor bazen...

Ama bulantı kusma filan yok. Sen yinede doktoruna sor.

Sen normal doğummu istiyordun?

cnm bizim seninle doğum tarihimiz aynı ya senin sat 24 kasım mı.çünkü etiketinde benden önde gözüküyorsun da.yaa 41i bekliyorsun aslında bebeğinin gelişimi için ama senin doktor da tam zamanında gidiyor yani tatile.çünkü bebek kendi gelmek isterse ne olacak,omuriliğimde sorun var yazmışsın.bir de az gün yok yani, 20 gün de taşımak cabası.Allah'ım ikiniz için de hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.ama doktoruna kızdım bak şimdi ne rahat bekle diyolar yaa

kizlar gercekten cok kotuyum boyle olsem olur yani. agrim hala gecmedi. hastane hicbir care olmadigi gibi yine biton test bilmemne icin iceriye herbiseyi soktuklarindan dolayi dikislerimde aciyor simdi. tamda gecmisti derken. dun kendi kendime nazar degdirdim sanirim. karnim indi diye giydim topuklu ayakkabilari elbiseyi bugunde esimin konserine gitme planlari yapiyordum. bebegi emziririm 3 de gelirim 5 de beraber doneriz diye. bugun basima gelenlere bak. cok canim yaniyor dayanamiyorum. sanirim bu gaz spazmi gibi birsey hicbirsey ise yaramiyor. ufacik bir gaz bile cikmiyor. herkese sinir oluyorum. bebegimi kucagima bile alamiyorum acidan. herkesin yaptigi batiyor. aglamaktan harap oldum. voltaren yaptilar hastanede bebegi emzirdim acaba etkilemismidir diye onada uzuluyorum. bide cok sessiz bi bebekti simdi altini degistirirken ustunu degistirirken hep agliyor. sut iciyor deli gibi cok hizli cok fazla sora kusuyor. pediatrisimizde tatilde. onada uzuluyorum. simdi hersey bir oldu boguluyorum cidden. bugun tvden geliceklerdi eve roportaja beyefendi evde olmak istemedi sevmiyor.bide gazetecilerle hic muhatap olmakta istemiyor. ama ben gene calismak zorundayim. neyse hastaneye gidince dedim iptal edilmesi gerek bugun yapamam. ara ertele dedi. hic ben ariyim erteliyim yok. off cidden herseyden biktim. annemede uzuluyorum durmadan. herseyine uzuluyorum. cani sikiliyor diye uzuluyorum. is yapiyor diye uzuluyorum. mahvoldu psikolojim valla yaa

yarın kontrolüm var soracam cnm...
evet ben normali çok istiyodum kendime normale alıştırmıştımda ne güzel
ama eşimin yoğun isteği üzerine ve bebişimizin tüp bebekle olması bizi daha çok sezeryane yönlendirdi
yani anlayacağız sezeryan olucam...

cnm çok geçmiş olsun yaaa,inş en kısa zamanda ağrıların geçer ve gaz şikayetin kalmaz..

canım ya çok geçmiş olsun psikolojinin bozulması hep sancından bi geçse rahatlayıp hepsini unutacaksın... hemencecik şifaya kavuşursnu inşallah haberdar et.. çıkıyorum ben..

eyeszay canım inşallah geçer ağrın ama psikolojini de çok bozma insan bir stres yaptı mı herşey stres yapması için sebep oluyor. hepsi geçicek ama ağrının sebebi ne acaba ?

vermidocum doktor iğne ve corasprinin kesilme zamanı konusunda başından beri aynı şeyi söylüyodu doğumdan bir hafta önce asprin bi gün önce iğne kesilecek diye.. ööle de yaptık.. şimdi doğuma kalan günle birlikte şu kadar iğnem kaldı diye sayıyorum toplamda 500'e yakın iğne yedim 15 aydır da corasprin kullanıyorum ama şifa olsun oğluma. doğumdan sonra da iğne kullananlar var onu hiç sormadım. bana gerek görmedi herhalde..

QUOTE=eyeszay;20441127]evet canim benimde aynen. koskoca hastanede gordugum butun bebeklerde babalarina benziyordu tezi dogruladi:)

canim graco sweetpeace. gunduzleri huysuzlaninca ona koyuyoruz tavsiye ederim.[/QUOTE]
sağol canımcım paralar suyunu çekmese düşünürdüm..netten baktım çok güzelmiş, güzel günlerde kullanın prensesinle..

ayy canımm güzel haberlerini bekliyoruz. allah bi avazda kurtarsın inş.

ahh canım kıyamam ya.. inş önemsiz bişeydir, stresten falan kasılıyodur uterus.. geçmiş olsun..

canım kontrolun çok iyi geçer inş. ben de o kadar sordum ki pztyi bekler di mi diye.. çünkü madem sezeryan oluyorum bi de nişanmış, suymuş,yok sancıymış uğraşmayayım.. bi de genel aneztesi olursa doğumdan çok ameliyat gibi olcak..

ayyy hayırlısıyla yine güzel bi doğum haberi alıcaz inş.. allah bi avazda kurtarsın tatlım.

canım ben 2 ince battaniye üstünede alt açmayı koydum..diğer türlü derin oluyor...
canım ana kucağına bebişi koyduğumuzda emniyet kemerini takıcaz mı hemen.. bi de arkadaşım ana kucağı kılıfından bahsetti ondan da alsam mı ki? ayy kendi kılıfını çıkardım üşenmedim daha yıkaması var...

ayyy canım çokkk geçmiş olsun stresten mi ki?
tahmin edebiliyorum heyecanını... güzel bebişini al kucağına da hemen haber ver bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…