- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #8.421
Ayhh cnm gerçekten herkes hasta yaa bnmde sesim kart kart kısık kısık çıkıo..
Bademciklerim şiş başım ağrıo heryerim ağrıo :1no2:
Bide hasta oldumu kolay kolay iyileşemiorum ben yaa inşallah bi an önce atlatırız ikimizde cnm sanada çok geçmiş olsunn..
8 gün snra o beni iyileştirceğine ben onu hasta yapmiim kız delikafaduldensırnaşık şey
hahaha çocuk yaklaşamıyomuş yanına hasta olcam diye aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
canım şaka bi yana doktora falan gittinmi ilaç falan alıyomusun
valla sen bol bol yat hiç kalkma bence yatağından bu aralar
Ayh sen dün görmeliydin tam yaklaşcak unutuo diorm gelme yaa hastayımm..
Hemen kaçıo yanımdan kaydirigubbakcemile3
Valla cnm 4 gündür kendime bile zaman bulamadım..
Önce bizim ev temizlendi snra kuzenimin snra çeyzleri dizdik snrada dünde davetiye derken anca bugn evde rahat ediorum..
İlaç aldm bugn eğer iyi olmazsam yarın mutlaka doktora gidicemm..
Ve iğne isticem o beni ayağa kaldırıo bitek
Sen gittinmi doktora cnm?
Oy yazık enişteye yaaa kaydirigubbakcemile3
Eee düğün telaşı valla hiç bir şeye benzemiyo canım allah kolaylık versin tatlım sana
Valla bencede anlat durumunu ve iğne isteki etkili çözüm olsun
Ben gidemedim canım çalıştığım için hiç vaktim olmadı :çok üzgünüm:
İşte canım inşallah yarına iyi olurumda doktor doktor gezmek zorunda kalmam inşallah :Saruboceq:
Eğer kötü olursan izin iste iş yerinden güzelim yaa valla salgınmıdır nedir bu bnde anlamadım :1no2:
Gelinliğe gelince göğüsündeki işlemeleri çok güzel etek kısmındaki katlamanın bitimindeki tül yeri çok güzel ama güller falan hoşuma gitmedi bide çok koyu kalmş rengi.. Tabi bu bnce cnmmm..
Sen kendin için mi düşünüosn bunu cnm yoksa beğendiğin bi gelinlik göstermekmi istedn?
canım daha dun ızın gunuydu ya eger sımdı ızın alırsam goze batıcak o yuzden ısteyemıyorum :çok üzgünüm:
canım ınternette gezınırken buldum hosuma gıttı senle paylasmak ıstedım .. benım ılk tercıhım hazır bı model beyenmek dıktırmek yok aklımdada.. beyenmısken paylasıyım senınde fıkrını alayım dedım :)
Anladım cnm ama sağlığından önemli değil hiç bişe yarın iyi olmazsan mutlaka iste anlayışlı olcaklrdır mutlaka..
Anladım cnm evet diktirmek biraz risk ama hazır modellerden beğencem die de kasma kendini..
Dediğim gbi güller bozmuş işi bence renkleride koyu yoksa göğüs işlemesini çok beğendim eğer diktirrsen bunun işlemelerinden esinlenebilrsn..
yok canım laf olur aslında bi izne o kadar ihtiyacım varki :çok üzgünüm:
canım o güller daha küçük olsaydı hoş olurdu aslında dimi
böyleyken kaba duruyo biraz evet haklısın
hazır model istememin sebebi canım bende şöyle bişey var alacağım şeyi deniycem görücem içime sinicek..diktirince ya istediğim gibi olmazsa tereddütü oluyo içimde istemiyorum o yüzden
Omuzundaki güller olmasa etek kısmında serptikleride olmasa bitek tülün üstündeki bikaç tane sıralı şekilde koymşlar ya onlar olsa işte tmm o zaman süper olur..
Yok cnm öyle olmuyo yaa diktirdiğinde de gidip bakıosun deniosun özellikle bolca vaktin varken gidiip halledicenki beğenmediğin bi yer olursa değiştirtme imkanın olsun..
Bende diktiriorum çnkü hiç hazır modellere bakmadım bile gezmedim gelinlikçileri..
ya ne bileyim canım hem diktiriyosun o kadar para verip hemde bir kere giyip geri veriyosun.. ben satın almak istemediğim için zaten hazır bi modeli kiralamak istiyorum hem fiyat olrkta dha uygun olsn dye..araştırdıktan sonra hazır olan çok güzel modellerde var
Şeydaaaaaaaa,
Gelin kız hasta olur mu düğüne bir hafta kala
Hemen kendine gel,c vitamini takviyesi al,güçlü olman lazım senin..
Her açıdan lazım yani güçlü olman ehihihihihi :))
Canım diktirdiğinde de kiralaya biliosun.
Satınalmak zorunda değilsn.. Ama dediğin gbi hazır modellerde çoook güzel olanlarda var..
Ben dolaşmak istemedim hiç aklımda nası bişe istediğmde belliydii o yzden bu daha kolay oldu bnm için..
Hergün c vitamini içmek zorundayım zaten cnm ilacımla birlikte..
O yüzden onda sıkntı yok istesemde istemesemde içiormyani kaydirigubbakcemile3
Ayh valla harbiden hee hasta olunurmu bu zamanda dmi beni bulur böle şeler zaten kafamçokkarıştı
Bu havada ve evlenmek üzeryken hasta oldum mükemmel gerçekten kaydirigubbakcemile
Sen nasılsn cnm nası gidio?
Hergün c vitamini içmek zorundayım zaten cnm ilacımla birlikte..
O yüzden onda sıkntı yok istesemde istemesemde içiormyani kaydirigubbakcemile3
Ayh valla harbiden hee hasta olunurmu bu zamanda dmi beni bulur böle şeler zaten kafamçokkarıştı
Bu havada ve evlenmek üzeryken hasta oldum mükemmel gerçekten kaydirigubbakcemile
Sen nasılsn cnm nası gidio?
canım bıde senın dıktırdıgın moda evı tanıdık ve sonucta guvenılır bı yer oldugu ıcınde kolay oldu senn ıcn bıde dedgn gıbı ıstedıgın modelde bellıydı..
benım aklımda bı model yok hanı su guzelmıs bu guzelmıs dedıgım modeller ıllakı oluyo ama hepsı bırbırınden farklı o yuzden gorup beyenıp deneyıp almak benım ıcn daha mantklı gelıo bkalm ıns blurm ya
Evet cnm bnmki tanıdıktı..
Zaten çok güzel modeller var hazırlarda nişanlılığını nası bulduysan içine sinen modelden gelinliğinide bulursun Allahın iznyle.
Şaka-maka gerçekten kendine iyi bak canım
Bir hafta kalmış şunun şurasında .bitkin olursan tadını çıkartamazsın.
Elinden geleni yap canım dinlenmen lazım ama nasıl olacak..??
En azından akşamları erken yat o bile yeter.
geçmiş olsun canım..
Ben iyiyim yoğunum biraz,misafir geliyor biz gidiyoruz.
kursa gidiyorum çalışmam gereken bir sınav var.
bilgisayarım bozuldu bir ara giremedim şimdi düzeldi.
öyle geçiyor günler...
selam kizlarrrr nasilsiniz?
Seydacim cok gecmis olsun canim benim
Evet dediğin gbi nası dinlencem hiç bişe gözümde yok şuan nolursa olsun die düşünüorum..
Canımın acısından.
Ama bilmiorum nolcak..
3 gün dinlenebilirim..
Önümüzdeki hafta için çok yoğun olcam o zamana kadar toparlanmam lazım.. İnşallah toparlanırım :Saruboceq:
Eveet sen kursa başlamştın.. Ne sınavı giriceğin sınav cnm_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?