- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #7.601
Ayyyy yaparız dimiibayanssulusmile
Bana noluosakaydirigubbakcemile3
Ay sen hergün gel burdan yemek menüsünü söyle bana ben yemek yapmayı yemeklerle ilgilenmeyi çok seviyorum ama uzun zamandır yapmıyorum uzağım
Bu nasıl sevmek oluyorsa bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Tatlımm benimm:ecrin_bebek:
Benim değil ama benimki azıcık daha büyüsün paylaşıcam sizlerlee:CüvCüv::1rolleyes:
Aynen ya,yemek,tatlı,pasta vs konusunda inanılmaz bir hevesim var..
Benim hobim de bu galibakaydirigubbakcemile2
Evlendikten sonra bu konuda zorlanacağımı hiç düşünmüyorum nedensezemuszemus
Bebeklere öyle bir düşkünlüğüm var ki..
Eee yıllarca çocuk gelişimi okuyunca:ecrin_bebek:
Büyüsün paylaş da görelim bebişimizi
Ben erken erken diyorum ama evlenince hemen çocuk yaparmışım bu isteklesırnaşık şey
Bebeklere öyle bir düşkünlüğüm var ki..
Eee yıllarca çocuk gelişimi okuyunca:ecrin_bebek:
Büyüsün paylaş da görelim bebişimizi
Ben erken erken diyorum ama evlenince hemen çocuk yaparmışım bu isteklesırnaşık şey
Yaaa dimiii hihoyyyt
Ben word e kopyalayp duruyorum böle güzel güzel resimlerini de koyuyorum kaydirigubbakcemile3
Yakında arşiv oluşturucam heralde:hulya:
Zaten insan yapa yapa da pratiklik oluşuyor aşçılığa doğru yol alıyorsun ister istemezcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canımm demek ki gelişimi hakkında bilgileri de senden alıcazz:ecrin_bebek:
Duru teyzeden de pratik yemek tarifleri ooohhkaydirigubbakcemile3
Valla tatlım olunca hiçte erken erken diye söylenmeye hakkın olmuyor ben zamanında çok söylendim ama şimdi iyiki de olmuş diyorummgamyoncuiremsu
İşte planlamaya gelmiyor bu işler Allah ne zaman nasip kısmet ettiyse ozaman 9 ay sonra kucağını dolduran bi minikle kucaklaşıyorsunopuyorumnanaktan
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canımm demek ki gelişimi hakkında bilgileri de senden alıcazz:ecrin_bebek:
Duru teyzeden de pratik yemek tarifleri ooohhkaydirigubbakcemile3
Valla tatlım olunca hiçte erken erken diye söylenmeye hakkın olmuyor ben zamanında çok söylendim ama şimdi iyiki de olmuş diyorummgamyoncuiremsu
Tabii ki sormak istediğin bir şey olursa her zaman yardımcı olurum..
Evet bence de hayırlısı ne zamansa o zaman olsun,önemli olan o..
Zaten o minicik bedeniyle tüm ortamı hazırlarboshayallersmile
Aynen,neyse ki nişanlım da meraklıdır öyle yemeklere falan,iştahsız biriyle evlensem napardım benkaydirigubbakcemile3
Gelirimm tabi Durucummopuyorumnanaktan
Yeter ki isteebayanssulusmilea.s
Ay şimdi sen yeni evliyken ki menülerini düşünemiyorummm Oh coşturursun sofralarınıhihoyyyt
Hatta bence bu sohbet bölümünde yemeklerle ilgili bi topik açmak lazımm ya yeni gelinlere de faydalı olur menü konusunda filankaydirigubbakcemile3
Ben kaçıyorum tatlım,yemek için çalışmalara başlayayım:)
Görüşürüz daha sonra,öpüyorum..
Aç karnına da pek bi koyuyor insana yahuakannehir
Sonuçları beklerken niye canın sıkılıyor cnm Allah'a şükür telaşlanıcak bi şey yok şimdilik bakalım..
Eğer zaman geçmiyo beklerken dersen işte onda haklı olabilirsin..
Ama sen sıkma canını:teselli:
Allah'ın izniyle halledersinkaydirigubbakcemile5
Tatlımm benimm:ecrin_bebek:
Benim değil ama benimki azıcık daha büyüsün paylaşıcam sizlerlee:CüvCüv::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?