2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

yok tatlım başkentteyim ben :)
ist da halalar falan var ama ben çok sevmiorm ist. ya çok karışıkk başım dönüuo bi yere gidene kadarkafamçokkarıştı

istanbul sandığım için nerden bakıosunuz dedim anadolumu avrupa yakasımı fln die avrupa yakasında oturup anadoluda çalışanlar için veya tam tersi azap oluyo buranın trafiği

hehe başkent diye soğuk geliodur canm sana :)
ayy merve bende uyanıyom ayy uykum var diom yine uyuyom eşim de alay edio bi kez de uyanınca uykum var deme diye

günaydın kıslar nasılsınız uyumadan bakayım dedim uykum kaçtı uyuyamadım gelince

günaydın tatlım fazla uykusuz kalma ama

yok kız benım nısanlım bir de lıste yapcak hıc ısı olmaz vallaben netten bakar lıste yaparım kesın ozamanda:)

aynen benimki de ne liste ne bir şey hiç yapmamıştı netten ben aradım buldum evlerin listesini :) herşeyle uğraşınca rahata bağlıyorlar kendilerini

merwecim ne süsü ne yapıyorsun kuzum sen sakın vallahi buranın soğuğu oraya benzemez bir de kaban alırsın gelince haberin olsun

günaydın kızlar geldim benn

ayyy yerim ben seni günaydın fıstığımmmm

Günaydın canlaar naptınız bakalım ben yokken, valla geçmişi okuyamadım güzel bi gelişme varsa süleyin bakalım.

yani ben okumadan yazmıyorum illa okuyacağım eksik kalmasın istiyorum hiçbirşey detaycıyım ya :)

kızlarr hemen aranıza geçip bi ev dileyim benn :)
hayırlısı canm ya inşş buluruzz

bebeğim ev için üzüldüm ama boşver demek ki sizin için hayırlı olan ev başka bir yerlerde kendisini almanızı bekliyor.Güzel düşün güzel olsun.Evrende herşeyin bir karşılığı var unutma :)

hımm ben anama bı msj cekım kaban getırsın bana en ıyısı:) aksam ısten dırekgtcemeveugramadan cunku.

ada evet cnm ya cok detaycısın sen aslında etrafındakıler ıcın ıı bısı ama senın kafan yorulmuyomu ya ben bıseyı bıle cok dusunsem beynım patlıo ondan hıc dusunmuom evet bızımkıde rahata gectı bıle coktan:)

kızz tabi isteee kaban atkı ne bulursan hava buzzz

hatta dünki kestiğin eldiveninide al sen
bnm ellerim pütür pütür oldu soğuktan valla hep çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…