"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Şeydacm ben söylemeyi unutmuştum Rabbim gelinliğini hayırlı bi şekilde mutlulukla sağlıkla giyebilmeni nasip etsin
Bu seçtiğiniz güzellikler inşAllah hayırlı olur sizin için opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Esrant :))

Hoşbulduk canım.

Benim en son provamda daha tam belli değildi canım ya,bu yüzden doğru düzgün bir resim yok elimde.Mayıs 15de son prova var,o zaman bitmiş halini göreceğim,o zaman gönderirim sanayerimseniben
İnşallah canım..

Bilgisayar işletmenliği tamam canım anladım.
Yıllar önce ünide gitmiştim o kursa unuttum bile :))
Mutlaka işine yarar sanırım kursta meb'in sınavına gireceksin,eğer öyleyse oldukça kolay oluyor.

Evet cnm bölüm bölümdü bizim kursta işte yazılım web tasarım bide donanımcılar vardı
Sınavım evet meb'in sınavı cnm etüt filan yapılcak o güne kadar bakalım bu aralar kafama hiç bişi girmiyor öğrenmeyle ilgili çok problem yaşıyorum nasıl çalışıcam bilmiyorum kafamçokkarıştı

Şeydacm ben söylemeyi unutmuştum Rabbim gelinliğini hayırlı bi şekilde mutlulukla sağlıkla giyebilmeni nasip etsin
Bu seçtiğiniz güzellikler inşAllah hayırlı olur sizin için opuyorumnanaktan

Aminn canım benim aminn daha daha güzellerini giymeyi nasp etsin rabbim sana :Saruboceq:

Benim en son provamda daha tam belli değildi canım ya,bu yüzden doğru düzgün bir resim yok elimde.Mayıs 15de son prova var,o zaman bitmiş halini göreceğim,o zaman gönderirim sanayerimseniben
İnşallah canım..

Son provana az bişe kalmış senindee eyvahedigeldismile
Merakla bekliorum cnmm resimlerini inşallah hayal ettiğin gbi olmştur..
Evet yaa son provaya kdr bnmkindede hiç bişe yoktu ortada..

Bu arada gelinlikle ilgili bir şey söyleyeceğim canım.
Kabarıklığını tam olarak böyle mi istiyorsun tatlım?
Ben de önce bu tarlatanla denedim.
Sonra nişanlımla gittiğimizde biraz daha kabarık olamaz mı dedi ve ben de bunun biraz daha genişiyle denedim ve bayıldım.Etek kısımları falan çok daha güzel durdu.
Tabii senin zevkin ama gene de söyleyeyim dedimyerimseniben

Evet az kaldı tatlım..
İnşallah olmuştur canım yaeyvahedigeldismile
Bu senin son prova mıydı canım?

Ben tamamen tarlatansız istiodumda buna zor ikna etti gelinlikçi kaydirigubbakcemile3
Çok kabarık istemiodum cnm en ince tarlatan olsun o zmn ddm..
Tarlatanla daha raht harkt ediceğimi ve daha kolay yürüycemi sölediği için kbl ettim sempatiksalakcinni

Evet az kaldı tatlım..
İnşallah olmuştur canım yaeyvahedigeldismile
Bu senin son prova mıydı canım?

Evet cnm son provaydı..
Bide 25nde gidicem son halini görmek ve bir kere daha denemek için o zamnda duvağımı alıcam bitek snra kuaföre provaya gidicem..
Gelinliğimide 28snde teslim alıcam yani evlenmeden 1 gün önce hem yer kaplamycak evde de..

Hımm anladım canım.
Ben de önceleri öyle kabarık çok sevmezdim ama üzerimde görünce karar değiştirdim:kedi:
Ben de işte 15'inde gideceğim.Sonra 20'sinde de son kez gyip teslim alacağım.
Hayırlısı artık..
Kuaförle hiç konuşmadım daha,bu ara ona da gitmem lazım..boshayallersmile

Canım hamile olduğun için girememeni normal karşılıyoruz..
Hayırdır neyin var,çok geçmiş olsun

Oooooo hoşgeldin canımmmmmmmmmmm :CüvCüv:
Nasılsın bakalım nası gidio hamilelik_?

Bulantılar ve aşırı yorgunluk çok kötü
Hiç bişe yiyemedim 2 gün ağlaya ağlayaa..Bişe olucak diye de korkuyorum ama yiyemedim sonra hastaneye yatıldı ve bi güzel serum yendi:gitme:
Öyle işte

Kendine yakıştırdıysan beğendiysen tmmdır o zmn cnm önemli olan senin beğenmen opuyorumnanaktan
Hmm bende önceden alim diodum ama annemde söledi yer kaplıycak boşuna gelinlikçide dursun işte ddi..
1 gün önceden gidicem bende teslim almaya..
Bişe sorcm cnm gelinliğini aldığın yer gelin çiçeği verio mu yoksa ayrımı alıcaksın gelin çiçeğini?
Evet kuaförle konuş mutlaka ve önceden provaya git..

Hiç bişe yiyemedim 2 gün ağlaya ağlayaa..Bişe olucak diye de korkuyorum ama yiyemedim sonra hastaneye yatıldı ve bi güzel serum yendi:gitme:
Öyle işte

Ay kuzum ya çok geçmiş olsun sana da bebişine de

Öyle işte

Ayy canım benim yaa çok geçmiş olsunnn :gitme:
İnşallah bi an önce geçer bulantıların yaa birascık yemee zorla kendini ve üzme ağlama olurmu bilmiyorumkismile

Öyle işte

Niye ağlıyorsun canım..?
Hamilelik hormanlarını etkiledi galiba.
Daha ne kadar sürecek acaab bu halin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…