2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar suan sınır tepemde.annem geldı ya zonguldaktan suan kayınvalıdeyle karsımda otrp muhbt edıyorlar.kayınvalıde ne dese begenırsınız bayrama baklava yapalım(annem yapacak kendı yapacagndan deıl senınkı cok guzel oluyor demezmı)anneme benım doğum telaşımda baklava actırcak annem becerıyor ya.dedım ıstemıyorum ya kıme ne yapıyorsunuz kım gelcek ben doğumdan bır gun once sız baklava accanz.annemde yaparım nurdan abla dıor kaynanama.ayıp olmasın ıstedı dıye.cıkışıverdım valla.anama eziyet ya sınırlendım kızlar cok..bılıyorsunuz bnm doğum bayramn 2.gunu. senın evde yapmayız kırletmeyz bnm evde yaparız dıor kaynanam ne alaka dedım ne ezıyet yapıorsunuz sıcakta bıde 2 tepsı dıyor.yaptırmamam lazım annem sankı 30 yasında kadının gücü yok sırf ayıp olmasın dıye yapıverecek.

gelişimci tatlım bu ne guzel bebek ya maşallahı var valla.öpüverııım avuç içlerini

gelişimci hıç sorma cnm ya kayınvldem gıttı sımdı annemı haşlıyorum ya dedm alsın baklavasını.bıde kayınvalıde varken dedımkı doğumu ben yapıcam gelen tatlısıyla gelsın hem kım gelecek banada tatlı sunacakmısız e bızbızeyız dedı.ozaman gelen tatlısıyla gelsın dedım bende.o bnm evım kırlenecek dıye kızdgmı dusundu halbukı ben annemın yorgnlg ıcın.anneme cok kızıyorum bukdr herseylerıne he deme dıye.olsun olck okdr dıyor annemde.bana ne yapmısta benım annem ona yapıverecekmıs haşlarım valla adamı:)

yemınle tansıyonum cıktı annem hala olsun dıyor kızım yapıverelım bız yerız ben yemem emre yemez ablam 2gun kalıp donecek kıme yapıon sen baklavayı dıe cıkıstım anneme valla.bana ne yapmış kaynanamda bız ona yapcaz yahu.doğum yapan benım alsın bı tepsı baklavada o bana gelsın oyle deılmı? ah bu annem iyi niyetıyle benı delırtecek

Ehe ben bile heyecanlandım. ağla rahatla. Sonuçta mutluluktan :))))))

Yaaa yerim ben ooo terminatörüüüüü Allah' ım ya tatlı cadı.

Tatlım doğru söylüyorsun engellenemeyen tecavüzden zevk alacağım. Bebeğimle ilgilenmek en iyisi ama zaten bebeğe sarkacaklar A>ma söyleyeceğim bebeğimin kucaklanmasından hoşlanmıyorum diye...

aglamak gercekten rahatlatti beni meger hazir degilmisim bunlari duymaya. gunumun belli olmasi daha strese soktu beni ama simdi daha iyiyim

gelişimci maşallah bu ne güzellik oyyy kurban olsun teyzesi verene maşallah barekallah
teşekkür ederiz teyzesi...

bende hep anneme zaten bu yüzden kızıyorum...boşuna birde kadını haşlayıp duruyorum....dediğin gibi annen senle ilgilencekse oda baklavayla ilgilensin bi zahmet

bebeği yanından ayırma canım bebeği rahatsız ederlerse surat yaparsın bişey derlersede lohusa psikolojisi kimse beni anlamıyor dersin

bırbrmzn cebını bılmıyruzkı efsung tan kmsenın haberı yok.ALLAH guc kuvvet vermıstr hoopta doğuruvermıstır ınsallah.bugun hastanede kalır belkı yarın yada sonrakı gun yazar bıze buradaan

bırbrmzn cebını bılmıyruzkı efsung tan kmsenın haberı yok.ALLAH guc kuvvet vermıstr hoopta doğuruvermıstır ınsallah.bugun hastanede kalır belkı yarın yada sonrakı gun yazar bıze buradaan

dogmustur hayirlisiyla insallah:)) haklisin canim bende de kimsenin teli yok ctesi doguma gidicem bi sekilde burdan haber vermeye calisicam

aaaa tabi yaaa basim ondan agriyor. kahve ic demislerdi dogumdan sonra basin agrimasin diye. iyiki hatirlattin. canim agri esigimi gectim ben korkudan stressden o gece bana biri az cimcik atsa onu bile dogum sancisi saniyordum. bide makineye bagli falan tamamen agriya odakliydim. epiduralden sonra hicbirsey hissetmedim. kasilma zaten bildigin hamileliktede yasadigimiz kasilmalar onlari hissediyorsun. o zaten agrili bisey degil. hani benim canimi cok yakan hicbiriniz yaptirmak zorunda olmayacaksiniz dogumu yapay yolla baslatmak icin o plesantayami nereyeyse surulen kremdi. yada ilacmi artik herneyse. kadin butun elini soktu nerdeyse iceri yukari surdu o seyi. ama bunu hicbiriniz zaten yaptirmayacaksiniz. onun disinda kesinlikle aci duymadim. ama sundan emin ol. burasi iyi bir hastanemi. epidurali yapan uzman ne kadar tecrubeli. bunu bi arastir mutlaka. cunku epidural tecrube gerektiren onemli birsey. eger hastanede oldukca deneyimli bir epiduralci yoksa doktor seni ondanda sezeryana yonlendirmek istiyor olabilir risk almamak icin. onu bi arastir.

ohh ohh ne guzel rahat olucaksin o zaman. hayirlisiyla gelsin bebis canim

canim rahat birakmadigin icindir kendini. biliyorsun kasinca vagina kuculur zaten.

ayyy ayyy kiyamam hayirlisiyla saglikla gelsin bebis canim

selam arkadaşlar

bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu

gayet iyi canim merak etme.

ayyyy yerim onuuuu. ay evaya benzettim butun bebekler birbirinemi benziyor neD

yaa efsung dan hala haber yok mu??

yaa sorma bana faceden birakmis telini faceim de mesajlar acilmiyo gene arayip soramadim. bende merak ettim.

inşallahh.
dogmustur hayirlisiyla insallah:)) haklisin canim bende de kimsenin teli yok ctesi doguma gidicem bi sekilde burdan haber vermeye calisicam

aslında gerçek ismini ilsem hastaneyi arar sorardım ama bilmiyorumki

Eki Görüntüle 238004 Eki Görüntüle 238004

buda benim kuzum teyzeleri. sariliktan rengimiz azcik kacik cirkinis kusura bakmayin artik.

maşallah canımgerçekten benziyor..saç tipi göz tipi çok tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…