- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.621
yok tatlım başkentteyim ben :)
ist da halalar falan var ama ben çok sevmiorm ist. ya çok karışıkk başım dönüuo bi yere gidene kadarkafamçokkarıştı
afiyet olsn canmm bende acıktm çok uyumuşuz üstümüzü giyinmeye anca vakit vardı öylece çıktık evden ya
ev mi alıyor birileri ne güzel ya benim sanırım bir 10 senem var daha ev almak için
ayy benim bi saat kadar bi işim var dışarda siz o zamana kadar ooo uçarsınız yaa
günaydın kıslar nasılsınız uyumadan bakayım dedim uykum kaçtı uyuyamadım gelince
yok kız benım nısanlım bir de lıste yapcak hıc ısı olmaz vallaben netten bakar lıste yaparım kesın ozamanda:)
ay nısanlımla konusuozda yorulursam alırızartık bı aykkabı o deılde ben susum bozulmasın dıe kaban bıle almıom ustume yun hırkam vardı o uyuyo kıyafetıme bıtarafım doncak kesın amasusumbozulmasın bı gun nasıl görurse öle hatrlar seycım dımı
günaydın kızlar geldim benn
Günaydın canlaar naptınız bakalım ben yokken, valla geçmişi okuyamadım güzel bi gelişme varsa süleyin bakalım.
kızlarr hemen aranıza geçip bi ev dileyim benn :)
hayırlısı canm ya inşş buluruzz
kolay gelsın yetısırsın sen bızee
hehe başkent diye soğuk geliodur canm sana :)
ayy merve bende uyanıyom ayy uykum var diom yine uyuyom eşim de alay edio bi kez de uyanınca uykum var deme diye
bi gün erken kalk kahvaltı hazırla götür kahvaltıyı şaşırsın ama her zmn yapma şımarmasın kaydirigubbakcemile3
hımm ben anama bı msj cekım kaban getırsın bana en ıyısı:) aksam ısten dırekgtcemeveugramadan cunku.
ada evet cnm ya cok detaycısın sen aslında etrafındakıler ıcın ıı bısı ama senın kafan yorulmuyomu ya ben bıseyı bıle cok dusunsem beynım patlıo ondan hıc dusunmuom evet bızımkıde rahata gectı bıle coktan:)
ayy kurban olurum aşkıma benn
bakalım belkm yarın yaparm :)
o kahvaltı için demiyo sürekli aşkım uykm var diom ondan dio artk
ayy kurban olurum aşkıma benn
bakalım belkm yarın yaparm :)
o kahvaltı için demiyo sürekli aşkım uykm var diom ondan dio artk
hımm ben anama bı msj cekım kaban getırsın bana en ıyısı:) aksam ısten dırekgtcemeveugramadan cunku.
ada evet cnm ya cok detaycısın sen aslında etrafındakıler ıcın ıı bısı ama senın kafan yorulmuyomu ya ben bıseyı bıle cok dusunsem beynım patlıo ondan hıc dusunmuom evet bızımkıde rahata gectı bıle coktan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?