"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet ayşe çok zorda bırakıyo bizi.. düşün şu an adam çıkıcam dese herşeye başlıycaz.. ama adam çıkmıyo bizde onun keyfini bekliyoruz alsanaalsanasmile

Ya bi de yeni evlenecek çift bir sürü işleri var fln diye de düşünmüyor sanırım hani be adam çıksan bi şekilde başının çaresine bakarsın ama bunlar yeni bir düzen kuruyor sonucta az iş mi ekime kadarlmaz:

Aslıcım okula giden kuçük cocukları falan varsa zor olabilir onlar içinde.
ama başta bu konu konuşulmuşsa tabi yardımcı olmaları gerekiyor.
hayırlisi olsun tatlım hiç zanını sıkma
Allah kavuştursun

Ah be gülaycım adamın neyi var neyi yok bilmiyoruzki evli sanırım eşi var ama çocuklarını hiç görmedik okullar bi kapansın temmuz başında çıkıcam demiş e o zaman çıkacağına dair bi adım atsın bişey yapsın ne kira öder ne ev bakar ne dükkanında buluruz ne kirayı adam gibi alabiliriz of of :gitme:
amin canım allah bütün sevenleri tez zamanda kavuştursun :Saruboceq:

ne güzelde söyledin canım..zaten böyle düşünebilen bi insan olsa çoktan çıkmaya dair bişeyler yapardı bi adım atardı...

selam kızlar :))

selam canım hoşgeldin

mrb kızlar:) Şeydacım gelinliğim evde ama zorda bi yerde çok misafir olunca kaldırdık yine ama düğünden sonra koyacağım size söz

Sen hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde atlatta şu düğün telaşını resimlerini merakla beklioruz biz cnm a.s.

Aslıcım sıkma canını lütfen her şerde bi hayır vardır derler..
Bekle zamana bırak bakalım ne olucak. Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..
Bol bol sabır dile Allahtan.. Çok şükür hiç bi sağlık probleminiz yok sevdikleriniz yanınızda acele etmenizi gerektiricek bişey yok..
Olsun de sorunsuz bi şekilde ben sevdiğime kovuşymda 1 ay snra 3 ay snra 5 ay snra olsun..
Biliyorum insan çok yıpranıyo çok yoruluyo ve bıkıyo ama sonunda herşeyin bitmesi evinde sevdiğinle oturmak inanılmaz bi huzur.. O zaman değdi işte diosun güzelim..
Sıkma canını o yüzden bu günlerinizin keyfini çıkarın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…