2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

tesekkurler cnm benım ya.
çok sukur hepsıyle dedıyaloğum böle nazaragelmesın dımı:)
allah hepımızın gönlundekını verır ınsallah.
bu arada askıma bıkez daha asıkoldum galıba hayatımın en doğru kararı oldugunu dusunuyorum :))allah yanıltmasın

bu arada dun çokyemek yedım halıyle 20 saat kaldım ama 3 gunluk yedım sanırım hala acıkmadım desem:))

spora hıc vakıt yok dıodum sımdı cok yakına bı spor salonu acılmıs geceye kadar acık kalıomus ocak 15ten snra 1 ay gtmeyı dusunuyorum malum subatta gelınlık provası var:)aksam ıs cıkısında gıtsem dıorum9da baslasam 1 saat surse yeter.gercı çokpahalı dedıler fıyata ama yapcak bısı yok gıbı gözukuyo.

ay ne güzel nazar değmesin gerçekten
bence eniştemiz de çok şanslı. sen gibi tatlı birini kaçırmamış,akıllıymıştaa.
Allah mutluluğumuzu arttırsın hepimizinnnnnnn

günaydın güzeller :)

merweciğim hoşgeldin.Ohh mutlu döndün ne güzel,hasret giderdin nişanlınla birazcık ta olsa.Eşyaların da hayırlı olsun canım ben de köşe takım aldım vallahi daha sıcak samimi geliyor gerçi, öyle olmasa da yerim dardı mecbur alacaktım isabet oldu :) Tatlım davetiye kaç adet ve ne kadar tutacak ?

casperım,Reyhan'cım,m.m.m.m,taçsız prensesssss,depresyonnn naber fıstıklar opuyorumnanaktan

Dileğim neler yapıyor acaba ? Düğün olmuşmu dur ki?

cnmcım bende köşeyı sevıyorum bıde odaya göre yapılcak o yuzden sıgarmı sıgmazmı derdımde kalmadı ohh

davetıyenın 250 adetını dugun salonu karsılıomus cnm bız 600 tane bastırıcaz yanı 350 tanesıne 140 lıra verılcek zarfları da dahıl

vay çok çok iyi ne kadar ki tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…