2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım ankaradayız hepimiz. insanlar da aa ne güzel hem annen hem kayınvaliden yanındaymış diyo... canım sıkkın ama kafam çook rahat bakalım hayırlısı...

sağol canım.. neee son hafta çatlak mı oluyo ??????? şimdiye kadar olsaydı olurdu diye seviniyodum....

kafan rahatsa gerisi önemli değil..

kızlar bende aksıne evde otrmktan sıkılıyorum annemde evde otrp yatalm dıor bana ozmn sıkıntılar basıyor agırlık cöküyor.evde nasıl vakıt gecırıyorsunuz banada fıkır verın..?? daha 23gun var oğlumun doğmasına ne yapıcam nasıl gun gecıcek yardımcı olun
canım ben doğuma kadar gezdim..şimdi bebkle ilgileniyorum..

:1: al bendende o kadar, annem sabah evi sildi supurdu, sonra beni yanliz birakip ablamla dayimlara gittiler, kac saat oldu hala gelmedi, aksamada babam geliyo yani, esimin ablasi aradi napiyosun, annen nasil? bende ne diyim, evi temizledi, simdide domates almaya gitti dedim , hamile hamile yalan soyletiyolar insana :1::1:

evet canim malesef 39. haftamda catlaklarim olustu, nasil oldular 1 gece icinde cok sasirmistim, ama cok sinir birsey, insalalh olusmaz sende, olsada yapicak birsey yok, saglik olsun demekten baska....
valla ya yalan söylüyoruz...ne diycemi şaşırıyorum artık..

kızlaaar dr dan geldik yaklaşık 3 haftadır aynı pozisyonda kafa milim kımıldamadı karnım hiç asagı inmedi ee bide kordon sıkıntısı (ki kordondan inmiyor olabilir dedi dr) eee bide benim sıkıntı
drm ultrason nst falan senin kız gelin işi yapıyor dedi hiç kımıldamadı bi son günlerde hareketide az zaten bende tedirginim bunaldım iice
bana dediki istersen normali bekleyebiliriz ama zor bir doğum seni bekliyor (ki sezer istese şimdiye 10 kere alırdı sekeri bahane ederdi kordonu bahane ederdi ...)ama istersen bekleriz
bir diğer husus da 5 cm açılman olsa bile sezeryana döenbiliriz seçimi sen yap dedi bende dr m tecrübesine inanarak onada güvenerek sizin öneriniz ne dedim oda sezeryan dedi ne zman istersen dedi bende sizin ilk uygun oldugunuz zamn dedim (kızımın tamamıyle sansiyla istediği gun saatte gelmesini istediğimden dr ma bıraktım en azından ordan kısmetine göre gelsin dedim :)
velhasıl kelam yarın 10 da hastanede olucam saat 1 de de operasyona giricem netleşmiş olması beni rahatlattı odamı falanda sectim zaten :)) ayrıca seker oldugundan planlı omasının bazı avantajlarıda var sekerimin dengede olması acısından
bi rtaraftanda komik geliyor ben hep istediği gün ve saatte gelemsini herşeyin normal olmasını istiyordum ama kısmeti böyleymiş yavrukuşumun :)))
39 haftadır taşıyorum yarına ayrılacak olmanın verdiği bir huzun onu görecek olmanın verdiği sevinç ve heyecan aylardır o kadar alışkınım ki onun hareketlerine pır pırına hıçkırıgına tekmelerine vucudumu gerdirmesine mesanemde onun ittirmesini hissetmeye ultrasonda göreceğim zamanları heyecanla cekiyorum şimdi yarına ondan ayrılacak olmak am aslınıda görecek olmak öyle tarif edilemezki rahat rahat hönküre hönküre aglamak içimi resmen boşaltmak istiyorumama çok sevinçli bir olayıda yaşayacağımında farkındayım beni ancak sizler anlarsınız bunuda biliyorum :))
karışık duygularr işte yaaa belkide buraya bir daha ANNE olarak yazıcam inşallah yarına güzel bir mesaj atarım topikimize :))) benden haber bekleyiiinnnn :)))
elis imle selam vericez hepinizeeeee :))
hepinizi çok seviyorum iyi ki burda buluşmuşuz iyiki aylardır yazışıyoruz :))) sizleri ve kuzularınızı kucaklıyorum hepinizi öpüyorumm :))))))
:69:

Yarın doğuma girecek olan var mı??* Sabah 8 de hastanede olacakmışımmm....Dualarınızı esirgemeyin....

kızlar hayırlı ve güzel haberleinizi bekliyoruz..bizi merakta bırakmayın..allah ağrısız sızısız doğum nasip etsin inşallah..:nazar:

kızlaaar dr dan geldik yaklaşık 3 haftadır aynı pozisyonda kafa milim kımıldamadı karnım hiç asagı inmedi ee bide kordon sıkıntısı (ki kordondan inmiyor olabilir dedi dr) eee bide benim sıkıntı
drm ultrason nst falan senin kız gelin işi yapıyor dedi hiç kımıldamadı bi son günlerde hareketide az zaten bende tedirginim bunaldım iice
bana dediki istersen normali bekleyebiliriz ama zor bir doğum seni bekliyor (ki sezer istese şimdiye 10 kere alırdı sekeri bahane ederdi kordonu bahane ederdi ...)ama istersen bekleriz
bir diğer husus da 5 cm açılman olsa bile sezeryana döenbiliriz seçimi sen yap dedi bende dr m tecrübesine inanarak onada güvenerek sizin öneriniz ne dedim oda sezeryan dedi ne zman istersen dedi bende sizin ilk uygun oldugunuz zamn dedim (kızımın tamamıyle sansiyla istediği gun saatte gelmesini istediğimden dr ma bıraktım en azından ordan kısmetine göre gelsin dedim :)
velhasıl kelam yarın 10 da hastanede olucam saat 1 de de operasyona giricem netleşmiş olması beni rahatlattı odamı falanda sectim zaten :)) ayrıca seker oldugundan planlı omasının bazı avantajlarıda var sekerimin dengede olması acısından
bi rtaraftanda komik geliyor ben hep istediği gün ve saatte gelemsini herşeyin normal olmasını istiyordum ama kısmeti böyleymiş yavrukuşumun :)))
39 haftadır taşıyorum yarına ayrılacak olmanın verdiği bir huzun onu görecek olmanın verdiği sevinç ve heyecan aylardır o kadar alışkınım ki onun hareketlerine pır pırına hıçkırıgına tekmelerine vucudumu gerdirmesine mesanemde onun ittirmesini hissetmeye ultrasonda göreceğim zamanları heyecanla cekiyorum şimdi yarına ondan ayrılacak olmak am aslınıda görecek olmak öyle tarif edilemezki rahat rahat hönküre hönküre aglamak içimi resmen boşaltmak istiyorumama çok sevinçli bir olayıda yaşayacağımında farkındayım beni ancak sizler anlarsınız bunuda biliyorum :))
karışık duygularr işte yaaa belkide buraya bir daha ANNE olarak yazıcam inşallah yarına güzel bir mesaj atarım topikimize :))) benden haber bekleyiiinnnn :)))
hepinizi çok seviyorum iyi ki burda buluşmuşuz iyiki aylardır yazışıyoruz :))) sizleri ve kuzularınızı kucaklıyorum hepinizi öpüyorumm :))))))

hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. bugün olsaydı gelirdim ziyaretine :) bugün bende ordaydım hatta senin doktorla sık sık karşılaştık..

Yarın doğuma girecek olan var mı??* Sabah 8 de hastanede olacakmışımmm....Dualarınızı esirgemeyin....
ben varım

efsun cuuumcanım nekadar guzel duygularını yazmıssın ya.ALLAH sağsalım bebegıne kavusmanı nasıp etsın nazarlardan korusun sizi.imrenıyorum sıze valla benım daha cook varmıs bebegm bıraz zayıf dıye doktor almak ıstemedı nasıp boyleymıs.su zamanlar cok bunalıyorum doğsada rahatlasam kavussam dıyorum allah affetsın sonra kendıme kızıyorum.bak sen ne guzel kendılıgınden gelsın saatı gunu bellı olmadan demıssın ama gunu ve saatıyle gelıyor bende tam tersi işte.buyuk konusmamak lazımmıs demek:)
sımdıden geçmıs olsun bol sütlü emzirmeli gunler senın ve kızının olsun..guzel haberlerını beklıyoruz
sagol canım inşallah :)

canim benim cok duygulandim, benimde yarin beklenen dogum tarihi tam doluyo ama bizim bebisin gelecegi yok daha, kime niyet kime kismet:), yasanalardan dolayi aslinda bi nevi sezeryan yada normal bebis secmis oluyo dogacagi gunu. dun guzel haberlerle gel demistim bugunki kontrolunden, cok guzel bi haber yarin Elis'ine kavusuyosun ne guzel, saglicakla al kizini kucagina. darisida bizlere. yarin sabirsizlikla bekliycez haberini. :nazar:
inşallah bende çok ylurumda buraya hemen yazabilirim :))

ayyy heyecan doruktaaa :64: hadi gelsin hayırlısıyla Elis'imiz de :) bana da aynısı olacak sanırım 3 haftadır benim kızçe de nuh diyor peygamber demiyor dönmedi yüzünü.hala karnımda aşağı inmedi :59:.ctesi gidicez kontrole hala dönmemişse aynı konuşmalar benim de doktorla aramda geçecek sanırım efsun hocam.eğer hala dönmemişse muhtemelen sezeryanla alalım diycek,son gidişimizde bile umutsuzdu çünkü.hayırlısı inşallah.Çok heyecanlı olmalısınız.darısı biz doğuramayanların başınaaaa :1:

efsungcim ne guzek yazmissin duygularini inan ojurken bile gozlerim doldu.. bizinde ctwsi olucak buyuk bu ihtimal ama bende simdiden aglamaya basladim. bebegimi bir daha icimde hissedemicem diye ayni bedende olamicaz diye agliyorum onu icimde hissetmek cok cok guzel hamilelik cok ozel bisey. hayirli dogumlar diliyorum canim
gozdemmm sanada hayirli dogumlar dikiyorum..
canım hayırlısıyla hepimize nasip olacak bu doğum olayı :))
sağol canım:))
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. bugün olsaydı gelirdim ziyaretine :) bugün bende ordaydım hatta senin doktorla sık sık karşılaştık..
bende 5 ten 6 ya kadar ordaydım :))) odayı falan da ayarladık dr m la banu hanımla falan görüştük yarına operasyona banu hnm da girecek benim nerdeyse tüm gidişimle o ilgilenecek sekerim alerjim v.s

ayyy heyecan doruktaaa :64: hadi gelsin hayırlısıyla Elis'imiz de :) bana da aynısı olacak sanırım 3 haftadır benim kızçe de nuh diyor peygamber demiyor dönmedi yüzünü.hala karnımda aşağı inmedi :59:.ctesi gidicez kontrole hala dönmemişse aynı konuşmalar benim de doktorla aramda geçecek sanırım efsun hocam.eğer hala dönmemişse muhtemelen sezeryanla alalım diycek,son gidişimizde bile umutsuzdu çünkü.hayırlısı inşallah.Çok heyecanlı olmalısınız.darısı biz doğuramayanların başınaaaa :1:

evet tatlım ankaradayız hepimiz. insanlar da aa ne güzel hem annen hem kayınvaliden yanındaymış diyo... canım sıkkın ama kafam çook rahat bakalım hayırlısı...

sağol canım.. neee son hafta çatlak mı oluyo ??????? şimdiye kadar olsaydı olurdu diye seviniyodum....

Malesef çatlak oluyor canım. Şimdiye kadar ne güzel yoktu, 2-3 gündür göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı :(((((

benimde annem yanimda, babamda bu gece geliyor. bende onlari kirmak istemiyorum ama bazen cocuk gibi oluyorlar. bizde annemle disari dolasmaya gidiyoruz bi magazaya giriyor cikmak bilmiyo zaten sevmem uzun uzun magazada dolasmayi, bide bu halde hic cekilmiyor. neyse dun bise begendi aldim, eve geldi begenmedi gibi tamam yarin gider geri veririm ama hic durmam cikarim hemen dedim. hemen alindimi ne, diyo birdaha birsey alma para harcama, ben ne diyorum o ne anliyo. offffffffffffff bi bebisim dogsa, bi cevremdekileri kirmadan ugurlasam, hersey duzene otursa,......vs. bide bakalim babam gelince neler yasiyacaz :84::84::84:
benim babamda işte 1 hafta sonra geliyor, asıl o zaman hayatımızın nasıl olacak diye merak ediyorum. ama büyük ihtimal rahatlayacağım gibi çünkü bu sefer babam ilgilenir annemle, bende evde bol bol kafamı dinlerim. tabi ben böyle olacağını düşünüyorum:) ama dediğin gibi bazen çok çocuk gibi oluyorlar. annem foruma girmeme bile az önce kızdı. neymiş, saatlerce yazışıp onunla hiç ilgilenmiyomuşum:)

duygularını o kadar güzel anlattın ki, insan senin yerine heyecanlanmaya başlıyor. benim kızım daha inmedi ama ben yazını okuyunca şimdiden kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım bile. ben onun hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim:97:
yarına sana bol bol şanslar diliyim. inş herşeyiniz çok güzel olurda kızını kucağına alıp onu mis gibi koklarsın.

bakıyorum, yarın doğum yapacak olanlar çoğalıyor. kızlar, yarın hepinize bol bol şanslar. şimdiden kolay gelsin. hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz....

canım beklesin biraz daha benim dr en azından 38 i doldurmasını beklemenin daha iyi oldugu gibi bişey söylemişti ama durum musait değildir erken gelir onu bilemeyizde dursun acık daha cagla hnm :)))

canım benim bugun dogum olmadı yarın sabah 9 gitcem suni sancı vercekler sancım hiç yok daha açılma başlamış yarın sabah aç gel dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin herkese hayırlı dogumlar
bende, seni merak etmiştim. hele sspatyass ile ilgilide henüz haber yok. ama büyük ihtimal bu gece oğluna kavuşmuştur ama heyecandan haber veremedi. yarın kendi gözümle görmeye gitcem artık:)
o zaman sende yarın doğuma giriyon. kız iki günde doğuramadın diye dalga geçeyim baren:1:
şaka şaka:) ama yarın sanada bol şanslar. herşeyiniz gönlünüzce olsun. bebeğine inş. kolaylıkla kavuşursun

canım beklesin biraz daha benim dr en azından 38 i doldurmasını beklemenin daha iyi oldugu gibi bişey söylemişti ama durum musait değildir erken gelir onu bilemeyizde dursun acık daha cagla hnm :)))
yok hocam sezeryan dese de doktor zaten 38 dolmadan aldırmak istemem.benim yavrukuş küçük zaten.3 kilo olmadan çıkartmaaamm :20: nefesimi tutup beklicem :1: hem sıradaki ben değilim daha Yasemin doğuracak :) sizden güzel güzel haberler bekliyoruz.innnşallah hemencecik emerrr,sonra innnşallah sarılık falan olmaz.tüm güzellikler sizinle olsun :34:

çok duygulandım yazdıklarını okuyunca.Dualarımız seninle hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah.

çok duygulandım yazdıklarını okuyunca.Dualarımız seninle hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah.

yok hocam sezeryan dese de doktor zaten 38 dolmadan aldırmak istemem.benim yavrukuş küçük zaten.3 kilo olmadan çıkartmaaamm :20: nefesimi tutup beklicem :1: hem sıradaki ben değilim daha Yasemin doğuracak :) sizden güzel güzel haberler bekliyoruz.innnşallah hemencecik emerrr,sonra innnşallah sarılık falan olmaz.tüm güzellikler sizinle olsun :34:
ayyy heyecanlıyıııım
iyi dilekleriniz içi teşekkür ederim öpüyoooosss hepinizizizi:))

1 saat once kalktım soğuk suyun altına grdım kurulandım gerdaaanıma kokulu kremler sürdüm:) saçımı yaptım üzerimıde degıstrdım sonra mutfaga geçtım makınadan bulasıkları cıkardm makarna yaptım kendıme geldım yahu.alıştım evde kıpır kıpır annem yat dıyor ben alışık deılım yatmaya sen yat dedım ben yatamıcam tv de zaten bırsey yok.sabahtan beri manda yavrusu gıbı yatıyormusum kendıme geldım be:) sonra eşim geldi yemek yedık simdide kardesımle ps3 oynamaya gectıler odaya ben yıne bılgs basına annemde yatarak dızı ızlıyor.hep aksamları yasayalım ya gunduz cok sıcak coookk .. doğum oncesı sendromu mudur nedır bu bendekı sıkıntı yoksa sıcaklardan mı bılemedım :49:

hepinize iyi akşamlar kızlar. ben haziran annesiyim. akşam üzeri asude3710 la görüştüm. dün gece sahur vakti suyu gelmiş. bugün öğlen 1 gibi doğuma alınmış. spinal sezeryanla kızı 3500 gr olarak dünyaya gelmiş. anne de bebeği de gayet iyi durumda. haber vereyim dedim. o da haziran topiğine benim doğumu haber vermişti, canım arkadaşım :61:... hepinize sağlıklı günler diliyorum. sağ salim bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz inşallah...:nazar:

ayyy heyecanlıyıııım
iyi dilekleriniz içi teşekkür ederim öpüyoooosss hepinizizizi:))

canımm sonunda büyük gün geldi haa :)) doğumun ve sonrası çook rahat olur inşallah canım 10 ağustosta da benim sezeryanım var izinler hep yanıyor bizim haberin ola :)):76:

canim suni sanci banada verdiler biliyorsun. gayet yavas ve duzenli geliyor. hic merak etme neden korkuyorsunki. oyle hemende gelmiyor zaten. belli bir sure sora en yavastan basliyor. o cogalana kadar sen epidurali yaptirisin bile.

.

sanci verilecegini bilmek korkutuyor galiba beni, birde birkac suni sanci ile dogum yapmis kisiler korkuttu beni, cok kotuymus felan diye. ama onlar epidural almamislar hic. ben tum imkanlardan faydalanmak istiyorum, isterim bende epidural. wallahi suni sanci ile vede epidural olarak dogum yapmis birisin yazdiklarin beni cok rahatlatiyor, tesekkurler.

bizim bebiş de oldu 3.gün sarılık...doktorumuz gündüz 2 saatte gece de maksimum 3 saatte uyuyor olsa da uyandırıp emzireceksin dedi...kuzumu 5.gün doktora götürdük...billuribin değerine bakmaya bile gerek yok dedi...çok şükür bugün bi haftalık kuzum...atlattık sarılığı :)

canımmmmm yazdıklarını okuyunca heyecanlandım ben de yaaw...Elis bebişe kavuşmana çok az kaldı desene...Badenin karnımdaki son gecesinde ben de tuhaf duygular hissetmiştim...bu gecenin keyfini çıkarmaya bak :) süper bi deneyime uzanan yolculuğaaaaaa az kaldı ve de uykusuz günlere iihihihihhi...benim gözler ayakta kapanıooooooo :P Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Elis kızııııııııııııı...dualarım senle canım:)

Sağlıkla bebişine kavuşmanı dilerim canım...güzel haberlerini bekliyoruz :)

ben kuzuma gideyimmmmm...özledim :)

efsung şimdiden hayırlı ugurlu olsun yarın bebeğine kavusacaksın düşündükçe insanın içi titriyor heyecanlanıyor
gözdemmmsana da kolay bir doğum diliyorum inşallah ikinşz için de her şey yolunda gider bol bol sütünüz olur
stzmnzaman benim için de inan hiç geçmiyor sürekli gün sayıyorum 35 olsak diyorum şimdi de akciğerlerinin geliştiğini bileyim içim biraz ddaha rahat olsun diye o zaman da 37 olsun derim.evde de oyalayamıyorum kendimi bütün gün internet acık ve artık bakacak araştıracak bir şey bulamıyorum
bugün markete gittim kızlar gitmez olaydım bütün sokağı kazmışlar inan 200 metre yol arabada sallanmaktan eziyet oldu sancılandım saatlerce yattım bebek asağı bastırıp durdu şimdi biraz azaldı ama hala baskı hissi var ve alttaki kemiklerim sızlıyor uzanıyorum tedirgin oldum hareketlerinin sayısı normal.inşallah bir s1kıntı olmaz

efsungcim ne guzek yazmissin duygularini inan ojurken bile gozlerim doldu.. bizinde ctwsi olucak buyuk bu ihtimal ama bende simdiden aglamaya basladim. bebegimi bir daha icimde hissedemicem diye ayni bedende olamicaz diye agliyorum onu icimde hissetmek cok cok guzel hamilelik cok ozel bisey. hayirli dogumlar diliyorum canim
gozdemmm sanada hayirli dogumlar dikiyorum..

efsung cnm ne güzel haberlerle dönmüssün öyle :) yarin büyük gün desene. ayyy ben bile cok heyecanladim. hayirlisi olsun cnm yarin güzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum :)

gözdemmm sana da iyi dogumlar diliyorum. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.

benim yine kasilmalarim basladi ama düzenli degiller sanirim yaaa ben bu kasilmalari anlayamiyorum cünkü bende agri yapmiyoo. hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum yanlis alarm olur da bosuna geri dönerim diye hic istemiyorum aslinda. kizim da bi rahat durmuyo sag tarafimdan bacaklarini ittiriyo karnimin ortasindan poposunu ittiriyo basiyla da asagiya bastiriyo bazen artik cok canim yaniyoo

yaa ne kotu birsey o bilirim. isinle ilgili birisinin yorum yapmasi. cok cok iyi biliyorum hemde. insanin isinde bile kendine guveni gidiyor. sende konus esinle canim anlat durumu. mecbur biraz daha iletisimci olucaz heralde.

canim suni sanci banada verdiler biliyorsun. gayet yavas ve duzenli geliyor. hic merak etme neden korkuyorsunki. oyle hemende gelmiyor zaten. belli bir sure sora en yavastan basliyor. o cogalana kadar sen epidurali yaptirisin bile.

yok anlamiyor doktor ole demis. yani bebek hasta olmassa yaptigi iyi biseyde yazdan kisa hazirlamak bebegi. bende alissin biseylere istiyordum cunku. ama hastalanirsa kafasini kopartirim artik.

amannnnnnnnn cok heyecanlandim yahuuuu. yaaa bende sevindim. ayyy valla nede guzel anlatmissin bide. bana telini yazsana canim ozelden yarin arar sorarim. hayirlisi ile gelsin elis bebekte aramiza. burdaki guzel ailemize. tuylerim diken diken oldu valla zaten duygusalim.

ahhh ahh aynen uykusuzluktan oluyorum bende kuzum. yaa bizimde cok az oranda sarilik olmus. az orani nasil oluyorsa. ama bize 2 pediatristte gunduz uyanmazsa 3 saatte bir gecede ne zaman uyanirsa dedi. gunduz butun camlari acin gun isigi sarilik icin cok iyi dedi o kadar. oyle sik besleyin demediler.

bende yarın sabah 9 hastanede olucam canım suni sancı verecekler herkese hayırlı dogumlar dualarınızı eksik etmeyin

kafanın rahat olmasına sevindim...gerisini boşver...

canım ben doğuma kadar gezdimde şimdi bebekle ilgileniyorum

ay valla ya..ne diycemi şaşırıyorum soranlara...neyse haftasonu gidiyor...

güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..bizi merakta bırakmayın...

kafan rahatsa gerisi önemli değil..

canım ben doğuma kadar gezdim..şimdi bebkle ilgileniyorum..

valla ya yalan söylüyoruz...ne diycemi şaşırıyorum artık..

kızlar hayırlı ve güzel haberleinizi bekliyoruz..bizi merakta bırakmayın..allah ağrısız sızısız doğum nasip etsin inşallah..:nazar:

ben varım

sagol canım inşallah :)

inşallah bende çok ylurumda buraya hemen yazabilirim :))

benim babamda işte 1 hafta sonra geliyor, asıl o zaman hayatımızın nasıl olacak diye merak ediyorum. ama büyük ihtimal rahatlayacağım gibi çünkü bu sefer babam ilgilenir annemle, bende evde bol bol kafamı dinlerim. tabi ben böyle olacağını düşünüyorum:) ama dediğin gibi bazen çok çocuk gibi oluyorlar. annem foruma girmeme bile az önce kızdı. neymiş, saatlerce yazışıp onunla hiç ilgilenmiyomuşum:)

duygularını o kadar güzel anlattın ki, insan senin yerine heyecanlanmaya başlıyor. benim kızım daha inmedi ama ben yazını okuyunca şimdiden kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım bile. ben onun hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim:97:
yarına sana bol bol şanslar diliyim. inş herşeyiniz çok güzel olurda kızını kucağına alıp onu mis gibi koklarsın.

bakıyorum, yarın doğum yapacak olanlar çoğalıyor. kızlar, yarın hepinize bol bol şanslar. şimdiden kolay gelsin. hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz....

Teşekkür ederim.....

maşallahh yine güzel bi doğum haberi almışız. asudecim alalh analı babalı büyütsün..

yarına bisssürü tatlı bebişşş gelicekkkkk.. çok heyecanlı.. yaa kızlar elinizi çok çabuk tuttunuz ya., ağustosun ilk haftası yeni bitti ne çok doğum oldu..

nil-çiçekcim krem sürmeye üşeniyodum .. hiç boş bırakmayayım bari.. belkşi işe yarar..

stzmncım ohhh çok iyi yapmışsın.. yat yat bi yere kadar insan iyice ağırlaşıyo.. ya ben aslında atom karınca gibiyim nolur nolmaz diye zaptediyorum kendimi..sıkıntıdan da patlıyorum o yüzden.. yeni bi dizi başlamış ona takıldım da 1-2 saat geçti.. ama günler geceler bi de uyumayınca çookkkk uzun yaaaa

Back