2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senerd 37+6 görünüyor ben de 38+6 Allahım sıra bana gelsin kızlar her yerim ağıtıyor bugün mide bulantım var anlamadım neden ama artarsa hastaneye gidicem çok halsizim üşüttüm mü acaba yoksa gebelikle mi ilgili bilemedim.

Senerd canım hayırlı doğumlar Allah kolaylık versin...

a
sen dbakırdamı oturuyosun canım?hangi hastahaneye gidiyorsun?doktorun kim?

ah cnm senıde doğuma gonderıyoruz demek.ALLAH sağlıklı rahat bir doğum versin sımdıden hayırlı ugurlu olsun belkıde bebegını kokluyorsundur suan.

kızlar ya bişey sorcam bebeği hastaneden çıkarırken ne kullanacaksınız/kullandınız? ben ana kucağı-oto koltuğu almayı düşünüyordum ama herkes yeni doğan bebek onda rahat etmez diyor.
portbebemi daha kullanışlı olur?ne bileyim oda bu sıcaklarda olurmu?

canım hadi kolay gelsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım senin de az kaldı artık ayrıca kusmak doğum belirtisi olabilir vücut kendini temizliyor demişti bir arkadaş.

ben travel sistem aldım içindeki anakucağı oto koltuğunu kullanacağım arkadaşlarım da öyle yaptı

kızlar doğum yapan tum arkadaslarımız ve yapacak olanlarımız hepınızın bebegı SAT la uyumlu mu ? SAT tan gerıde gelıpte doğum yapan yada yapacak olanlarınız var mı?

bir ben miyim böyle yoksa ? kafam cok karısık meraktan sabırsızlıktan acaba bnm doğumum ne zaman olacak dıye dusunmeden edemiyorum.

Son düzenleme:

ana kucağı kullanıcam ablamda onda çıkarmıştı içine biraz düz olsun diye battaniye katlayıp koyucam.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Esim mesajlarinizi okudu amcs telden yaziyorum uzun yazamicam. Epidural yapildi aciklik su an 9cm. Gulme gazi ve epidural harika birseymis. Bundan sonrasi da insallah zor degildir. Vaktim olursa yine yazarim :)

teşekkür ederiz canım
ayrıca canım benim kan sulandırıcı hemen hemen 32. hafta kestirdi...senin epey geç demiş dr. tekrar bi danışsan..

canım bol bol dua edicem...inşallah doğumun kolay gecer...ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin allah...

allah kolay doğum nasip etsin canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

geçmiş olsun canım..doğumdan kaynaklıdır ama sen yine ağrın devam ederse tekrar git dr.a canım...

canım ben ana kucağı ile çıkardım..altınada inca battaniyeleri kat kat koydym..çok derin olmadı...güzelce çıktık hastaneden..

bende bebek arabasını travel sıstem aldım ıcınde oto koltuguda var.cıkarken onu kullanıcam ıcı sert gelır sımdlık dıyede ıcıne bır ortu koyucaz alt acmalardan mesela..

ana kucağı kullanıcam ablamda onda çıkarmıştı içine biraz düz olsun diye battaniye katlayıp koyucam.
bende öyle yaptım canım.ince battaniyeleri kat kat koydum ..derin olmadı..bebeişim rahatlıkla çıktı hastaneden...

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz..gülme gazı niye verdiler kız

bende bebek arabasını travel sıstem aldım ıcınde oto koltuguda var.cıkarken onu kullanıcam ıcı sert gelır sımdlık dıyede ıcıne bır ortu koyucaz alt acmalardan mesela..

canım ben 2 ince battaniye üstünede alt açmayı koydum..diğer türlü derin oluyor...

kızlar doğum yapan tum arkadaslarımız ve yapacak olanlarımız hepınızın bebegı SAT la uyumlu mu ? SAT tan gerıde gelıpte doğum yapan yada yapacak olanlarınız var mı?

bir ben miyim böyle yoksa ? kafam cok karısık meraktan sabırsızlıktan acaba bnm doğumum ne zaman olacak dıye dusunmeden edemiyorum.

KIZLAR HALA CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM

canım bebek çok fark yoksa geriden gelebilir tabiki bunu kafana takıpta bebeğini üzme ayrıca biz bu yola çıkarken 40 haftayı göze alarak çıktık di mibiraz daha dayan belki sürpriz yapar bebiş ne dersin??

canım bebek çok fark yoksa geriden gelebilir tabiki bunu kafana takıpta bebeğini üzme ayrıca biz bu yola çıkarken 40 haftayı göze alarak çıktık di mibiraz daha dayan belki sürpriz yapar bebiş ne dersin??

EVT haklısın cnm ancak benım omurılıgımde sorun oldg ıcın gıttıkce bebegımı tasımakta zorlanıyorum normal doğumum herkese nazaran sıkıntılı olabıleceg ıcın o gune kdr normal doğumum gelıverecek dıye korkuyorum:) SAT a gore 41 oldgmda alacakmıs sezaryana.

allah sanada zamanında kucağına almayı nasip etsin..ve senin bebişininde fotoğraflarını görelim...

İnşallah canım, tabiii eklerim bende minik kızımı:) Sağlıkla doğsunda...

Geçmiş olsun canım.

Canım ne güzel yazmışsn ya, inşallah benimde böyle güzel gelişir herşey. Allah kolay doğumlar nasip etsin inş. Belkide şimdi doğurmuşsundur.

Hadi hayırlısı...

Efsungcum tebrik ederim... Minik kuşun gelmiş, Allah analı babalı büyütsün...

canım valla cevap vermek isterim sana ama benim zaten sezaryana 37. haftamda alındı..alınma zorunda kalındı...sana tam cevap veremiyorum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…