- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.121
bi kazak almştm o zamanda göbüşüm çıkmş biras dengesiz bi tanıdığımz ayy hamile gibi olmşsn demişti bende o sinirle hamileyim zaten ondan giydim deyip çıkmştm yanından ki sadece nişanlıydık o zamann
bnmki bazen beni kıskandırmak için şirket içinde geziniyorum fln diyo bende hıı diyorum bu sefer diyoki aa ama senin burda bağırman gerekirdi ne dolaşıyosun kızlaramı bakıyosun diye diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay kız olsalar dicem hadi dayısına aşık
bende küçükken dayıma hayrandım
ama bunlar erkek bide kaydirigubbakcemile3
he he hiç böyle bişi yaşamadık biz sürekli orda kız var mı erkek var mı diye kıskançlk yaptığımız için :)
bi kazak almştm o zamanda göbüşüm çıkmş biras dengesiz bi tanıdığımz ayy hamile gibi olmşsn demişti bende o sinirle hamileyim zaten ondan giydim deyip çıkmştm yanından ki sadece nişanlıydık o zamann
:kedi: anammmm :kedi:
bende yazın elbiseler modaydı ya ondan giymiştim biri hamilemisin demişti nişanlımda yanımda rezil olmuştum uyuzlar :kedi:
bunlar beni sevemiyo canm
geçen oturmuşlar sohbet ediolar yanlarnda sadece ben varım büyük diyo ki sen yengeyi sevmiyosun dimi küçük de diyo ki evet evet bende sevmiyorum yengeyisırnaşık şey
şirket kocaman bir sürü çalışan var bnmkide hepsiyle samimi bi kere gittim yanına neyse ben eve gidicem artık beni kapıya götürüyo kızın teki ordan nbr xxx demesinmi anam ben çıktım dışarı bu sana niye adınla hitap ediyo neden xxx bey demiyo diye kıyamet kopardım
adacım görümcen evli mi kuzum. bana da kıskanıyor gibi geldi. olur öyle şeyler
sen her gittiğinde onlara çikolata oyuncak fln al bak senden kıymetlisi olmaz o zmn
allahh sen nişanlına çatmışsın ben kıza girerdim direk sanane ya sanane diyeklava:
zaten elim boş gitmiyorum ama paketin sonu gelince eskiye dönüyoruz :)
büyükle daha iyiyiz akşam bize geldiler börek falan yapmadn mı dio acıktm dio dedim yok makarna var onu koydm yiyo bi daha böyle yapma dio bezelye sevmiomş bundan katma dio kaydirigubbakcemile3
benim de benzer bişey oldu. alışveriş merkezinin giriş kapısındaki görevli kız,, radyasyondan etkilenmeyin şöyle geçin demişti. haftalarca kafaya taktım. aşkım da kızdı ona amaaa
evli değil canım sağlıklı süren bir ilişkisi de yok,78 doğumlu bizden de büyük,benim de aklıma öyle geliyor açıkcası.Çünkü en son bana herkes kendi dızbızında diye söylemişti.Ben de sordum nişanlıma ablan böyle diyor dızbız ne demek diye,nişanlımda bozuldu tabi biraz sinir oldu ablasına fazla bir şey söylemedi sadece herkes kendi havasında gibi bir şey demek dedi.
ayyy başlarım sana he derim ben olsam bide yemek beğendircem
sen sabırlısın walla kaydirigubbakcemile3
evli değil canım sağlıklı süren bir ilişkisi de yok,78 doğumlu bizden de büyük,benim de aklıma öyle geliyor açıkcası.Çünkü en son bana herkes kendi dızbızında diye söylemişti.Ben de sordum nişanlıma ablan böyle diyor dızbız ne demek diye,nişanlımda bozuldu tabi biraz sinir oldu ablasına fazla bir şey söylemedi sadece herkes kendi havasında gibi bir şey demek dedi.
ayy pek tatlı konuşuyo ondan ya bebişlere bayılıom zaten ii anlaşmaya çalışıoz beyfendiyle
akşam burda kalalım biz dio sabah işe gitcez diyorum işe gitmeyeceğiniz gün kalırız dio :)
düğün günü sinir etmişti amaa tam salondan çııkcaazz eteği tuttu bu nee diye kaldrmaya çalışıyo nasl cırlıyorm ama ben :)
dedim görünme gözüme parçalıcam seni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay koptum koptummmm
parçalıcam seni heee
o nededi sen öyle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?