efsung şimdiden hayırlı ugurlu olsun yarın bebeğine kavusacaksın düşündükçe insanın içi titriyor heyecanlanıyor
gözdemmmsana da kolay bir doğum diliyorum inşallah ikinşz için de her şey yolunda gider bol bol sütünüz olur
stzmnzaman benim için de inan hiç geçmiyor sürekli gün sayıyorum 35 olsak diyorum şimdi de akciğerlerinin geliştiğini bileyim içim biraz ddaha rahat olsun diye o zaman da 37 olsun derim.evde de oyalayamıyorum kendimi bütün gün internet acık ve artık bakacak araştıracak bir şey bulamıyorum
bugün markete gittim kızlar gitmez olaydım bütün sokağı kazmışlar inan 200 metre yol arabada sallanmaktan eziyet oldu sancılandım saatlerce yattım bebek asağı bastırıp durdu şimdi biraz azaldı ama hala baskı hissi var ve alttaki kemiklerim sızlıyor uzanıyorum tedirgin oldum hareketlerinin sayısı normal.inşallah bir s1kıntı olmaz
senınde doğumu baya var.bnm pc de sabahtan aksama kdr açık msn acık yapacak brsy bakacak hıcbırsey yok cok haklısın.bunalıyorum gunler azaldıkca daha zor gelıyor e sıcaklar cok bırde burda dışarıda cıkıp gezılmıyor hıc kndı annemde burda oldgndan oda cıkıp napcaz dıor zaten.yıne o yokken ben dukkanda oturuyordum.senınle doğumlarımız peşpeşe olacak nasıpse.başka kımse varmı bızım gıbı gunu cok olan ?