2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004

buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.

hiç de çirkin değil.. yerim ben onu maşallahhhhh elbisesi harika.. neyin içinde eva.. ben de fotolara bakıp anlamya çalışıyorum nerde nasıl yatıyolar bu bebişler diye..

ayyyyy kola mıııı kola denizinde yüzebilirim. bugün zeroyla kaçamak yaptım o kadar zaman geçti ki...

canım 38+2'de alıcak. çok yakınız senle aslında.. benim kan pıhtılaşması sorunum var ya. corasprini kestik, iğneyi en son cmt yapıcaz pzt doğum olucak. bebiş büyümüş yeri de rahatmış. korkma pztye kadar gelmez dedi. ondan sonra ertelemeyelim bebişi riske sokmayalım, gelişimi yeterli dedi. sizden farkım bu endişem ya kanım pıhtılaşırsa korkusu ama zarpdeniz ve azra çok rahat doğum yaptılar aynı durumdaydık darısı başıma..

canım dalan roxyle yıkadım. 15 dakikalık program var bende o yüzden içim rahat etsin diye böle böle yıkadım. bi de ilerleyen haftalara bırakmıştım. az az yıkayıp ütüleyince rahat ettim. 30 derecede yıkadım. bi de toz sabun makineye zarar veriyo fazla köpürüyo demişlerdi. bingo hassas çamaşırlar için olan yumuşatıcıdan azıcık kullandım..

bence düşük devirde yarım saat yeterli zaten buharlı ütüyü de görünce gayet hijyenik olur.. ben de beşiğin kılıfını çıkarıp yıkıycam nası gözümde büyüyo anlatamam.. o tente falan çıkçak ama içim de rahat etmez ki..

ayyy canım adı konunca insan iyice heyecanlanıyo di mi.. çok az kaldı bebişlerimize kavuşmaya..
Kizlaaaarrrrr mujdeeeeeee :))

Efsung bgn biricik kizi elis nil'I dunyaya getirdi :))) henuz konusamadik kendisiyle ... Ayrintilari alinca tekrar yazicam... Gozumuz aydin :))))

ayyyyyyyyy maşallaaahhhhh darısı sıradaki bizlere...

slm kızlar
rabbim nasip ederse persembe gunu bnde hastaneye yatıorum
oncelikle suni sancı ile normal dogum dusunuorum ama acılmam olmazsa sezaryan olcam.
Ptesi gunu kontrolumde 2,5 cm acılmam vardı.bakalm suni sancı ile kac saat surcek nolcak cok merak ediorum.heyecan,korku,merak hepsi mevcut bende.
Dogum yapan tum arkadaslarıma gecms olsun diorum darısı doguramayanlara insaallah.
Benm kızım cok nazlı cıktı gununu doldurmasına ragmen cıkmaya hic niyeti yok,umarım persembe gunu hersey yolunda gider vve sagsalim cabucak cıkar kızım.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Herkese iyi geceler.

canim bunu ilk defa duydum ama cok mantikli benim oglumda dahil cevremde gordugum cogu bebek ilk babasina benziyo:)))

evet canim benimde aynen. koskoca hastanede gordugum butun bebeklerde babalarina benziyordu tezi dogruladi:)

hiç de çirkin değil.. yerim ben onu maşallahhhhh elbisesi harika.. neyin içinde eva.. ben de fotolara bakıp anlamya çalışıyorum nerde nasıl yatıyolar bu bebişler diye...

canim graco sweetpeace. gunduzleri huysuzlaninca ona koyuyoruz tavsiye ederim.

ilk çocuklar her zaman babaya benzermiş çünkü anne babaya deli gibi aşık olurmuş ve hep ona bakarmış ama zaman içinde baba yardımcı olmamaya başlayınca anne kızarmış o aşk bitermiş bu yüzden de ikinci çocuk hep anneye benzermiş böyle duymuştum ben

hadı bakalım bır bebek daha gelıyor dualarımız senınle.korkuyu endıseyı unut heyecanın kalsın bırtek sonunda kızına kavusacaksın:) darısıda bızım basımcanıza.

hadı bakalım bır bebek daha gelıyor dualarımız senınle.korkuyu endıseyı unut heyecanın kalsın bırtek sonunda kızına kavusacaksın:) darısıda bızım basımcanıza.

maşallah gelişimci,eyeszay bebişleriniz çok tatlılar,darısı bize inşallah...

canım sezeryanın genel anesteziylemi olacak,bende kan sulandırıcıyı kesecekmişim 38. haftada ama ya aniden bebiş gelirse diye korkuyorum...ben bide spinal yada epidural istiyodum...hayırlısı...az kalmış seninde ,sağlıkla gelsin inşallah...

kızlar sabah 3.30 da suyum geldi, lavoboya gittiğimde çamaşırım açık pembe renk olmuştu, sonra ara ara yine gelmeye devam etti. Hastaneyi aradım kasılmaların 3dk bir olunca yeniden ara dediler ama bazen 2dk da bir oluyor artık. Lütfen dua edin güçlü olayım da koyvermeyeyim kendimi. Bir şey de yiyemiyorum midem bulanıyor halbuki enerji lazımmış... bu arada şu an saat 05:50 :) aralarda kasılınca mola veriyorum yazmaya sonra yeniden devam ediyorum :) gülücük koymamdan anladığınız üzere sancılar geçince sorun olmuyor, sancılar biraz acıtıyor ama kısa sürüyor şimdilik :) canlı yayın yapmış oldum he he :) bir sancı daha atlattık bu arada... lütfen dua edin bebeğim sağlıklı olsun doğum da kolay olsun...

kızzz nettin bir haber verseydin gidiyorum diyeee heyecan yaptım heee
hadi dualarımız senınle sağlıkla gelsın beebiş

selamlar arkadaslar
sabah hastane çok kalabalık oluyor diye aksam iftardan sonra gittik.suyumuz iyi ,sancı yok,oğluşumda gayet iyi şükür 3300gr 51 cm olmuş.haftaya carsamba ayın 17 si aksam 5 te sezeryana alıcak ablam hayırlısıyla gelsın miniğimm...çok heyecanlıyım çook

eyezsay kızın çok tatlı canım masallah

Son düzenleme:

canım hayırlı ugurlu olsun belki şimdiye doğmuştur bile.Allah kolaylık versin

canim guzel haberlerini bekliyoruz hayirli dogumlar:))))

insanin gunu belli olunca daha stres oluyo:)) sanada hayirli dogumlar diliyorum canim

kizlar simdi hastaneden geliyoruz. sabah birden bi sanci geldi cok fena. hayatimda bu kadar agrimi hatirlamiyorum. inlettirdi beni. hastaneye gittik acile tahliller yapildi bisey cikmadi. bagirsaklarda spazm yada uterusla ilgili bisey olabilirmis. serum ve agri kesici verdiler. eve gidin tekrar olursa direk buraya gelin tekrar dediler. simdi daha iyiyim ama hala var sancim. yatip uyuyacagim biraz gecmiside okuyamadim. sonra okurum. efsungu merak ediyorum. bugun dogumu olanlara allah kolaylik versin.

daha dün benim tirtilin gelmesine var daha ben öyle hissediyorum diyodun :) senin tirtil beklemek istemedi fazla. acaba suan dogurdun mu büyük meraktayim :) insallah hersey cok kolay ve rahat gecmistir senin icin haberlerini bekliyorum cnm.

yaaa herkes doguruyo valla benim kaldi 12 günüm agrilarim oluyo ama yok nisanmis yok suymus böyle seyler yasamadigim icin hastaneye de gitmedim. bugün 6da doktor kontrolümüz var umarim acilma baslamistir falan der günümün gecmesinden acayip korkuyorum cünkü 12 güne kadar bekleyebilirmis dokorum bu da cok uzun bi süre zaten sürekli stres halindeyim

eyeszay çok geçmiş olsun canım.umarım bir daha tekrar etmez.
senerd canım günümüz de yakın çok heyecanladım sancılarının başladığını okuyunca. umarım kolay bir doğum olur rabbim yardımcın olsun.

maaşallah bebişine peşepeşe olucak doğumlarımız senin 17sinde herzamanseninle, patricia ve ben de 18inde bakalım sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi

evet canim benimde aynen. koskoca hastanede gordugum butun bebeklerde babalarina benziyordu tezi dogruladi:)

canim graco sweetpeace. gunduzleri huysuzlaninca ona koyuyoruz tavsiye ederim.

Aaa! yaptırabildiniz mi graco yu. Çok sevindim :)))

Tatlım umarım iyisindir. Çok merak ettim acaba doğum gerçekleşti mi? Allahh bir avazda kurtarsın inşallah

geçmiş olsun canım. Güzelce dinlen bir de üşütmemeye çalış tatlım.

arkadaşlar sonunda sıra bana geldi birazdan yola çıkacağız ve oğluşumla döneceğiz inşallah.. doğum yapan herkesin çok şükür sağlığı yerinde hepsini tebrik ediyorum, allah bize de sorunsuz bir doğum nasib eder inşallah..

Canım hadi Allah kurtarsın... Oğluşunla güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…