efsung şimdiden hayırlı ugurlu olsun yarın bebeğine kavusacaksın düşündükçe insanın içi titriyor heyecanlanıyor
gözdemmmsana da kolay bir doğum diliyorum inşallah ikinşz için de her şey yolunda gider bol bol sütünüz olur
stzmnzaman benim için de inan hiç geçmiyor sürekli gün sayıyorum 35 olsak diyorum şimdi de akciğerlerinin geliştiğini bileyim içim biraz ddaha rahat olsun diye o zaman da 37 olsun derim.evde de oyalayamıyorum kendimi bütün gün internet acık ve artık bakacak araştıracak bir şey bulamıyorum
bugün markete gittim kızlar gitmez olaydım bütün sokağı kazmışlar inan 200 metre yol arabada sallanmaktan eziyet oldu sancılandım saatlerce yattım bebek asağı bastırıp durdu şimdi biraz azaldı ama hala baskı hissi var ve alttaki kemiklerim sızlıyor uzanıyorum tedirgin oldum hareketlerinin sayısı normal.inşallah bir s1kıntı olmaz
cnm beni mera etmissin :) ben iyiyim daha dogum yapmadim :) son zamanlarda tuhaf agrilar yasiyorum arada kasilmalarim da oluyo ama bakalim ne zaman gelicek bizim minik prenses. benimde aklima geldin bugün mail aticaktim sana :) geceleri bende mideden cok cekiyorum yanma oluyo ve midem bulaniyo kusucak gibi oluyorum aynen dedigin gibi. bi de tuvalete gitmekten hic uyuyamiyorum. insallah bebekler gelince bu s1k1ntilar biraz olsun azalir :) kendine dikkat et bisey olursa haber vermeyi unutma
ben varım beeensenınde doğumu baya var.bnm pc de sabahtan aksama kdr açık msn acık yapacak brsy bakacak hıcbırsey yok cok haklısın.bunalıyorum gunler azaldıkca daha zor gelıyor e sıcaklar cok bırde burda dışarıda cıkıp gezılmıyor hıc kndı annemde burda oldgndan oda cıkıp napcaz dıor zaten.yıne o yokken ben dukkanda oturuyordum.senınle doğumlarımız peşpeşe olacak nasıpse.başka kımse varmı bızım gıbı gunu cok olan ?
ben varım beeen31 ağustos benim de beklenen doğum tarihi.günler geçmek bilmiyor.offff
eveettbayramın 2.günü yani. aynı gün yani
eveettama tabii benim kuzu o zamanı beklerse.bdt 31 ağustos.normal istedim hep ama bebeğimin yüzü öne bakıyormuş daha önceden buraya da yazmıştım.dr dönmesi gerek yoksa normal olmaz,aşağıya inmez demişti.3 haftadır da dönmedi.bakalım beklemedeyiz...cumartesi günü kontrol var yine dönmemişse doğum şeklini konuşuruz heralde :18:
haydi hayırlısı bakalımbakalım benımkı okadar beklıcekmı belkıde onden gelır gercı oyle bırsey demedı doktor ama 41.haftada olyrz o tarıhtede.ben sezaryan ıstıyorum 31 ınde yaparız dedı doktor sonuna kdr bekle ama ıstersen 15ınden sonra alırız dedı.eşimde annemde bekleyelım dıyor ve beklıyoruz:) 31 ıne kdr kendılıgınden gelırse annesıne suprız yapar pek mutlu olurum valla:) ben 22 sınde gıdıcem doktora.5 inde gıttgmde bebegn normal doğum ıcın suan uygun gozuktgnu kafasının aşağı döndüğünü ancak daha kanala gırmedgnı ve rahımı hcbısekılde zorlamadıgnı soyledı.nasıp bakalım nasıl doğacak bebişlerimiz..
allala neden cikariyim yahu. sen dedinya kujum esim tanimadigi icin cikarmis heralde diye:))
dualarımız senle sulesli,bugün doğuma girecek olan diğer arkideşlere de kolaylıklar diliyorummmmmm...sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahhhhhh
çok uykusuz bir gece geçirdik, bizim Bade hanım emmek,zırlamak ve m..çmakdan başka bişi yapmadı hehe...gözlerim kapanıoo..aslında o uyuyorken gidip dinlensem mi neeeeee???
uğrarıs sonna...herkese güzel bir hafta diliyoruzzzzzz
gunaydin kizlar.
sulesli icin dilerim dualarla kolay bir dogum olmustur. ben her boyle bisey duydugumda icim aciyor yaa( ama eminim kolayca gecicek dogumu. zaten 3 cm e kadar acilmasi saatler aliyor. gerisi daha cabuk geciyor. isallah saglikla almistir bebisini kucagina.
biz dun gece hic uyumadik. zaten babamiz gelincede bir kavga ettik. ben hic esimi bole gormemistim sinirli. acaba omu hakli benmi kizlar.sora icim acidi. eve geldi iste evaya banyo falan yaptiricaktik. iste gazini cikarmaya calisiyorum ole degil bole yap diyor. baska bisey yapiorum boyle yap diyor. sora sinirlendim. sen herseyi biliyorsun annem herseyi biliyor alin herseyi siz yapin dedim. bi anda iyi tamam yapmiorum hicbirsey dedi sanki benim bebegim degil annenle senin bebeginiz dedi kalkti balkona gitti. sora evayi giydirdim ettim sevsin diye goturdum aglamak uzereydi balkonda. ilgilenmedi. sora dedim hersey icin bole yapma sole yap diyorsun dedim. oda bende fikir veremezmiyim. kendi bebegime dokunamiyorum. annenle yikiyorsun, onunla degistiriyorsun. biyerden dokunmak icin firsat kolluyorum. ben bebegime dokunmayacakmiyim dedi. cok uzuldum. cidden banyo yaptirirken ben onunu kapadim garibim gitti baska yerden dokunmaya calisti. sora uzuldum. neyse konustuk hallettik. dedim bende kendimi eksik hissediyorum sen bole soleyince ole yapma bole yap daha kotu oluyorum bisey yapamiomusum gibi hissediyorum dedim. oda sen herseyi mukemmel yapiyorsun ben yapamiyorum dedi. neyse hallettik. ama evde 3 anne olmasi cok zor kizlar. hadi annem gene daha bir geri kaliyor bazen. ama esim altini temizlemek, gazini cikarmak, pispislamak herseyi oda yapmak istiyor. gece kalkiyoruz eva aglayinca. dun hic uyumadi mesela karni agridi. oda benle kalkiyor sabaha kadar duruyor. dakika basi kaka yapiyor zaten her 3 dakikada bir bezini degistirmek istiyor. offf off napicam bilmiyorum. bole iste. simdide hic uyumadim uykusuzum. oda uykusuz kordon kani icin sozlesmemiz vardi onu doldurmaya vermeye gitti hastaneye.
bugun dogum yapan arkadaslara ve yapicaklara allah kolay dogumlar versin isallah.
günaydin kizlar
peppermintten iyi haberler gelmis. cok sevindim iyi olmalarina. dogum yapan arkadaslar da olmus herkesi coook tebrik ediyorum darisi biz bekleyenelerin basina. sulesliii de doguma gitmis. ben gecen gün aradim onu ama cevap vermedi. insallah kolay gecmistir dogumu bebegini saglikli bi sekilde kucagina almistir. onunla günlerimiz ayniydi o doguma gitti bende daha tik yok :) gerci dün gece mide yanmasi ve mide bulantisi yasadim cok kötü karnim tas gibi oldu falan agrim oldu ama hastaneye gitmedim yanlis alarmdir diye :) bu gidisle evde dogurucam diye korkuyo esim kiziyo bana agrin oluyo inat ediyosun gitmemek icin diye :) bugün bizim evlilik yildönümümüz. esim bugün dogacagini söylüyodu ama tutturamadi :))) bende 11-12 si gibi gelicek diyodum bakalim benimki tutucakmi :) offff günler yaklastikca stres basiyo bana ya beklemek ne zor seymis kac ay gecti ama su son günler gecmek bilmiyo :)
kızlar suleslidoğum yapmış..mesajını gönderiyorum..
canım berrak doğdu.49 cm 2410 gr.sezaryanla oldu..ağrım var..dua edin olurmu öptüm...
sulesi de doğum yaptı haaaa.allah analı babalı büyütsün inş.
doğumlar arttıkca heyecanlanıyorum.
bugün bende doktora gittim.çalışamaz raporumu aldım.oğluşum 3300 gr olmuş.suyumuz azalmış biraz ama son haftalarda normal dedi.
nst yede bağlandık sancı çıkmadı.haftaya çatı muaynem var.çok korkuyorum ya yaptıran oldumu nasıl oluyor?
biz ordayken doğum oldu.minicik pembiş bir yavru geldi.zaten duygusallık bende hat safhada gelde ağlama.çok duygulandım çok...
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...
çatı kendini kasmazsan acıtıcı değil rahat olman gerek yapılması şart değil ancak normal doğum istiyorsan catıda darlık vb problem varsa bunun doğum eylemi başlamadan fark edilmesi senin için önem taşır bu durumda doktor seni sezeryana yönlendirir. bu çatı kontrolu doğum eylemi başladıktan sonra hastanede açıklığın ne kadar oldugunu kontrol etmek için birkaç kez daha uygulanacak hrnüz başka bir yöntem yok burada yazılan 1cm 3 cm vb tanımlamalar bu çatı muayenesi ile ölçülüyor kendini buna hazırlaman iyi olur.dokrorun sana nasıl normal doğuracaksın demesi de bu nedenle.sonuçta doğum anı bu muayeneden daha fazla ağrılı olacagı bir gerçek buna takılma bebeğinin ve senin sağlığın için gerekli oldugunu düşün.bebeğin doğunca hepsini unuttuğunu söylüyor herkes.pozitif düşün canım
dmt ve arsude tebrik ederim maaşallah bebişlere.
bugün doğumu olucak efsung, gözdemmm ve bir arkadaşımız daha vardı hepsine kolaylıklar diliyorum. sağlıkla bebişlerini alsınlar inşallah.
eyeszay bebek şimdi nasıl umarımbişeyciği yoktur ufak bir huysuzluktur ve geçmiştir umarım.
my_little_sun_shine maaşallah canım bebişe benim de perşembe randevum var merak ediyorum bebiş ne durumda 2 haftadır ultrason alınmadı sadece nst girdim.
kızlar çok az kişi kaldık doğum yapmayan rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?