2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Birazdan 37 hafta çalışamaz raporu almaya gideceğim ne olur dua edin bu sefer arıza çıkmadan alabileyim raporumu.

Bu gün doğum yapacak olan efsung, gözdemmm hayırlı doğumlar olsun ikinize de...:nazar:

Saol tatlım umarım perşembe sen de güzel habeler alırsın.

Ben kaçtım... Gelince yazarım bye...

benimde bayrama denk geliyo 37.hafta raporum pzt alsam daha iyi diyorum müdür farketmez diyo arefe al diyo kaybım olmıcakmı ya anlamadım bu işi bayramdan sonra izinli olmak daha avantajlı değilmi

Kızlar uyanamadım bir türlü bilgisayarı açayım dedim .bir gün daha geçti tık yok allah doğuma giden arkadaşlara kolaylık versin darısı başımıza artık:)

Günaydın kızlar, genişlerini kucaklarına alan dmt ve aside tebrik ediyorum sizi, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar yavrukuslar. Bugün doguma gidecek olan efsung, gözdemin allak koly doğumlar nasip etsin, iyi haberlerinizi bekleyeceğiz. Benimde bugün kontrolum var, bakalım bizde durumlar ne merakla bekliyorum :)))

kizlar bebek cok agliyor. kucaga aldik, mama verdik, altini degistirdik gazini cikardik neden olabilir sizce??? cok uzuluyorum icim gidiyor. doktora gidicez olmazsa.

canım belki kabız olabilir..bizde bugünler bu sorun var....yada sancısı olabilir..

kızlar, sspatyaass sabahtan haber gönderdi. size olduğu gibi aktarıyorum:

bizim normal doğum maceramız sezeryanla bitti. dün akşam 9.15 te doğdu çınar. ikimiz de çok iyiyiz çok şükür. sonra detayları anlatırım...

yani bir bebiş daha gelmiş. allah analı babalı büyütür inş. şimdi bende onu görmeye gidiyorum ardından kendi doktoruma kontrole geçeceğim. gelince daha fazla anlatırım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın, bebişlerede:)

dmt ve aside, sizinkilerde allah analı babalı büyütsün. tebrikler. uzun ve mutlu ömürler dileğiyle...

biz şimdi kaçıyoruz, yoksa geç kalacağım:) görüşürüz...

Son düzenleme:
herkese günaydınlar

bu gün doğum yapacxaklara kolay gelsin, umarım sağsalim kavuşurlar bebeklerine

doğum olur ve ben yazamazsam eşim haber verir umarım :)

bu arada dün bana aynı şey oldu, uykumdan mide yanması ve bulantısıyla uyandım birden... eşim kusuyorum sandı o da uyandı falan ama sadece mide yanmasıymış... Bizim tırtılın gelmesine daha var ben hissediyorum, bol bol yuruyorum ama...

ilk defa bu gece midem iyi bi sekilde uyudum sükürler olsun... benim gündüz de geceleri de karnimda tuhaf seyler oluyo ama agri yok diye gitmiyorum hastaneye :) ne zaman gelicek bakalim bizim minik prenses :)

Kızlar selam,

Bugün dr. muayenemiz vardı. Dr. artık kiloya bakmayacağını söylemişti ama ben dayanamadım illa öğrenmek istedim 3400g olmuş oğlusu:nazar::nazar::nazar: herşey normal gidiyor. yalınız ayın 20 sine kadar doğurmamam lazım. Doktorum c.tesi tekrar görecek beni suyuma bakacak. Sonra c.tesi tat,ile gidiyor. 20 sinde gelecek.Aslında bayrama doğru tatil yapacaktım ama senşin beklenen doğumun bayrama doğru olduğundan riske atmak istemedim dedi. Zaten 38. haftandan önce doğum yapmanı beklemiyorum o yüzden ben rahat gidiyorum sen de rahat ol dedi. Umarım oğlum rarhat durur doktorumuz gelene kadar.

Ya birde yarın 37 hafta çalışamaz raporu için tektrar doktora gideceğim umarım bu sefer almayı başarırım.

Yok tatlım karıştırdın benim eşim face sayfama girmez. Bir şekilde arkadaşlıktan çıkmışım ama eklemişsin tekrar. Sonunda gördüm güzel kızını. Maşallah:nazar::nazar::nazar: pek çıtı pıtı, güzel bir kız :)))

Canım mümkün olduğunca dinlemene bak. Arada bize ufak notlar yazsan yeter :))

Tatlım alex. biraz dışlanmış hissediyor sanırım kendini ki bu çok normal. Bence biraz onada şans tanı. Tabi lohusalığın verdiği bir gerginlik var ama Bazı görevler,i ona vererek bu sorunu aşabilirsin diye düşünüyorum.

Umarım içine doğan tarihtre doğar tatlı bebiş. Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömrü güzel bebeğinizle de paylaştığınız nice yıllar olsun.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

maşallah yavruna :nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun doğum tarihin tatlım. Umarım rahat bir doğum olur.

cnm masallahh bebisine :nazar::nazar: insallah fazla bekletmez bizi de gelir minigimiz :) coook tesekkür ederim cnm bu evlilik yildönümünde 3 kisi oluruz diyoduk ama kizimiz bize icerden eslik etti :)

kizlar bebek cok agliyor. kucaga aldik, mama verdik, altini degistirdik gazini cikardik neden olabilir sizce??? cok uzuluyorum icim gidiyor. doktora gidicez olmazsa.

ayyy cnm yaa ne derdi vardi ki acaba??? umarim düzelmistir sorununuz kiyamammm :(

slm kızlar; çok yazmasam da hep takip ediyorum topiği. 7 ağustos günü saat 00:20 de sezeryanla oğluşumu kucağıma aldım. 37+0 da 3.700 kg 50 cm kuzum maşallahh. ağrılarım var hala bu saat oldu yatamadım ama bebeğim için her şeye değer darısı bekleyenlere...
doğum yapanlara tebrikler allah analı babalı büyütsün...

tebrik ederim cnm allah analai babali büyütsün.

gunaydın kızlar nasılsınız. yaw dünden beri karnımda kasılmalar arttı . hanı arada bır olan kasılmalarımız vardı ya , işte şimdi habire oluyor neden acaba, daha sezeryana bır hafta var acaba erkenmı gelecek bizim kız? bundanmı acaba. offf eşimde gececi bu hafta insallah oyle bişey olmaz. neyse yarın dr randevumuz var bakalım ne diyecek.

canım belki kabız olabilir..bizde bugünler bu sorun var....yada sancısı olabilir..

canim kakasi normal yapiyor. ama belki sancisi olabilir. gaz cikariyoruz ama cokta degil belkide sancisi vardir.

ilk defa bu gece midem iyi bi sekilde uyudum sükürler olsun... benim gündüz de geceleri de karnimda tuhaf seyler oluyo ama agri yok diye gitmiyorum hastaneye :) ne zaman gelicek bakalim bizim minik prenses :)

cnm masallahh bebisine :nazar::nazar: insallah fazla bekletmez bizi de gelir minigimiz :) coook tesekkür ederim cnm bu evlilik yildönümünde 3 kisi oluruz diyoduk ama kizimiz bize icerden eslik etti :)

ayyy cnm yaa ne derdi vardi ki acaba??? umarim düzelmistir sorununuz kiyamammm :(

tebrik ederim cnm allah analai babali büyütsün.

bilmiyorumki canim yaa. dun gece cok agladi. napicagimi sasirdim.

oy oy oy doğum yapanlar varmış:) rabbım analı babalı buyutsun.
bu gun doğum yapacaklarada kolaylık versın ınsallah.

canım geçmiş olsun bizde 2 gündür kabız sorunu var..ıkını kızarıyo zavvalım çıkaramıyor..fitil önerdi dr. rahatladı..ama her kaka yapışında yine aynı sorun.bugün yine dr.a gidicez..
canım belki üşütmüşte olabilir...karnı sancılanıyor olabilir...karnına masj yap bakalım...olmadı..dr.a götürürsün...

arkadaşlar efsungkaç gibi doğuma girecekti? bilgisi olan varmı?dün bebkle ilgilenmekten soramadım...

canim kakasi normal yapiyor. ama belki sancisi olabilir. gaz cikariyoruz ama cokta degil belkide sancisi vardir.

bilmiyorumki canim yaa. dun gece cok agladi. napicagimi sasirdim.

ayyy cnm ya. gazi vardir o zaman dünde yazmistin ya alex evde bütün camlari aciyo diye üsütmüs olmasin???

arkadaşlar efsungkaç gibi doğuma girecekti? bilgisi olan varmı?dün bebkle ilgilenmekten soramadım...

13.00 de giricekti doguma galiba ben öyle hatirliyorum.

canım geçmiş olsun bizde 2 gündür kabız sorunu var..ıkını kızarıyo zavvalım çıkaramıyor..fitil önerdi dr. rahatladı..ama her kaka yapışında yine aynı sorun.bugün yine dr.a gidicez..
canım belki üşütmüşte olabilir...karnı sancılanıyor olabilir...karnına masj yap bakalım...olmadı..dr.a götürürsün...

saol canim yaa. kabizda degil surekli yapiyor kakasini. karnina masaji denememistik bide onu yaopalim bakalim. gerci bugun neseli ama. uyudu simdi. gece bole agliyor neden anlamiorum.

ayyy cnm ya. gazi vardir o zaman dünde yazmistin ya alex evde bütün camlari aciyo diye üsütmüs olmasin???

13.00 de giricekti doguma galiba ben öyle hatirliyorum.

atesi yok. bide durup durup agliyor. sanki agri gelmis biyerine gibi. sora gecince susuyor. hani ates olsa heralde durmadan aglar diye dusundum. bi anda geliyor. bi anda hickiriklara boguluyor sora susuyor.

saol canim yaa. kabizda degil surekli yapiyor kakasini. karnina masaji denememistik bide onu yaopalim bakalim. gerci bugun neseli ama. uyudu simdi. gece bole agliyor neden anlamiorum.

atesi yok. bide durup durup agliyor. sanki agri gelmis biyerine gibi. sora gecince susuyor. hani ates olsa heralde durmadan aglar diye dusundum. bi anda geliyor. bi anda hickiriklara boguluyor sora susuyor.

cnm tarif ettigin gaz sancisina benziyo ama bilemiyorum yine. gelisimci nin de dedigi gibi karnina masaj yapmayi dene agladigi zaman.

cnm tarif ettigin gaz sancisina benziyo ama bilemiyorum yine. gelisimci nin de dedigi gibi karnina masaj yapmayi dene agladigi zaman.

karnı taş gibi de oluyorsa sanırım gaz sancısı oluyor. Ama yeni doğmuş bebeklerin nedensiz ağlamalarına kolik diyorlar ve oluruna bırakıyorlar. Ama 3 aydan sonra geçmezse bebek reflüsü falan olabiliyormuş.. yenidoğan bebekler çok ağlıyormuş malesef :(

karnı taş gibi de oluyorsa sanırım gaz sancısı oluyor. Ama yeni doğmuş bebeklerin nedensiz ağlamalarına kolik diyorlar ve oluruna bırakıyorlar. Ama 3 aydan sonra geçmezse bebek reflüsü falan olabiliyormuş.. yenidoğan bebekler çok ağlıyormuş malesef :(

:) sen benim bebekligimi tarif ediyosun. umarim benim kizim da bana benzemez yoksa bize 3 ay uyku yok :)

:) sen benim bebekligimi tarif ediyosun. umarim benim kizim da bana benzemez yoksa bize 3 ay uyku yok :)

umarım çok sağlıklı olur ve çok ağlamaz. çok ağlamaz diyorum çünkü bebek çok ağlarsa anne kendini eksik görmeye başluıyormuş, yapamıyorum susturamıyorum... halbuki bebeğin kimbilir ne sorunu var, anne ile ilgisi yokmuş ağlamasının :)

Back