sağol canım..bizim minik canavarben bana hiç benzetemiyorum..dün eimede diyorum bizim çocuğumuz gibi gelmyor diye..eşimde daha ne olsun tıpkı sen diyor
aynen valla bizide tınlamıyor...şu tipe baksana...tam terminatör
Eki Görüntüle 237866
şu tipin güzelliğine bak.komedi yaa.maşallah yerim onu ben
kızlar suan sınır tepemde.annem geldı ya zonguldaktan suan kayınvalıdeyle karsımda otrp muhbt edıyorlar.kayınvalıde ne dese begenırsınız bayrama baklava yapalım(annem yapacak kendı yapacagndan deıl senınkı cok guzel oluyor demezmı)anneme benım doğum telaşımda baklava actırcak annem becerıyor ya.dedım ıstemıyorum ya kıme ne yapıyorsunuz kım gelcek ben doğumdan bır gun once sız baklava accanz.annemde yaparım nurdan abla dıor kaynanama.ayıp olmasın ıstedı dıye.cıkışıverdım valla.anama eziyet ya sınırlendım kızlar cok..bılıyorsunuz bnm doğum bayramn 2.gunu. senın evde yapmayız kırletmeyz bnm evde yaparız dıor kaynanam ne alaka dedım ne ezıyet yapıorsunuz sıcakta bıde 2 tepsı dıyor.yaptırmamam lazım annem sankı 30 yasında kadının gücü yok sırf ayıp olmasın dıye yapıverecek.
maşallah canım kızına aynı sen valla:))))
gelişimci tatlım bu ne guzel bebek ya maşallahı var valla.öpüverııım avuç içlerini
teşekkürler kızlar..ben benzetemiyorum ama demekki benziyor....buna sevindim..
stzmncanım ben kayınvalidede aynı seninki gibi..annemi gelini sanıyor...bize nezmaan gelse sürekli iş buyuruyor anneme.birde kibarda dğeil.unu yap bunu yap..bi ara bizim yazlığa geldiler..kaplıcalar gitti karı koca annemde ev işi ve pazar yapmış o gün..gelir gelmez bize çorba yap demiş..üstelik annemde yorgun bir sürü iş yapmış...kendi keyfiyle gezmiş yorulmuş...beni deli ediyor bizimki...valla annen kayınvalidene yüz vermesin eğer bizimki gibise daha fazlasınıda ister..benim kayınvalidem doğumdan 1gün önce geldi.ogünde başımda kalmak iöçin arkadaşlım antalyadan geldi...kayınvalidem gelir gelmez demezmi mangal yapalım bahçede ..üstelik ben doğuma gircem 1 gün sonra..bende biz beceremiyoruz mangalı dedim annen yapar dedi..annemde bilmez dedim..üstelik gerçekten annem mangal yapamaz...arkadaşımda iyilik olsun diye ben yaparım dedi..kız yorgun argın mangal yaptı düşün gece 11 gibi yemeğimiz bitti diğer gün ben 6da doğuma gittim..arkadaşıma uyardım bir daha ben yaparım deme diye..çünkü kayınvalidem ardından arkadaşımdan çay yapmasını istedi...bende dedim aekadaşım sizemi hizmet edicek banamı? şimdiden yorarsanız başımda kim kalcak dedim..o arkadaşım 2 gecede başımda kaldı hastanede ..binkere sağolsun....benden söylemesi...elinizi verip kolunuzu kaptırmayın....
kızlar doktorum aradı şimdi ctesi 11.30 12 gibi hastaneye gel 1-2 gibi doğuma alırız dedi. sabah en geç 7.30 a kadar kahvaltını yapmış ol ve bol bolsu iç dedi
ayy çok heyecan sardı beni hem korku hem heyecan tutmayın beni ağlıcammmmm
Eki Görüntüle 237866
canım ben böyle durumlarda rahat ettirmemeyçalışıyorum ama sen zaten hastanede olucan....müdahale edemezsin ama zaten yerin yoksa onlar o koltukjların üstünde uzun süre rahat edemeyip zaten giderler merak etme...elinden hiçbişey gelmezse salıver gitsin sen bebeğinle ilgilen sadece..eve gelincede aynen hiçbirşeye elini sürme yat sadece...
Ehe ben bile heyecanlandım. ağla rahatla. Sonuçta mutluluktan :))))))
Yaaa yerim ben ooo terminatörüüüüü Allah' ım ya tatlı cadı.
Tatlım doğru söylüyorsun engellenemeyen tecavüzden zevk alacağım. Bebeğimle ilgilenmek en iyisi ama zaten bebeğe sarkacaklarA>ma söyleyeceğim bebeğimin kucaklanmasından hoşlanmıyorum diye...
teşekkür ederiz teyzesi...gelişimci maşallah bu ne güzellik oyyy kurban olsun teyzesi verene maşallah barekallah
gelişimci hıç sorma cnm ya kayınvldem gıttı sımdı annemı haşlıyorum ya dedm alsın baklavasını.bıde kayınvalıde varken dedımkı doğumu ben yapıcam gelen tatlısıyla gelsın hem kım gelecek banada tatlı sunacakmısız e bızbızeyız dedı.ozaman gelen tatlısıyla gelsın dedım bende.o bnm evım kırlenecek dıye kızdgmı dusundu halbukı ben annemın yorgnlg ıcın.anneme cok kızıyorum bukdr herseylerıne he deme dıye.olsun olck okdr dıyor annemde.bana ne yapmısta benım annem ona yapıverecekmıs haşlarım valla adamı:)
yemınle tansıyonum cıktı annem hala olsun dıyor kızım yapıverelım bız yerız ben yemem emre yemez ablam 2gun kalıp donecek kıme yapıon sen baklavayı dıe cıkıstım anneme valla.bana ne yapmış kaynanamda bız ona yapcaz yahu.doğum yapan benım alsın bı tepsı baklavada o bana gelsın oyle deılmı? ah bu annem iyi niyetıyle benı delırtecek
Ehe ben bile heyecanlandım. ağla rahatla. Sonuçta mutluluktan :))))))
Yaaa yerim ben ooo terminatörüüüüü Allah' ım ya tatlı cadı.
Tatlım doğru söylüyorsun engellenemeyen tecavüzden zevk alacağım. Bebeğimle ilgilenmek en iyisi ama zaten bebeğe sarkacaklarA>ma söyleyeceğim bebeğimin kucaklanmasından hoşlanmıyorum diye...
yaa efsung dan hala haber yok mu??
bırbrmzn cebını bılmıyruzkı efsung tan kmsenın haberı yok.ALLAH guc kuvvet vermıstr hoopta doğuruvermıstır ınsallah.bugun hastanede kalır belkı yarın yada sonrakı gun yazar bıze buradaan
Ya canım valla rahatlıyorum senin yazdıklarını okuyunca. Haftaya çatı muayenesini tekrarladığında da rahat olamazsam , yine de normal doğum istiycem. Sonuçta epidural anestezi var. Normalde canım çok azdır, ağrı eşiğimde düşüktür. Ama sende aynısın sanırım.
Birde sana sormak istediğim birşey var. Dün akşam annemin komşusuna gittik, 1 hafta önce doğum yaptı. Epidural sezeryan... 1 haftadır başım çok ağrıyor dedi. Sende de oldu mu böyle birşey?
selamlar güzel annişler
az önce ablamla konuştum ayın 17sinde akşaqm üstü 5 gibi doğum olucak inşallah
ablamın hocası yapıcak o akşam ablam nöbetçi o da başımda olucak ....
yarın da kontrole gel bir bakalım sana dedi bakalım kaç kg olmuş minnağım:)))
Canım çatı muayenesini gözümde büyüttüğümden değil, bizzat yaşayıp acı çektiğimden anlattım...
Bugün yapamadı doktor. Neden olmadı anlamadım. altı üstü 2 parmak ama tek parmağıyla bakınca bile çığlık attım...
3 kez denedi ama nafile. Çok acıdı...Öyle böyle değil...Haftaya tekrar deneyecek...
Kilo için insan endişeleniyor tabi... Acaba bir sorun mu var bebeğimde diye düşünüyorsun... Yoksa zayıf yada kilolu olmasından değil. Allah korusun bişey olacak gibi geliyor insan... Yani 1 haftada hiç kilo almamış olması enteresan. Gerçi doktora göre geçen hafta fazla ölçmüşmdür dedi ama...
Endişeleniyorsun işte:26:
kızlar doktorum aradı şimdi ctesi 11.30 12 gibi hastaneye gel 1-2 gibi doğuma alırız dedi. sabah en geç 7.30 a kadar kahvaltını yapmış ol ve bol bolsu iç dedi
ayy çok heyecan sardı beni hem korku hem heyecan tutmayın beni ağlıcammmmm
selam arkadaşlar
bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu
Eki Görüntüle 237866
canım ben böyle durumlarda rahat ettirmemeyçalışıyorum ama sen zaten hastanede olucan....müdahale edemezsin ama zaten yerin yoksa onlar o koltukjların üstünde uzun süre rahat edemeyip zaten giderler merak etme...elinden hiçbişey gelmezse salıver gitsin sen bebeğinle ilgilen sadece..eve gelincede aynen hiçbirşeye elini sürme yat sadece...
içinden geliyorsa ağla canım..ayrıca gözün aydın ne güzel tarih belli olmuş..bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah..inşallah kolay şekilde doğumuda atlatırsın...
canım gayet normal..önemli olan sağlıklı olması takma kafana...
yaa efsung dan hala haber yok mu??
Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
inşallahh.bırbrmzn cebını bılmıyruzkı efsung tan kmsenın haberı yok.ALLAH guc kuvvet vermıstr hoopta doğuruvermıstır ınsallah.bugun hastanede kalır belkı yarın yada sonrakı gun yazar bıze buradaan
dogmustur hayirlisiyla insallah:)) haklisin canim bende de kimsenin teli yok ctesi doguma gidicem bi sekilde burdan haber vermeye calisicam
aaaa tabi yaaa basim ondan agriyor. kahve ic demislerdi dogumdan sonra basin agrimasin diye. iyiki hatirlattin. canim agri esigimi gectim ben korkudan stressden o gece bana biri az cimcik atsa onu bile dogum sancisi saniyordum. bide makineye bagli falan tamamen agriya odakliydim. epiduralden sonra hicbirsey hissetmedim. kasilma zaten bildigin hamileliktede yasadigimiz kasilmalar onlari hissediyorsun. o zaten agrili bisey degil. hani benim canimi cok yakan hicbiriniz yaptirmak zorunda olmayacaksiniz dogumu yapay yolla baslatmak icin o plesantayami nereyeyse surulen kremdi. yada ilacmi artik herneyse. kadin butun elini soktu nerdeyse iceri yukari surdu o seyi. ama bunu hicbiriniz zaten yaptirmayacaksiniz. onun disinda kesinlikle aci duymadim. ama sundan emin ol. burasi iyi bir hastanemi. epidurali yapan uzman ne kadar tecrubeli. bunu bi arastir mutlaka. cunku epidural tecrube gerektiren onemli birsey. eger hastanede oldukca deneyimli bir epiduralci yoksa doktor seni ondanda sezeryana yonlendirmek istiyor olabilir risk almamak icin. onu bi arastir.
ohh ohh ne guzel rahat olucaksin o zaman. hayirlisiyla gelsin bebis canim
canim rahat birakmadigin icindir kendini. biliyorsun kasinca vagina kuculur zaten.
ayyy ayyy kiyamam hayirlisiyla saglikla gelsin bebis canim
gayet iyi canim merak etme.
ayyyy yerim onuuuu. ay evaya benzettim butun bebekler birbirinemi benziyor neD
yaa sorma bana faceden birakmis telini faceim de mesajlar acilmiyo gene arayip soramadim. bende merak ettim.
Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004
buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?