Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
adogmustur hayirlisiyla insallah:)) haklisin canim bende de kimsenin teli yok ctesi doguma gidicem bi sekilde burdan haber vermeye calisicam
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
kızlr epıdural etkısı başağrısı boyun agrısı yapıyr ya ablamın doktoru sizinde dediğinz gıbı kahve demıstı bırde KOLA demıstı kolada bu sıcak gunlerde guzel olr.şahsen ben kahveden hıc hoşlanmam bol bol kola ıcerım heralde:)
aglamak gercekten rahatlatti beni meger hazir degilmisim bunlari duymaya. gunumun belli olmasi daha strese soktu beni ama simdi daha iyiyim
bebeği yanından ayırma canımbebeği rahatsız ederlerse surat yaparsın bişey derlersede lohusa psikolojisi kimse beni anlamıyor dersin
kızlar Efsung dan ufak da olsa haber alabildim.6 gibi dayanamayıp aramıştım ama şimdi mesaj geldi "Kızım Elis nil artık aramızda" yazmış.müjdeyi vereyim dedim hemenayrıntıları sonra kendisinden öğreniriz,inşallah sağlıklıdırlar ikisi de.
eyeszay, gelişimci;
kızlar çok cici bu kuzular....Maşallah
Ay bende çok heveslendim...
Eyeszay;
canım hastane iyi bir hastane.Johns Hopkins ASM belki bilirsin. Anestezi uzmanı da iyidir herhalde...
Hastaneye güveniyorum, doktoruma da. Ama anestezi uzmanını bilmiyorum tabi.
Ben çok kastım bugün kendimi, haftaya daha rahat olucam. Kendi kendime söz verdim...
Baş ağrısı oluyor demekki. Şu ana kadar konuştuğum herkeste olmuş... Neyse ona da dayanıcaz artık...
merhaba kızlar.. doktor yeni geldim hemen yazayım..
sezeryan tarihim netleşti konuştuğumuz gibi 15 ağustos saat 10'da.. bu arada 2 hafta önce 35+2 de 2600'dü 2800 olması lazımdı azıcık altı demişti. şimdi 37+3 ken 3300 olmuş. ben yarım kilo almışım. nası büyüttüm o kadar bilmiyorum. bana 3300 civarı doğar demişti. ama üstüne basa basa söyledi. bebekler büyüdükçe ölçümlerde çok hata olur belli olmaz kilosu ama bunun altında doğacağını sanmıyorum dedi.
ntsyi sordum ben hiç girmemiştim. haftan bebeğin durumu itibariyle bakmaya hiç gerek yok . daha çok bekler seninki dedi. bu arada bi resmini aldık nası anlatsam bi burun çıkmış kocaman .. eşim çıktıktan sonra keşke sorsaydık dedi o derece.. kolunu dayamış burnuna sanırım ondan..
gelişimci canım şekerime dikkat ediyorum ama bebiş şşekerden dolayı fazla büyümüş yoksa haftada 350 gr normal mi.. ilaç, diyet yok ama kendimce uzak duruyorum çoğu şeyden..
canım benim sezeryan tariim çok mu geç acaba 38+5te alacak..senın daha erken tam 38de alacak sanırım..belkide bebişinin gelişimi tamamlandğı içindir hayırlı olsun canım..bebişini güzel beslemişsin maşallah..evet bebekler büyüdükçe hata payları artıyor..
sizdeki durum bizde de var..aylardır fotoğraf versin diye bekledik bir fotoğraf verdiki eşim bu ne diyor neye benziyo ..burnunun bir tarafı yok gibi sipsiyah töve tövbe bayağı kötü bir foto..arada sırada gerçektende mi böytle doğacak demekten de kendımı alamıyorum..doktor o siyahlıkların parazit olduğunu söyledi umarım öyledir..
estada sevıncten ağladım demıssın ya ah guzelm nekadar guzel bır duygu ALLAH bızlerede nasp etsın.
nekadar heyecanlısındır.düşünsenıze hepımz bırbrmze yakın otursak hepımızın karnı burnunda peşpeşe doğumlara yollasak bırbrmzı.doğumlarımzdan bır gun once oturup uzun uzun sohbetler etsek.ne kadar guzel.
bıde su var odanın ıcınde 10-15 gebe hepımız ıkıl ıkıl bırbırımzn nefeslerını duyuyoruz egılp kalkarken ah uf pek bi komık olurmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?