2011/1 KPSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

PrensesPeri

yepyeni bir yaşam :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
8.601
583
723
39
Eskişehir
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklama şöyle: Kamu Görevlerine İlk Defa

Atanacaklar İçin YapılacakSınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları 7 Temmuz 2011 günü saat 16.30’dan itibaren ÖSYM'nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi internet adresinden açıklandı.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin en küçük ve en büyük puanlar ekte verilmiştir."

SONUÇLAR İÇİN LİNKİ TIKLAYIN: ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi

ben yine yerleşememişim umarım haylallerine kavuşan olmustur.

kızlar benim sevgilim edirne dsi ye yerleşmiş, edirne taşra diyo ama biz şu anda neresi olduğunu bulamadık ve ne yapmamız gerekiyo, nereye başvurmamız gerekiyo bilmiyoruz, bilen varsa yardımcı olabilir mi? :26:

kızlar benim sevgilim edirne dsi ye yerleşmiş, edirne taşra diyo ama biz şu anda neresi olduğunu bulamadık ve ne yapmamız gerekiyo, nereye başvurmamız gerekiyo bilmiyoruz, bilen varsa yardımcı olabilir mi? :26:

cnm sevgilin kaç puan aldı ve ne mezunuydu

canım 84 puan aldı, ''bilişim teknolojileri'' mezunuydu. ama devlet su işleri ''harita'' mezunu istiyomuş, o yüzden yerleşti ama ataması olmadı. puan da yandı.

aaa o nasıl oluyormuş yerleşti deyip atama olmaması
ben de ilk defa duydum böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…