"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Canımm guzel yorgunluklar bunlarr ilerde arıyosun valla yerimseniben
Tabikii alıp götürüyor da canımm gündüz böyle iyiyimm gece olunca bulantılardan uyuyamıyorum geçen gece dayanamadım artık doktoru aradık bişeler yemeye çalış çıkaracak bile olsan dedii eğer geçmezse gelin hastaneye serum takalım falan dediii:sinifsinif:
O serum korkusuyla bişeler yedim de gitmedik allahtanakannehir

Ayy o kadar halsizimki bu yorgunlukları arıycamı hiç düşünmüorum valla mafoldumben
Serumdan korkuomusun? Ama bulantılarını birazcıkta olsa hafifleticekse en baştada doktor önerdiyse kendini kötü hissettiğinde git bence.
Bişiler yedikden snra iyi geldimi bari? Geçtimi azıcıkta olsa?

Korkmuyorum da birden serum diyince tırstım
Bişiler yiyince geçti tatlım sabaha kadar uyuyabildim en azındann

Seydaaa sence bu yaz bikini giyebilir miyim?hihoyyyt

Korkmuyorum da birden serum diyince tırstım
Bişiler yiyince geçti tatlım sabaha kadar uyuyabildim en azındann

Seydaaa sence bu yaz bikini giyebilir miyim?hihoyyyt

Geçtiyse iyi cnm sende bulantın oldğnda bişiler yemeye zorla kendini..

Hmm bu yaz bikini giyebilirmisinn :uhm:
Bence giyebilirsin.. Hafif göbekleri çıkmış anne adaylarının bikini giymeleri çok sempatik gelio bna :CüvCüv:

Ayyy tatlım çok sağoll ben gördükçe almak istiyorum daa

Ayyy tatlım çok sağoll ben gördükçe almak istiyorum daa

Bende bikini gördüğümde dayanamıorum..
Ama şmdiden alma bence snra bedenin değişir moralin bozlmasn..
Göğüslerin büyüyebilr..
Altı ipli olanlarından alsan rahat edersin bedenin değişirsede göğüslerin büyürse belki rahat edemezsin..
Tatile çıkmanıza 1-2 hafta kala alırsın.

Ama diosanki ben tutamıorum kendimi almak istiorum.. Al o zaman doğum yaptıktan snra giyersin bu yaz giyemesende :lepi:

Göğüslerimin bedeninin değişeceği kesinn ama hamilelere özel olanlar da varmışş
Seydacm ya evde önceden geçen yaz giydiğim (çoğunu giyemediğim) o kadar çok var ki bende aynen senin gibi dayanamıyorum.En iyisi dediğin gibi 1-2 hafta kala almakk..:1rolleyes:

Canım bu sene biraz daha dikkat et çok sık değiştir bikinilerini..
Islak bikiniyle durma bide enfksyon falan kapma sakın..
Benimde var bir sürü teysemde bikini getrmiş senin getirdiklerinden beğenrsem alırım yne ddm annemde gözün doysun bee hepsini nası giycen delirme daha alma dio kaydirigubbakcemile3
Bide nası hamilelere özel bikini hiç duymamıştım nası oluomş o cnm?

Hoşbulduk cnm
Bende iyiyimdir heralde aklıma bişiler geldikçe yine duygulanmaya devam ediyorum da takılıyorum nette aklıma bişi gelmiyor böylelikle fazla
Sen nasılsın cnm bebiş nasıl

Tatlım kasma kendini neşelenmeye çalış lütfenn..
Bebiş çok iyi teyzeleriiiikaydirigubbakcemile3

Oh hep böyle iyi olsun inşAllah
Yok kasmam lazım yoksa bu dediğine bile ağlayabilirimkaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sağlıkla ilgili problemim var sanırım benim gözlerim oynattığımda sanki böyle bayılcak gibi oluyorum bi doktora göriniyim pzrtesi diyorum
Eee sen neler yaptın bugün gezmişsin sanırımhihoyyyt

Bugün çeyiz topiğinden iki kişi daha dünya evine girdii Allah'ın izniyle yada girmek üzere opuyorumnanaktan

Görün tabiki canımm sağlıktan önemlisi mi var
Evett gezdim gezdimmm ayaklarım patlayana kadarkaydirigubbakcemile3

Görün tabiki canımm sağlıktan önemlisi mi var
Evett gezdim gezdimmm ayaklarım patlayana kadarkaydirigubbakcemile3

Bu arada benm teyzem hamileyken hergün nerdeyse çıkıp yürümüştür aslında spor amaçlı değildi ama tesadüf işte
Tabi bu bebek için spor oldu sanırım ve dediği tek şey doğumum çok koaly oldu demişti
Aklında bulunsun cnm
Bol bol yürü derim benyerimseniben

Öyle yapıcam zaten canımm aaah ah bi karnım istediğim kadar büyüseydi kaydirigubbakcemile3
Hamilelere özel bikini diye hamile giyim sitelerinde gördüm bende canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…