Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
hiç de çirkin değil.. yerim ben onu maşallahhhhh elbisesi harika.. neyin içinde eva.. ben de fotolara bakıp anlamya çalışıyorum nerde nasıl yatıyolar bu bebişler diye..
bende bol bol içerim kolaaaazaten hamileliğim süresince hasret kaldım
bide doktor tavsiye ederse odamı kutu kolayla doldurturum ahahhhahhhhah
sevdim bu işi
ama şekeri olanlara tavsiye edilmiyorsa büyük hayal kırıklığı yaşarım
![]()
ayyyyy kola mıııı kola denizinde yüzebilirim. bugün zeroyla kaçamak yaptım o kadar zaman geçti ki...
canım benim sezeryan tariim çok mu geç acaba 38+5te alacak..senın daha erken tam 38de alacak sanırım..belkide bebişinin gelişimi tamamlandğı içindir hayırlı olsun canım..bebişini güzel beslemişsin maşallah..evet bebekler büyüdükçe hata payları artıyor..
sizdeki durum bizde de var..aylardır fotoğraf versin diye bekledik bir fotoğraf verdiki eşim bu ne diyor neye benziyo ..burnunun bir tarafı yok gibi sipsiyah töve tövbe bayağı kötü bir foto..arada sırada gerçektende mi böytle doğacak demekten de kendımı alamıyorum..doktor o siyahlıkların parazit olduğunu söyledi umarım öyledir..
canım 38+2'de alıcak. çok yakınız senle aslında.. benim kan pıhtılaşması sorunum var ya. corasprini kestik, iğneyi en son cmt yapıcaz pzt doğum olucak. bebiş büyümüş yeri de rahatmış. korkma pztye kadar gelmez dedi. ondan sonra ertelemeyelim bebişi riske sokmayalım, gelişimi yeterli dedi. sizden farkım bu endişem ya kanım pıhtılaşırsa korkusu ama zarpdeniz ve azra çok rahat doğum yaptılar aynı durumdaydık darısı başıma..
sezaryan tarıhım gecmı demıssın guzelım ben benımkıne geç dıorum bn SAT a gore 41.haftanın ıcerısınde yani 40+3 sezaryan olucam bana cok garıp geldı bu halım.sizlere 38-39 demıs doktorlarınız benımkı ne dıye bukdr gec tutuo anlamıs demılım.
kızlar burası gündüzleri aşırı sıcak oldugundan hiçbir şey yapamıyorum hep 40 derecenin üstünde.şimdi çamaşırlara başlayayım dedim bebeğin gece ağır ağır kurusun diye çünkü güneş çatır çatır yapıyor çamaşırları.şimdi battaniyelerden başlayacağım.kadife battaniyeyi yıkayacağım birazdan bebek deterjanı mı kullanayım perwoll mu bebek deterjanım omobaby bu arada.30 dk kısa program yeter mi 45 dklık yün programı mı kullanayım düşük devirde mi yıkayayım?bir de battaniyeleri tek tek yıkayayım diyorum biri mavi biri krem biri desenli renk verirler korkusuyla yardımcı olabilir misiniz
canım dalan roxyle yıkadım. 15 dakikalık program var bende o yüzden içim rahat etsin diye böle böle yıkadım. bi de ilerleyen haftalara bırakmıştım. az az yıkayıp ütüleyince rahat ettim. 30 derecede yıkadım. bi de toz sabun makineye zarar veriyo fazla köpürüyo demişlerdi. bingo hassas çamaşırlar için olan yumuşatıcıdan azıcık kullandım..
bence düşük devirde yarım saat yeterli zaten buharlı ütüyü de görünce gayet hijyenik olur.. ben de beşiğin kılıfını çıkarıp yıkıycam nası gözümde büyüyo anlatamam.. o tente falan çıkçak ama içim de rahat etmez ki..
aminn canım sorma çok heyecanlıyım sevinçliyim duygularım çok karışık ağlamak baya iyi geldi açıldım biraz
valla bende isterdim birbirimize yakın olmayı çok komik olurduk dediğin gibi :))) doğumdan sonra bebeklerimizle buluşurduk onlarda arkadaş olurdu![]()
ayyy canım adı konunca insan iyice heyecanlanıyo di mi.. çok az kaldı bebişlerimize kavuşmaya..
Kizlaaaarrrrr mujdeeeeeee :))
Efsung bgn biricik kizi elis nil'I dunyaya getirdi :))) henuz konusamadik kendisiyle ... Ayrintilari alinca tekrar yazicam... Gozumuz aydin :))))
ayyyyyyyyy maşallaaahhhhh darısı sıradaki bizlere...