"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Kızlar ben de gelin 2010. Her kes içok salamlıyıram! Evlilik yıldönümüze az kaldı 10 şubat.. 1 sene nasıl geçdi hiç bilmedim, ama çok dolu geçti çok yeni şeyler gördüm.. Evlilik-benim için yeni bir şey, yeni ülke, yeni şehir,yeni dil, yeni adetler, yeni ortam, tad, daha neler neler... Bunlara alışmak için çok zorluktan keçdim.Bu sene artık yeni bir şey- çocuk arzusundayım. Hayırlısı İnşAllah!

Hoşgeldin hem konumuza hemde ülkemize
Evlendikden sonra Türkiyeye taşındın anladığım kadarıyla..
İnşallah mutlusundur ve memnunsundur..
Allah gönlüne göre versin..
En hayırlı zamanda bebek müjdesini almanız dileğiyle..
Mutluluklar..

günaydın kızlar nasılsnız

Ben iyiyim sen nasılsın?
Evlilik nasıl gidiyor?

Türkiyede hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Tabi dillerimiz aynı gibi görünsede farklılıklar vardır mutlaka ama bunlarda güzel anılar olarak kalıcak zihninizde eminim
Amin iyi dileklerin için teşekkür ederim

SEYDAFERHAT

Denizlide ikamet ediriz canım. Denizli 3 şeyden mehşurdu tozu-horozu-kızı ))) Men de ilave ederdim ki, Denizli en sıcak kanlı insanlarla doludu. Napyon qııı . Gel qariiiiiiiiiii )))
Tabii Bakıdan sonra küçük bir şehire gelmek sıkıcı geldi ama alışdım ya, gezib tozuram, alış-veriş yapıram, bazara bile gedirem .. Keyfimnen kalmıram hiç ))) Allahdan eşim de gezib tozmayı çok sevir, tatillerimiz de dolu keçir..)))

Sizler napyonuz? Çoluk çocuk varmı?

Bende çalışmıyorum evdeyim genelde..
Sevdiklerimle ve eşimle geziyorum ara sıra..
Benim çocuğum yok canım şuanlık düşünmüyoruz..
Mayıs 2010da evlendim bende..
Benden şimdilik bu kadar.

Sen eşinle nerde tanıştın?
Birbirinizi nasıl buldunuz?
Kaç yaşındasın?
Birazda sen kendinden bahset..

günaydın kızlar

teşekkürler iyiyim evlilik iyi gidiyor şuanlık malum cicim ayları henüz

Selam kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz aramıza

hoşbbuldum

bu topik niye bu kadar sessiz

Önceden çok hareketliydik ama malum artık evlenince iş güç derken
uzak kaldık biraz..
Ama özledik eski sohbetlerimizi

Selam bayanlar nasılsınız?
Aslında evlenmeden önce topiğin sessiz olmadığı geçmişteki yorumlardan bellidirde evliliğin ilk zamanları olması nedeniyle alışma sürecimiz falan derken giremedik pek..
Ben özellikle sahip çıkamadım konumuza..
Evet Esracımın dediği gibi özledim bende açıkcası eski sohbetlerimizi muhabbetlerimizi dertleşmelerimizi..
Konumuzu boşladığım zamanlarda görüştüğüm birtek tuğçe var oda msnden görüşüyoruz onunla kopmadık
Bide Ayşegül var onunlada görüşüyorduk ama onunda bebişi olduğundan beri msnde denk gelemiyoruz malesef.. Bebişle mesgul heralde
Sürekli konuya giremesekte hala birbirimizi heycanlarından mutluluklarından haberdarız ve birimizin mutlu olduğunda mutlu oluyoruz seviniyoruz..
(BENCE..)

Evet kesinlikle canım
Sürekli olmasa da mutlaka haber alıyoruz birbirimizden.
Böyle çok eski dostlar gibiyiz

Evet kesinlikle canım
Sürekli olmasa da mutlaka haber alıyoruz birbirimizden.
Böyle çok eski dostlar gibiyiz

Aynen öyle canım..
Bunun sebebi çok özel anlarımızın ön hazırlıklarını birlikte yaptık..
Aynı heycanları yaşadık aynı stresi yaşadık aynı şeylerden tedirgindik..
Yaşamış olanlar veya henüz yaşamamış olanlar o an ki hisleri anlıyamıyolar malesef..
Bizdik o zamanlarda birbirimizin destekcisi.

Bu arada canım arkadaşım Füsunu söylemeyi unuttum çok özür diliyorum ondan :78:
Onunlada kopmadık kk'ya girmediğim zamanlarda.. Her denk geldiğimizde halimizi hatırımızı sorduk birbirimizin msnden bile olsa..

Öyle yada böyle zaman geçti evlendik o zamanki sıkıntılarımız,streslerimiz,heycanlarımız ve sevinçlerimiz yerlerini yenilerine bıraktı..
Onlarıda birlikte paylaşıp birlikte sevinmek dertlerimizi hafifletmek dileğiyle canlarım

Artık hayata bambaşka gözlerle bakıyoruz ve
bu gözleri gene en iyi biz anlıyoruz
Güzel şey böyle tüm duyguları paylaşmak..
Allah bozmasın

Bu arada gülaycık naptı acaba?
Çok merak ediyorum ben,ne zamandır girmiyor

Ben geldim güzeller hem de 3 bucuk aylık bir anne olarak :) Muhabbet kaynamiş bakıyorum da :)

Son düzenleme:

Amin canım

İnşallah iyidir gülayda bi sorun yoktur..
En yakın zamanda iyi haberlerini alırız umarım..

Ben geldim güzeller hem de 3 bucuk aylık bir anne olarak :) Muhabbet kaynamiş bakıyorum da :)

Hoşgeldin canım..
Nasılsın?
Bebişin nasıl?
Annelik nasıl?

Hoşgeldin canım..
Nasılsın?
Bebişin nasıl?
Annelik nasıl?

Hoşbulduk canım..
Gayet iyiyiz biz, bebeklik sendromlarını atlattık normal saatinde uyuyup uyanan beslenmesi sağlığı yerinde bi bebeğe bakmakla meşgulüm.. uyum süper.. pek bi alıştık birbirimize

Siz nasılsınız?
Evlilik nasıl gidiyor? Gülay arkadaşımız hamileymiş sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar nasılsınız?ben bıaz kendımı toparladım.bulantılar var ama eskısı kadar degıl.mısafırlerde vardı gıremedım.esımın akrabaları geldı.
esracım iştahsızlık devam ediyor.duzenlı beslenemıyorum.
randevum vardı melegımı gorduk.buyumus masl.ıkılı test gelecek ayın ılk haftası olacak.

Ayy gene toplanmışız ne güzell
Gülay canım iyi olmana çok sevindim.
İştahsızlık bende de var hem de fazlasıyla..
Ama geçecek diye bekliyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…