2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senınde doğumu baya var.bnm pc de sabahtan aksama kdr açık msn acık yapacak brsy bakacak hıcbırsey yok cok haklısın.bunalıyorum gunler azaldıkca daha zor gelıyor e sıcaklar cok bırde burda dışarıda cıkıp gezılmıyor hıc kndı annemde burda oldgndan oda cıkıp napcaz dıor zaten.yıne o yokken ben dukkanda oturuyordum.senınle doğumlarımız peşpeşe olacak nasıpse.başka kımse varmı bızım gıbı gunu cok olan ?

doğum olur ve ben yazamazsam eşim haber verir umarım :)

bu arada dün bana aynı şey oldu, uykumdan mide yanması ve bulantısıyla uyandım birden... eşim kusuyorum sandı o da uyandı falan ama sadece mide yanmasıymış... Bizim tırtılın gelmesine daha var ben hissediyorum, bol bol yuruyorum ama...

ben varım beeen 31 ağustos benim de beklenen doğum tarihi.günler geçmek bilmiyor.offff

kızlar yaaa normal doğum yapan ama hemoroid sorunu ortaya çıkan kimse var mı? Doğumda hemoroid sorunu ortaya çıkıyor mu onu merak ediyroum da

bayramın 2.günü yani. aynı gün yani
eveett ama tabii benim kuzu o zamanı beklerse.bdt 31 ağustos.normal istedim hep ama bebeğimin yüzü öne bakıyormuş daha önceden buraya da yazmıştım.dr dönmesi gerek yoksa normal olmaz,aşağıya inmez demişti.3 haftadır da dönmedi.bakalım beklemedeyiz...cumartesi günü kontrol var yine dönmemişse doğum şeklini konuşuruz heralde :18:

bakalım benımkı okadar beklıcekmı belkıde onden gelır gercı oyle bırsey demedı doktor ama 41.haftada olyrz o tarıhtede.ben sezaryan ıstıyorum 31 ınde yaparız dedı doktor sonuna kdr bekle ama ıstersen 15ınden sonra alırız dedı.eşimde annemde bekleyelım dıyor ve beklıyoruz:) 31 ıne kdr kendılıgınden gelırse annesıne suprız yapar pek mutlu olurum valla:) ben 22 sınde gıdıcem doktora.5 inde gıttgmde bebegn normal doğum ıcın suan uygun gozuktgnu kafasının aşağı döndüğünü ancak daha kanala gırmedgnı ve rahımı hcbısekılde zorlamadıgnı soyledı.nasıp bakalım nasıl doğacak bebişlerimiz..

haydi hayırlısı bakalım ne yapackları belli olmaz haylazların,tetikte durmak lazım.sağlıkla gelsinler inşallahhh

Kızlar selam,

Bugün dr. muayenemiz vardı. Dr. artık kiloya bakmayacağını söylemişti ama ben dayanamadım illa öğrenmek istedim 3400g olmuş oğlusu herşey normal gidiyor. yalınız ayın 20 sine kadar doğurmamam lazım. Doktorum c.tesi tekrar görecek beni suyuma bakacak. Sonra c.tesi tat,ile gidiyor. 20 sinde gelecek.Aslında bayrama doğru tatil yapacaktım ama senşin beklenen doğumun bayrama doğru olduğundan riske atmak istemedim dedi. Zaten 38. haftandan önce doğum yapmanı beklemiyorum o yüzden ben rahat gidiyorum sen de rahat ol dedi. Umarım oğlum rarhat durur doktorumuz gelene kadar.

Ya birde yarın 37 hafta çalışamaz raporu için tektrar doktora gideceğim umarım bu sefer almayı başarırım.

allala neden cikariyim yahu. sen dedinya kujum esim tanimadigi icin cikarmis heralde diye:))

Yok tatlım karıştırdın benim eşim face sayfama girmez. Bir şekilde arkadaşlıktan çıkmışım ama eklemişsin tekrar. Sonunda gördüm güzel kızını. Maşallah pek çıtı pıtı, güzel bir kız :)))

Canım mümkün olduğunca dinlemene bak. Arada bize ufak notlar yazsan yeter :))

Tatlım alex. biraz dışlanmış hissediyor sanırım kendini ki bu çok normal. Bence biraz onada şans tanı. Tabi lohusalığın verdiği bir gerginlik var ama Bazı görevler,i ona vererek bu sorunu aşabilirsin diye düşünüyorum.

Umarım içine doğan tarihtre doğar tatlı bebiş. Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömrü güzel bebeğinizle de paylaştığınız nice yıllar olsun.

kızlar suleslidoğum yapmış..mesajını gönderiyorum..

canım berrak doğdu.49 cm 2410 gr.sezaryanla oldu..ağrım var..dua edin olurmu öptüm...

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

maşallah yavruna

Hayırlı olsun doğum tarihin tatlım. Umarım rahat bir doğum olur.

kizlar bebek cok agliyor. kucaga aldik, mama verdik, altini degistirdik gazini cikardik neden olabilir sizce??? cok uzuluyorum icim gidiyor. doktora gidicez olmazsa.

slm kızlar; çok yazmasam da hep takip ediyorum topiği. 7 ağustos günü saat 00:20 de sezeryanla oğluşumu kucağıma aldım. 37+0 da 3.700 kg 50 cm kuzum maşallahh. ağrılarım var hala bu saat oldu yatamadım ama bebeğim için her şeye değer darısı bekleyenlere...
doğum yapanlara tebrikler allah analı babalı büyütsün...

teşekküde rerim canım ama arkadaşıınm doktoru makine ile yapıyormuş benimki galiba elle yapıcak bide annem kafamı karıştırıyor yaptırma çk acıyor felan die

dmt ve arsude tebrik ederim maaşallah bebişlere.
bugün doğumu olucak efsung, gözdemmm ve bir arkadaşımız daha vardı hepsine kolaylıklar diliyorum. sağlıkla bebişlerini alsınlar inşallah.
eyeszay bebek şimdi nasıl umarımbişeyciği yoktur ufak bir huysuzluktur ve geçmiştir umarım.
my_little_sun_shine maaşallah canım bebişe benim de perşembe randevum var merak ediyorum bebiş ne durumda 2 haftadır ultrason alınmadı sadece nst girdim.
kızlar çok az kişi kaldık doğum yapmayan rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.

kızlar sabahın 6sı ve ben uyuyamıyorum bugün nedense oysaki hava serin gayet iyiyim ama yok uyku yok ben de size bakayım dedim. hepinize günaydınnnnn güzel bir gün olsun inşallah...

gunaydin kizlarrr
dmt asude tebrik ederim sizi Allah anali babaki buyutsun meleklerinizi
bugun dogum yapicaklar hepinize kolay dogumlar diliyorum:))))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Birazdan 37 hafta çalışamaz raporu almaya gideceğim ne olur dua edin bu sefer arıza çıkmadan alabileyim raporumu.

Bu gün doğum yapacak olan efsung, gözdemmm hayırlı doğumlar olsun ikinize de...

Saol tatlım umarım perşembe sen de güzel habeler alırsın.

Ben kaçtım... Gelince yazarım bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…