- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.541
hehe bu azarlama olmadıki ama iki kuru incirde 100 kalori var sanırım saat 10 da elmamı yemeği unutmuştum onun yerine yemiş oldum diyip bide kandırım kendimi kaydirigubbakcemile3
ada bi ara bende günlük şeklinde tutup nişanlıma gönderiyodum biraz birikince benim canım oduncum anlamadııı kıymetini yazmıyorum bende artık kaydirigubbakcemile3
hehehehehehehhe
benm canımda neler neler istiyo yaa
tostum ve cayım benı bekler mucuklarımsızı
tostum ve cayım benı bekler mucuklarımsızı
ay dur sana canımın istediklerini yazıyım sonra oha yuh gibi kelimeleri kullanmakta serbestsin
önce dondurma her çeşit kaydirigubbakcemile3
karyağdı hatun tatlısı
frambuazlı pasta
daha saymıyım yoksa dayak yerim
ya ndn deli gibi tatlı istiyo canımız bu zmnlarda
hayır daha olmadım zamanım yaklaştı
bide olsam hepsini yerim herhade kaydirigubbakcemile3
kızlar ikide kuru incir yedim ben ya azarlasanıza beni kaydirigubbakcemile3
süt bulma imkanın varsa iki yudum olsun iç. sana ve bana ceza verelimm.. düşüneyim. evde kendine ait odan varsa eğer 1 saat tempolu bir şekilde dans edeceksin. yok oynayamam durduk yere diyorsan eve gidince halı etrafında 50 kez hızlı hızlı yürüyeceksinn tabi bende. ben oyun kısmını aldımmm kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
ayy kızlar hayrdr inş içimde bi sıkıntı var kendimi tutmasam ağlıcam yaa
ayy kızlar hayrdr inş içimde bi sıkıntı var kendimi tutmasam ağlıcam yaa
süt bulma imkanın varsa iki yudum olsun iç. sana ve bana ceza verelimm.. düşüneyim. evde kendine ait odan varsa eğer 1 saat tempolu bir şekilde dans edeceksin. yok oynayamam durduk yere diyorsan eve gidince halı etrafında 50 kez hızlı hızlı yürüyeceksinn tabi bende. ben oyun kısmını aldımmm kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
hehe ben evde 45 dk yürüyorum ztn halı etrafında annemde kafayımı yedin diyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?