2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam şarkıcı meyra diye biri var ya onun bebek şarkısı mı ne oluyordu bebeğin ismini yazıyorduk falan tam hatırlayamadım ama onu nasıl yapıcaz...

canim dedigim gibi kendini kasmadigin sürece canini yakmaz. hos bisey degil doktorun 2 parmagini sokup bakmasi ama yapilmasi gerekli bisey bu. kendini rahat birak. benim doktor o koltuga bile oturtmuyo bakarken yatarken yapiyo alistim artik :)

kilosu konusunda da burda 2500 grdan sonra pek bakmiyo bile en son bana 3 kilo civari dedi. sordugumdaysa ölcümlerin hata payinin oldugunu 2500 grdan sonra bakmanin gereksiz oldugunu önemli olan haftasiyla uyumlu olmasi dedi. benim bebegim hep 2 hafta önden giderken son 1 aydir 1 hafta geriden cikiyo mesela ben dert ediyorum ama doktor o kadar rahat ki bana söyleme geregi bile duymuyo ben ultrasonda gördüm bu tarihi :) senin bebegin de kilo aliyodur merak etme doktor yanlis ölcmüstür .

cnm gercekten korkulacak bisey degil kendini kasma sadece. dedigim gibi ben her gittigimde yapiyo bunu. benim günüm daha gecmedi 13 günüm var ama gecmesinden cooook korkuyorum. yarin doktorun sana gerekli aciklamalari yapicaktir zaten.

selam arkadaşlar

bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu

selam arkadaşlar

bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu

canım benim de o kadardı normal dedi doktor hem zayıf olması önemli değil ki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ...takma hiç bana da kızın zayıf olacak dedi canı sağolsun hem herkes kilo vereyim diye uğraşıyo bizimkiler uğraşmaz:))))

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam şarkıcı meyra diye biri var ya onun bebek şarkısı mı ne oluyordu bebeğin ismini yazıyorduk falan tam hatırlayamadım ama onu nasıl yapıcaz...

canım bende onu indirmiştim netten oğluma yanlış hatırlamıyosam ailemiseviyorum com adresindeydi

bıraz içim rahatladı valla bende yuklendım süt yoğurt peynır ayran bulgur meyve patlıycam sorma

aynen valla bizide tınlamıyor...şu tipe baksana...tam terminatör

canım ben böyle durumlarda rahat ettirmemeyçalışıyorum ama sen zaten hastanede olucan....müdahale edemezsin ama zaten yerin yoksa onlar o koltukjların üstünde uzun süre rahat edemeyip zaten giderler merak etme...elinden hiçbişey gelmezse salıver gitsin sen bebeğinle ilgilen sadece..eve gelincede aynen hiçbirşeye elini sürme yat sadece...

içinden geliyorsa ağla canım..ayrıca gözün aydın ne güzel tarih belli olmuş..bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah..inşallah kolay şekilde doğumuda atlatırsın...

selam arkadaşlar

canım gayet normal..önemli olan sağlıklı olması takma kafana...

eşimi aradım haber vermek için tutumadım hıçkıra hıçkıra ağladım
tarifsiz bi duygu buu korku heyecan mutluluk herşey var

eşimi aradım haber vermek için tutumadım hıçkıra hıçkıra ağladım
tarifsiz bi duygu buu korku heyecan mutluluk herşey var

canım bilirim o duyguyu dr.umda beni aradığında o kadar karışık hisler olduki mutluluk ....heyecan ....korku....ayrıca kurbanlık koyun gibi çaresiz şuan gülüyorum ama o an çok kötü hissettim kendimi..ama o doğuma gidiş doğumdan çıkış anların tadını çıkar..bir daha geri gelmiycek ve o anlar daha heycanlı oluyor..bol duygu yüğklü oluyorsun

oyy maşallah gülse bebeğimize
cnm bu tıpkı sen kendini kopyalamışsın

oyy maşallah gülse bebeğimize
cnm bu tıpkı sen kendini kopyalamışsın

esteda hayrlı olsun tarihin.ne güzel bebeğine kavuşmana az kaldı

kızlar bu etraftan insanların olumsuz söylemleri ve saçma sapan korkutmalrı yüzünden doğum kötü algılanıyor.insanlar çok zordu çok kötüydü gibi laflarla karşısındakini korkutmaktan zevk alıyor bence madem öyle kötüydü defalarca doğum yapmasaydın diyesi geliyor insanın.amaç ben başardım ama sen yapamazsın demek.aslında ne derece kendine güvensiz olduklarını sergilediklerinin farkında bile değiller.tabiki sıkıntılı geçen doğumlar var bunu biliyoruz ama her doğum acı dolu kasap ortamı değil ki.bunun sonucunda dünyada sahip olabileceğin en harika varlığa kavuşuyorsun.etrafınızda böyle kişiler varsa lütfen itibar edip moralinizi bozmayın hiç bir doğum aynı değildir sonuçta.benim de ilk doğumum olacak kısmetse.o sözlere baştan beri kulağımı tıkadım.her güzellğe kavuşmak için bazı sıkıntılar olacaktır deyip geçtim
bebeğin kilosuna açıkçası ben de çok takılıyorum ama önemli olan gelişimi.ben şahsen 1700 gram doğmuşum küvez vs gerekmemiş Allah a çok şükür elim ayağım yerinde.her çocuk 4 kg üzeri doğmaz ki bu zaten çok ender görülen bir doğum kilosu.biz dünya ortalamasına göre verilen alt değerlere daha yakın doğan bir milletiz.geçen benim bir tanıdığım doğum yaptı 3500 gr maşallah ama tebriğe gelen biri pek zayıfmış ben 4500 doğurdum deyip can sıktı ne gerek var böyle şeylere.siz siz olun sadece kendinizi dinleyin

canım girdim de açılmıyor site bişey bulamadım ....

bnde ındırıemedım.
aılemısevyrm.com sıtesıde acılmıyor ama bulursam yazarım burdan.bırde baktımkı benm bebegın ısmıne nınnı yokkı zaten:)ATLAS ismini almamıs o acılmayan sıteler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…