2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam şarkıcı meyra diye biri var ya onun bebek şarkısı mı ne oluyordu bebeğin ismini yazıyorduk falan tam hatırlayamadım ama onu nasıl yapıcaz...

Canım çatı muayenesini gözümde büyüttüğümden değil, bizzat yaşayıp acı çektiğimden anlattım...:14:

Bugün yapamadı doktor. Neden olmadı anlamadım. altı üstü 2 parmak ama tek parmağıyla bakınca bile çığlık attım...

3 kez denedi ama nafile. Çok acıdı...Öyle böyle değil...Haftaya tekrar deneyecek...

Kilo için insan endişeleniyor tabi... Acaba bir sorun mu var bebeğimde diye düşünüyorsun... Yoksa zayıf yada kilolu olmasından değil. Allah korusun bişey olacak gibi geliyor insan... Yani 1 haftada hiç kilo almamış olması enteresan. Gerçi doktora göre geçen hafta fazla ölçmüşmdür dedi ama...

Endişeleniyorsun işte:26:

canim dedigim gibi kendini kasmadigin sürece canini yakmaz. hos bisey degil doktorun 2 parmagini sokup bakmasi ama yapilmasi gerekli bisey bu. kendini rahat birak. benim doktor o koltuga bile oturtmuyo bakarken yatarken yapiyo alistim artik :)

kilosu konusunda da burda 2500 grdan sonra pek bakmiyo bile en son bana 3 kilo civari dedi. sordugumdaysa ölcümlerin hata payinin oldugunu 2500 grdan sonra bakmanin gereksiz oldugunu önemli olan haftasiyla uyumlu olmasi dedi. benim bebegim hep 2 hafta önden giderken son 1 aydir 1 hafta geriden cikiyo mesela ben dert ediyorum ama doktor o kadar rahat ki bana söyleme geregi bile duymuyo ben ultrasonda gördüm bu tarihi :) senin bebegin de kilo aliyodur merak etme doktor yanlis ölcmüstür .

slm kızlar okuyunca benide korkuttunuz yarın sabah dk kontrolum var benimde muayene edicek açılma varmı diye bakıcak ayrıca benim durumumda olan varmı benim kız biraz nazlı çıktı yarın günüm doluyo ama hiç gelmeye niyeti yok napıcam bilmiyorum.....

cnm gercekten korkulacak bisey degil kendini kasma sadece. dedigim gibi ben her gittigimde yapiyo bunu. benim günüm daha gecmedi 13 günüm var ama gecmesinden cooook korkuyorum. yarin doktorun sana gerekli aciklamalari yapicaktir zaten.

selam arkadaşlar

bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu

selam arkadaşlar

bışey sorcam 36 haftada 2552 gr normalmıdır bıraz gerıde dedı dr acayıp moralim bozuldu

canım benim de o kadardı normal dedi doktor hem zayıf olması önemli değil ki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ...takma hiç bana da kızın zayıf olacak dedi canı sağolsun hem herkes kilo vereyim diye uğraşıyo bizimkiler uğraşmaz:))))

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam şarkıcı meyra diye biri var ya onun bebek şarkısı mı ne oluyordu bebeğin ismini yazıyorduk falan tam hatırlayamadım ama onu nasıl yapıcaz...

canım bende onu indirmiştim netten oğluma yanlış hatırlamıyosam ailemiseviyorum com adresindeydi

canım benim de o kadardı normal dedi doktor hem zayıf olması önemli değil ki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ...takma hiç bana da kızın zayıf olacak dedi canı sağolsun hem herkes kilo vereyim diye uğraşıyo bizimkiler uğraşmaz:))))

bıraz içim rahatladı valla bende yuklendım süt yoğurt peynır ayran bulgur meyve patlıycam sorma :1:

Canım doktor anormal bir durum bulmadıysa sorun yok demektir. Sıkma canını.Doğana kagar 2700 olur dşiye düşünüyorum. Biraz üşütmemeye çalış tatlım. Ama normal denenip olmuyorsa sezeryana geçilebilir. Ama malesef türkiye deki doktorlar pek zorlamaktan yana değiller

Canım iyice araştırdın mı ? sonradan doğum iznin yanmıyor değil mi?

:)))) Valla asıl senin kızın komik olan :))) bütün topiği parmağında döndürüyor kereta. Hiç birşey e eyvallahı yok Gülse karşısında çaresiziz valla :1::1::1::1:

aynen valla bizide tınlamıyor...şu tipe baksana...tam terminatör
$08.08.2011.jpg

Kızlar ya şimdi benim kayınvalidem falan hep şehir dışındalar. Bir arkadaşım yazlıkta görğmcemle karşılaşmış.Arkadaşıma doğumuma geleceğini söylemiş ve benle hiçbirşey konuşmadı. Kaldı ki istemiyorum gelmelerini çünkü geldiklerinde kalacak yer yok ve bende kalacaklarf mecburen. Düşünsenize muhtemelen ben hastanedeyken gelip evime yerleşecekler kayınvalide, kayınpeder, görümce 2 çocuğu fakan( kaldı ki evimde sadece 1 tane çek yat var başka yatacak yer yok. Ama onlara göre hava hoş salonda koltuklara yatmayı planlıyorlar. Ayy sinirim bozuldu ağlamak üzereyim. Eşime istemiyorum gelmesinler ben eve çıkmadan diyorum ben ne yapabilirim diyor. Gerçi haklı ama beni düşünen yok :(((( Valla bir şekilde söylemem lazım ama nasıl söylesem bilemiyorum. O kadar sinir bozucu ki beni sormak için beni aramıyorlar. Uyuz oluyorum :47::47::47: Akla ihtiyacım var.

canım ben böyle durumlarda rahat ettirmemeyçalışıyorum ama sen zaten hastanede olucan....müdahale edemezsin ama zaten yerin yoksa onlar o koltukjların üstünde uzun süre rahat edemeyip zaten giderler merak etme...elinden hiçbişey gelmezse salıver gitsin sen bebeğinle ilgilen sadece..eve gelincede aynen hiçbirşeye elini sürme yat sadece...

kızlar doktorum aradı şimdi ctesi 11.30 12 gibi hastaneye gel 1-2 gibi doğuma alırız dedi. sabah en geç 7.30 a kadar kahvaltını yapmış ol ve bol bolsu iç dedi
ayy çok heyecan sardı beni hem korku hem heyecan tutmayın beni ağlıcammmmm:43::43:

içinden geliyorsa ağla canım..ayrıca gözün aydın ne güzel tarih belli olmuş..bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah..inşallah kolay şekilde doğumuda atlatırsın...

selam arkadaşlar

canım gayet normal..önemli olan sağlıklı olması takma kafana...

Eki Görüntüle 237866

canım ben böyle durumlarda rahat ettirmemeyçalışıyorum ama sen zaten hastanede olucan....müdahale edemezsin ama zaten yerin yoksa onlar o koltukjların üstünde uzun süre rahat edemeyip zaten giderler merak etme...elinden hiçbişey gelmezse salıver gitsin sen bebeğinle ilgilen sadece..eve gelincede aynen hiçbirşeye elini sürme yat sadece...

içinden geliyorsa ağla canım..ayrıca gözün aydın ne güzel tarih belli olmuş..bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah..inşallah kolay şekilde doğumuda atlatırsın...

eşimi aradım haber vermek için tutumadım hıçkıra hıçkıra ağladım:43::43:
tarifsiz bi duygu buu korku heyecan mutluluk herşey var:emir_bebek:

eşimi aradım haber vermek için tutumadım hıçkıra hıçkıra ağladım:43::43:
tarifsiz bi duygu buu korku heyecan mutluluk herşey var:emir_bebek:

canım bilirim o duyguyu dr.umda beni aradığında o kadar karışık hisler olduki mutluluk ....heyecan ....korku....ayrıca kurbanlık koyun gibi çaresiz :9: şuan gülüyorum ama o an çok kötü hissettim kendimi..ama o doğuma gidiş doğumdan çıkış anların tadını çıkar..bir daha geri gelmiycek ve o anlar daha heycanlı oluyor..bol duygu yüğklü oluyorsun

Eki Görüntüle 237866

oyy maşallah gülse bebeğimize
cnm bu tıpkı sen kendini kopyalamışsın

Eki Görüntüle 237866

oyy maşallah gülse bebeğimize
cnm bu tıpkı sen kendini kopyalamışsın

esteda hayrlı olsun tarihin.ne güzel bebeğine kavuşmana az kaldı

kızlar bu etraftan insanların olumsuz söylemleri ve saçma sapan korkutmalrı yüzünden doğum kötü algılanıyor.insanlar çok zordu çok kötüydü gibi laflarla karşısındakini korkutmaktan zevk alıyor bence madem öyle kötüydü defalarca doğum yapmasaydın diyesi geliyor insanın.amaç ben başardım ama sen yapamazsın demek.aslında ne derece kendine güvensiz olduklarını sergilediklerinin farkında bile değiller.tabiki sıkıntılı geçen doğumlar var bunu biliyoruz ama her doğum acı dolu kasap ortamı değil ki.bunun sonucunda dünyada sahip olabileceğin en harika varlığa kavuşuyorsun.etrafınızda böyle kişiler varsa lütfen itibar edip moralinizi bozmayın hiç bir doğum aynı değildir sonuçta.benim de ilk doğumum olacak kısmetse.o sözlere baştan beri kulağımı tıkadım.her güzellğe kavuşmak için bazı sıkıntılar olacaktır deyip geçtim
bebeğin kilosuna açıkçası ben de çok takılıyorum ama önemli olan gelişimi.ben şahsen 1700 gram doğmuşum küvez vs gerekmemiş Allah a çok şükür elim ayağım yerinde.her çocuk 4 kg üzeri doğmaz ki bu zaten çok ender görülen bir doğum kilosu.biz dünya ortalamasına göre verilen alt değerlere daha yakın doğan bir milletiz.geçen benim bir tanıdığım doğum yaptı 3500 gr maşallah ama tebriğe gelen biri pek zayıfmış ben 4500 doğurdum deyip can sıktı ne gerek var böyle şeylere.siz siz olun sadece kendinizi dinleyin

Back