- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.361
anlat ozaman yasatalım sana :) kına vardı sen bu saatlerde muhtemelen kalkmıs kahvaltı felan yapıyordun aksamakına varya kuaförefelan gıdılck daha oo cok ısın var
Eeee casper sonra ne oldu anlatta bende hayallere dalayım biraz...
Günaydın canlaar...Herkese hayırlı cumalar...
Bakıyorumda topiğin güllerinden biri gelmiş, Merve siz süper bir aile olmuşsunuz yaa, hayırlı olsun eşyaların canım benim...
Ulen ne titiz patronun varmış benimki hayatta temizlemez...
Casper canımcım ben burdayım yalnız değilsin
evt ya cok iiyız masallh :) sabah aradı geldınmı dıe geldım dedım temıledık bız orayı dıo bende gördumtesekkur ederımelınıze saglık dedım:)
bızım kınada lokal gıbı bı yerde olcak erkeklerı almayı dusunmuyorum:)
bizim karışık oldu canm bi gençler oynadı zaten anneler teyzeler kapalı o yüzden oynamdılar ikinci kına da evde olduu gece 12 gibi
depresyonn hayallere daldın unuttun biziikaydirigubbakcemile3
Günaydıııııın kızlar nasılsınız
gunaydın cnm valla ben ıyıyım nısanlımı gördum geldım esyalarımı aldım gece uykumu aldım superım sen nasılsın sekerım
burası öğlene doğru kalabalıklasır sanırım ozamankı sohbetı kacırmamak ıcın sakınken ıslerımı halledeyım geleyım
sesinizi duydum sız daha yatagınızda mısılmısıl uyurken ıse 10 dakıka erken geldım gecmısı okıyım dıe okuncak gıbı deıl 50 sayfa da olmaz kı ama 50 sayfa ya maşşallahh:)))
gunaydın kızlar ayyyy cok guzeldı yaaa gıttım askım beklıodu havalanında aten aptal ucak 1 saat gec gıdebıldı eve gectık hemen aten gec olmustu yemek yedım 11de evdeydık 1e kadar oturduk 1de herkese dedım hadı yataklara sabah 7de kalkarız 8 kahvaltı sonra cıkarız dedım:)
sabah 7yı gecıodu kalktım kahvaltıyı hazırlarkene kaynanam uyandı herseyı hazırladıktan snra gıttım kayınpedere kalk hadı ekmek yok dedım oda banane gıt kocana söle alsın dıo bende ona kıyamam dedım halbuki ekmek var uyansın dıe dedım
aşkımın yanına gıttım kalk dıom kalkmıom ustundekı yorganı cektım yaaaa dıo baktım olcak gıbı deıl teptım attım aşağı uyandı:))
aman okadar arastırma boşaymıs canlarım mahallede bı mobılyacı vardı gıttım baktım snra dedım baska yere de bakayım maltepeye gectık orda baktım bıraz da en son ılkmagazaya gerı gıttık.cunku sonra teslım alacagım ıcın tanıdık bırı olsun ıstedım snra bıyerını begenmem bıseyı eksık olur muhattap bulamam baska yerde olsa.
ilönce yatak odama karar verdım beyaz agırlıklı sıyahlarıda olan bı yatakodası sectım dolabı aynasız dekor olsun dıe sıyahaynalı cam koymuslar yatagını ve bazasını aldım ıste baslıgınıda perdemın fonundan yaptırcam ozaman:))
köşe manyagıyım ben evımızde köse var hemde cok rahat acıncada 3 kısılık yatak oluyo orda cok hos oval bı köşe vardı ama yatak olmuyodu adamda dedıkı bu köşeye yazık olur yatak yaparsak dedı hakverdım:)) ozaman bunu alalım dedık varsın yatak olmasın ölçülerını evı tutunca odaya göre rengınıde askıtom sectı sade renk sevıo ya benımkı kahvelı tonları tercıh ettı burda oturup kalkıcaz bu odaya kombın halı ve perde rengı aranıyorr:))bılgılerınıze
gelen mısafırler yatsın dıe de 2 cekyat aldık onun rengını ben sectım koyu mor:) desen ıstemedım duz renk olucak oranın halısını ve perdesını cok acık lıla dusunuyorum
yemek masası aldım vıtrın ıstemıodum sadece masasını aldım sımdılık evın durumuna göre bı komıdın alabılırım sonra.
yatak odası baza yatak 3000 tl tuttu cekyatlar 1200 yemek masası 700 köşe 2600 dedım adama ındırım yap bısı ıstemıyım yoksa hedıye ısterım dedım oda 100 tl ındırdı saolsun nakıtte:))) bende deıdmonu bı gec tamam100 tl ındırdın bı orta sehpa 1 uclu sehpa 2 battanıye alırım dedım adamda sehpalara okey dedı battanıye 1 tane dedı tamam ama kendım secerım hepsını dedım bıde yazılı kagıt aldım elınden kendı secebılır dıe öğleden önce hallettık yanı mobılya ısını:))jhepsi çok içimesindi darısı sızlere kuslarım
dugun salonuma gıttık davetıye bastırcaklar onu sectık davetıyeye cok para verılmesınden yana deılım cnku önune gelen herkese verıosun ırtıp atıolar böle ınce uzun kahverengı modellerden sectım ustune de kendım yazdım annem babam ayrı ya aman dıkkat dedım ısımbölgesı hassasmutlaka anamın soyadı olmalı dedım şimdı bıraz ıs var gelcem hemen muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?