2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ben yazın evde tek kalıyorum annemler yazlıkta oluyolr çoğunlukla biraz alışkınımda gelin olup ayrılmak çok farklı nişan olduktan sonra daha iyi anladım pazar günü beyaz eşyaları aldık odamda duruyo onları gördükçe içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo içimden

iyiyim canım benim, kızlar birşey soracağım yılbaşında eşinize sevgilinize nişanlınıza hediye alır mısınız aldınız mı?

ben nişanlıma kaban almayı düşünüyodumm yılbaşı bahane olsun aklıma iyi getirdin cnm yaa bi tane gördüm çok beğendim bunu alıyım diyodum ama durup dururken alsam şımarcak şimdi yılbaşı bahane olsun kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım benim, kızlar birşey soracağım yılbaşında eşinize sevgilinize nişanlınıza hediye alır mısınız aldınız mı?

yılbasında aldıkmı almadıkmı hatrlamıorum hıc ya ama sembolık almısızdır heralde genelde hep bısıler aldıgımız ıcın neyı nezaman alıoz hatrlamıom valla artık

amaalınması hoş bısı bence

ayy hemde çok farklı canmm bi gün gitsemde kalsam evimde diyorsunn

canm sen bilirsin ben yaşadıklarımı söylüyorum kötü bi dönem oluyo çünkü

cnm haklısın yazın annemler memlekete gittiğinde işten evegeliyodum yemek yap temizlik yap deliriyodum annem bi an önce gelsin diyodum evlenince nolcak bilmiyorum
işten çıksam bi süre alışım sonra devam edim desem bnmki bırakmayabilir hem borçlar fln da olcak offf :uhm: Neyse Allahım yardım eder inşşş

inşş bitanemm Rabbim yardımcınız olsunn
ayy biz düğünden önce düşünüyoduk bi türlü para yetmiyodu taksitlerden dolayı şükür 3 aydır hiç açığımız olmadan yetio raabbim yardım edioo

gunaydın kızlar kocişim işine gtti bugun bende yarın bu saatlerde kıbrısta olcem of ya hiç gidesim yok kocişimi yalnız bırakcam :sinifsinif: dün öle bi sarıldıki valla oturdum ağladım 4 gun napcam sensiz die :sinifsinif: ay yine psikopata baglamııım ağlıcam yine

kızlar bişi dicem görüşek yaw şöle buluşalım fotolar cektirelim siteye koyalım millet yapiii kıskanııım yaw kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…