Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
sezaryan tarıhım gecmı demıssın guzelım ben benımkıne geç dıorum bn SAT a gore 41.haftanın ıcerısınde yani 40+3 sezaryan olucam bana cok garıp geldı bu halım.sizlere 38-39 demıs doktorlarınız benımkı ne dıye bukdr gec tutuo anlamıs demılım.
sezaryan tarıhım gecmı demıssın guzelım ben benımkıne geç dıorum bn SAT a gore 41.haftanın ıcerısınde yani 40+3 sezaryan olucam bana cok garıp geldı bu halım.sizlere 38-39 demıs doktorlarınız benımkı ne dıye bukdr gec tutuo anlamıs demılım.
neden o kadar geç ki?sordun mu doktoruna..nerdeyse kendı gelecek bebişin
kızlar burası gündüzleri aşırı sıcak oldugundan hiçbir şey yapamıyorum hep 40 derecenin üstünde.şimdi çamaşırlara başlayayım dedim bebeğin gece ağır ağır kurusun diye çünkü güneş çatır çatır yapıyor çamaşırları.şimdi battaniyelerden başlayacağım.kadife battaniyeyi yıkayacağım birazdan bebek deterjanı mı kullanayım perwoll mu bebek deterjanım omobaby bu arada.30 dk kısa program yeter mi 45 dklık yün programı mı kullanayım düşük devirde mi yıkayayım?bir de battaniyeleri tek tek yıkayayım diyorum biri mavi biri krem biri desenli renk verirler korkusuyla yardımcı olabilir misiniz
kızlar cevap rica edebilir miyim
kızlar burası gündüzleri aşırı sıcak oldugundan hiçbir şey yapamıyorum hep 40 derecenin üstünde.şimdi çamaşırlara başlayayım dedim bebeğin gece ağır ağır kurusun diye çünkü güneş çatır çatır yapıyor çamaşırları.şimdi battaniyelerden başlayacağım.kadife battaniyeyi yıkayacağım birazdan bebek deterjanı mı kullanayım perwoll mu bebek deterjanım omobaby bu arada.30 dk kısa program yeter mi 45 dklık yün programı mı kullanayım düşük devirde mi yıkayayım?bir de battaniyeleri tek tek yıkayayım diyorum biri mavi biri krem biri desenli renk verirler korkusuyla yardımcı olabilir misiniz
ben 30 derecede yıkadım roxy sabun tozu kullandım yumuşatıcı koymadım.. pek renk ayırımı yapamadım rengarenk olduklarından ama her yıkamaya renk çeken mendillerden koydum sanada tavsiye ederim.. battaniyeleri bir arada at tüy bırakmıcak olanları birarada atabilirsin ama mendillerden mutlaka koy derim
cok saolun kizlar. allah hepinize ayni mutlulugu saglikla versin. hepimizin bebisleri anali babali saglikli hayirli buyusunler. efsungada cok sevindim. biri bana telini yazsaya ozelden bana faceden mesaj atmis telini face mesajlarim acilmiyor.
esteda canim babasina benziyor. ben bizzat sahit oldum butun bebekler dogunca babalarina benziyorlarmis. anne ile bebegin zaten baglantisi var babada o baglantiyi kursun diye allah oyle yaratirmis. doganin isi iste:)) hastanedede gordugum butun bebekler babalarinin kopyasiydi.
burada maalesef o mendillerden yok canım dbakırda da görmedim.çok iyi olurdu onlardan bulabilseydim.bebek deterjanı bulmak bile zor oldu.
burada maalesef o mendillerden yok canım dbakırda da görmedim.çok iyi olurdu onlardan bulabilseydim.bebek deterjanı bulmak bile zor oldu.
TAtlım hangimiz duysak heyecanlanırız. Bu hazır olunabilecek bir durum değil bence ve zaten güzelliği de orada. :))))
Evet benim de planım bu aten. Bence kaçırırsam ancak kimseye bebek sevdirmeyerek kaçırırım :)) hastane zaten çalıştığım yer olduğu için hemşirelere tembih edeceğim kimse kucağına almasın diye uyarsınlar odaya gelip. Ve insanlar odadayken bebeği göndereceğim.
Yesiiinnn onu teyzesiiiiiayy şunun minnaklığa bakınnn... Allah nazardan saklasın
eyeszay ve gelişimci maşallah bebeklerinize ne kadar güzeller.Rabbim nazardan saklasın bahtlarını da kendileri gibi güzel etsin
eseyzay canım kızın çok tatlı..allah bağışlasın tekrar tebrk ederimm..elbisesinide yerim ben onun..maşallah kızına
gelişimci senın kızına diyecek birşeyim yok zaten artist doğuştan poz vermelere bak sen..maşallah
şimdi baktımda d.bakırda 3 tane migros varmış migrosun sitesinde adresleri var ordan bakabilirsin awezcim.
canım zaten migrostan yapıyorum alışverişleri ama maalesef burdakilerde yok.geçen dondurulmuş ürün torbası baktm mesela yoktu.bebek deterjanı da yok çok nadir geliyormuş birkaç kere gidişte ancak alabildim.sanırım illere göre ürün çeşitliliği değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?