canım zaten migrostan yapıyorum alışverişleri ama maalesef burdakilerde yok.geçen dondurulmuş ürün torbası baktm mesela yoktu.bebek deterjanı da yok çok nadir geliyormuş birkaç kere gidişte ancak alabildim.sanırım illere göre ürün çeşitliliği değişiyor
kızlar sabah 3.30 da suyum geldi, lavoboya gittiğimde çamaşırım açık pembe renk olmuştu, sonra ara ara yine gelmeye devam etti. Hastaneyi aradım kasılmaların 3dk bir olunca yeniden ara dediler ama bazen 2dk da bir oluyor artık. Lütfen dua edin güçlü olayım da koyvermeyeyim kendimi. Bir şey de yiyemiyorum midem bulanıyorhalbuki enerji lazımmış... bu arada şu an saat 05:50 :) aralarda kasılınca mola veriyorum yazmaya sonra yeniden devam ediyorum :) gülücük koymamdan anladığınız üzere sancılar geçince sorun olmuyor, sancılar biraz acıtıyor ama kısa sürüyor şimdilik :) canlı yayın yapmış oldum he he :) bir sancı daha atlattık bu arada... lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun doğum da kolay olsun...
canım hadi kolay gelsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.arkadaşlar sonunda sıra bana geldi birazdan yola çıkacağız ve oğluşumla döneceğiz inşallah.. doğum yapan herkesin çok şükür sağlığı yerinde hepsini tebrik ediyorum, allah bize de sorunsuz bir doğum nasib eder inşallah..
senerd 37+6 görünüyor ben de 38+6 Allahım sıra bana gelsin kızlar her yerim ağıtıyor bugün mide bulantım var anlamadım neden ama artarsa hastaneye gidicem çok halsizim üşüttüm mü acaba yoksa gebelikle mi ilgili bilemedim.
Senerd canım hayırlı doğumlar Allah kolaylık versin...
kızlar ya bişey sorcam bebeği hastaneden çıkarırken ne kullanacaksınız/kullandınız? ben ana kucağı-oto koltuğu almayı düşünüyordum ama herkes yeni doğan bebek onda rahat etmez diyor.
portbebemi daha kullanışlı olur?ne bileyim oda bu sıcaklarda olurmu?
kızlar ya bişey sorcam bebeği hastaneden çıkarırken ne kullanacaksınız/kullandınız? ben ana kucağı-oto koltuğu almayı düşünüyordum ama herkes yeni doğan bebek onda rahat etmez diyor.
teşekkür ederiz canımmaşallah gelişimci,eyeszay bebişleriniz çok tatlılar,darısı bize inşallah...
canım sezeryanın genel anesteziylemi olacak,bende kan sulandırıcıyı kesecekmişim 38. haftada ama ya aniden bebiş gelirse diye korkuyorum...ben bide spinal yada epidural istiyodum...hayırlısı...az kalmış seninde ,sağlıkla gelsin inşallah...
kızlar sabah 3.30 da suyum geldi, lavoboya gittiğimde çamaşırım açık pembe renk olmuştu, sonra ara ara yine gelmeye devam etti. Hastaneyi aradım kasılmaların 3dk bir olunca yeniden ara dediler ama bazen 2dk da bir oluyor artık. Lütfen dua edin güçlü olayım da koyvermeyeyim kendimi. Bir şey de yiyemiyorum midem bulanıyorhalbuki enerji lazımmış... bu arada şu an saat 05:50 :) aralarda kasılınca mola veriyorum yazmaya sonra yeniden devam ediyorum :) gülücük koymamdan anladığınız üzere sancılar geçince sorun olmuyor, sancılar biraz acıtıyor ama kısa sürüyor şimdilik :) canlı yayın yapmış oldum he he :) bir sancı daha atlattık bu arada... lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun doğum da kolay olsun...
selamlar arkadaslar
sabah hastane çok kalabalık oluyor diye aksam iftardan sonra gittik.suyumuz iyi ,sancı yok,oğluşumda gayet iyi şükür 3300gr 51 cm olmuş.haftaya carsamba ayın 17 si aksam 5 te sezeryana alıcak ablam hayırlısıyla gelsın miniğimm...çok heyecanlıyım çook
eyezsay kızın çok tatlı canım masallah
kizlar simdi hastaneden geliyoruz. sabah birden bi sanci geldi cok fena. hayatimda bu kadar agrimi hatirlamiyorum. inlettirdi beni. hastaneye gittik acile tahliller yapildi bisey cikmadi. bagirsaklarda spazm yada uterusla ilgili bisey olabilirmis. serum ve agri kesici verdiler. eve gidin tekrar olursa direk buraya gelin tekrar dediler. simdi daha iyiyim ama hala var sancim. yatip uyuyacagim biraz gecmiside okuyamadim. sonra okurum. efsungu merak ediyorum. bugun dogumu olanlara allah kolaylik versin.
bende öyle yaptım canım.ince battaniyeleri kat kat koydum ..derin olmadı..bebeişim rahatlıkla çıktı hastaneden...ana kucağı kullanıcam ablamda onda çıkarmıştı içine biraz düz olsun diye battaniye katlayıp koyucam.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Esim mesajlarinizi okudu amcs telden yaziyorum uzun yazamicam. Epidural yapildi aciklik su an 9cm. Gulme gazi ve epidural harika birseymis. Bundan sonrasi da insallah zor degildir. Vaktim olursa yine yazarim :)
bende bebek arabasını travel sıstem aldım ıcınde oto koltuguda var.cıkarken onu kullanıcam ıcı sert gelır sımdlık dıyede ıcıne bır ortu koyucaz alt acmalardan mesela..
a
sen dbakırdamı oturuyosun canım?hangi hastahaneye gidiyorsun?doktorun kim?
kızlar doğum yapan tum arkadaslarımız ve yapacak olanlarımız hepınızın bebegı SAT la uyumlu mu ? SAT tan gerıde gelıpte doğum yapan yada yapacak olanlarınız var mı?
bir ben miyim böyle yoksa ? kafam cok karısık meraktan sabırsızlıktan acaba bnm doğumum ne zaman olacak dıye dusunmeden edemiyorum.
canım bebek çok fark yoksa geriden gelebilir tabiki bunu kafana takıpta bebeğini üzme ayrıca biz bu yola çıkarken 40 haftayı göze alarak çıktık di mibiraz daha dayan belki sürpriz yapar bebiş ne dersin??
allah sanada zamanında kucağına almayı nasip etsin..ve senin bebişininde fotoğraflarını görelim...
kizlar simdi hastaneden geliyoruz. sabah birden bi sanci geldi cok fena. hayatimda bu kadar agrimi hatirlamiyorum. inlettirdi beni. hastaneye gittik acile tahliller yapildi bisey cikmadi. bagirsaklarda spazm yada uterusla ilgili bisey olabilirmis. serum ve agri kesici verdiler. eve gidin tekrar olursa direk buraya gelin tekrar dediler. simdi daha iyiyim ama hala var sancim. yatip uyuyacagim biraz gecmiside okuyamadim. sonra okurum. efsungu merak ediyorum. bugun dogumu olanlara allah kolaylik versin.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Esim mesajlarinizi okudu amcs telden yaziyorum uzun yazamicam. Epidural yapildi aciklik su an 9cm. Gulme gazi ve epidural harika birseymis. Bundan sonrasi da insallah zor degildir. Vaktim olursa yine yazarim :)
kızlar doğum yapan tum arkadaslarımız ve yapacak olanlarımız hepınızın bebegı SAT la uyumlu mu ? SAT tan gerıde gelıpte doğum yapan yada yapacak olanlarınız var mı?
bir ben miyim böyle yoksa ? kafam cok karısık meraktan sabırsızlıktan acaba bnm doğumum ne zaman olacak dıye dusunmeden edemiyorum.
KIZLAR HALA CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?