2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

anlat ozaman yasatalım sana :) kına vardı sen bu saatlerde muhtemelen kalkmıs kahvaltı felan yapıyordun aksamakına varya kuaförefelan gıdılck daha oo cok ısın var

ayy evet kahvaltı faslı bitmişti canm evde oturuyoduk kuaförümüz çok yakındı o yüzdenn :)))
sonra bi telaş kuaföre indik sonra ben bi panik yetişemicem die:))))
sonra kıyafetleri içeri odaya koymuştuk su borusu patladı ama nasıl bi gürültü herkes bişi oldu mu içerde birileri vardı dio ben nasıl panik ama elbisem içerdeydi ya bişi olduysa diyorumm :roflol:

Eeee casper sonra ne oldu anlatta bende hayallere dalayım biraz...

anlattımm tatlımm minik aksilikler hep oluyo galiba :)
neyse devam edeyim giyindim kuşandım eve çıktım herkes bakıo ayy çok güzel olmşsn diye :)) (Şimdi Allah için güzel olmuştum)
sonra indim aşağıya kapımızın önü müsait bahçede oldu kınamız başladım oynamayaa ohh kimse tutamaz benii kocam gelene kadar dedim iyice oynaym :)))

evt ya cok iiyız masallh :) sabah aradı geldınmı dıe geldım dedım temıledık bız orayı dıo bende gördumtesekkur ederımelınıze saglık dedım:)

evt ya cok iiyız masallh :) sabah aradı geldınmı dıe geldım dedım temıledık bız orayı dıo bende gördumtesekkur ederımelınıze saglık dedım:)

kaydirigubbakcemile3 işte ideal patron bende mi masamı silem bari :) patronun masa çok karışık karışıklığın içinde düzeni var toplarsam bişi bulamıyo :jeyyar:

bizim karışık oldu canm bi gençler oynadı zaten anneler teyzeler kapalı o yüzden oynamdılar ikinci kına da evde olduu gece 12 gibi

ben ılk evde yapmak ıstedım daha samımı olsun dıe lısteyı azaltıom azaltıom 70de tıkanıo:) en son orayı tutalım dedık barı eve yakın sayılır erkekler evde durur kına yakılıcagı zaman gelır dıodum ama sımdı klıma daha taze bı fıkır geldı oranın bahcesıde var bahceye böle masa kurulur onlar masada yerler ıcerler amac gözumun önunde olsun:) bayanlarda ıcerde aglıylarmı zırlıolarmı oynuolarmı naparlarsa yaparlar bu daha ıı bı fıkr sankim

canım öncelikle aşkını görmüşsün gözün aydınn.
aldığınız eşyaları anlatımına göre beğendim güle güle kullanın canım
kayınpederinle ne kadar güzel muhabbetiniz var çok hoş doğrusu.bayıldım
ince düşünceli arkadaşım herşey çook güzel olur umarım. Allah hep mutlu etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…