"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Gelirimm tabi Durucummopuyorumnanaktan
Yeter ki isteebayanssulusmilea.s

Tatlımm benimm:ecrin_bebek:
Benim değil ama benimki azıcık daha büyüsün paylaşıcam sizlerlee:CüvCüv::1rolleyes:

Bebeklere öyle bir düşkünlüğüm var ki..
Eee yıllarca çocuk gelişimi okuyunca:ecrin_bebek:
Büyüsün paylaş da görelim bebişimizi
Ben erken erken diyorum ama evlenince hemen çocuk yaparmışım bu isteklesırnaşık şey

Aynen ya,yemek,tatlı,pasta vs konusunda inanılmaz bir hevesim var..
Benim hobim de bu galibakaydirigubbakcemile2
Evlendikten sonra bu konuda zorlanacağımı hiç düşünmüyorum nedensezemuszemus

Yaaa dimiii hihoyyyt
Ben word e kopyalayp duruyorum böle güzel güzel resimlerini de koyuyorum kaydirigubbakcemile3
Yakında arşiv oluşturucam heralde:hulya:
Zaten insan yapa yapa da pratiklik oluşuyor aşçılığa doğru yol alıyorsun ister istemezcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canımm demek ki gelişimi hakkında bilgileri de senden alıcazz:ecrin_bebek:
Duru teyzeden de pratik yemek tarifleri ooohhkaydirigubbakcemile3
Valla tatlım olunca hiçte erken erken diye söylenmeye hakkın olmuyor ben zamanında çok söylendim ama şimdi iyiki de olmuş diyorummgamyoncuiremsu

İşte planlamaya gelmiyor bu işler Allah ne zaman nasip kısmet ettiyse ozaman 9 ay sonra kucağını dolduran bi minikle kucaklaşıyorsunopuyorumnanaktan
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah

Aynen,neyse ki nişanlım da meraklıdır öyle yemeklere falan,iştahsız biriyle evlensem napardım benkaydirigubbakcemile3

Tabii ki sormak istediğin bir şey olursa her zaman yardımcı olurum..
Evet bence de hayırlısı ne zamansa o zaman olsun,önemli olan o..
Zaten o minicik bedeniyle tüm ortamı hazırlarboshayallersmile

İşte planlamaya gelmiyor bu işler Allah ne zaman nasip kısmet ettiyse ozaman 9 ay sonra kucağını dolduran bi minikle kucaklaşıyorsunopuyorumnanaktan
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah

Kesinlikle tatlım..
İnşallah inşallah amin amin amin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tabii ki sormak istediğin bir şey olursa her zaman yardımcı olurum..
Evet bence de hayırlısı ne zamansa o zaman olsun,önemli olan o..
Zaten o minicik bedeniyle tüm ortamı hazırlarboshayallersmile

Evett canımm eğer istiyorsanız
Allah istediğiniz zamanda nasip etsinnopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Aynen,neyse ki nişanlım da meraklıdır öyle yemeklere falan,iştahsız biriyle evlensem napardım benkaydirigubbakcemile3

Ay şimdi sen yeni evliyken ki menülerini düşünemiyorummm Oh coşturursun sofralarınıhihoyyyt
Hatta bence bu sohbet bölümünde yemeklerle ilgili bi topik açmak lazımm ya yeni gelinlere de faydalı olur menü konusunda filankaydirigubbakcemile3

Ben de düşünemiyorum yandık biz:dance:
Yemek bölümlerinden sürekli faydalanıyorum zaten.
Bir yemek defterim bir sürü de yemek kitabım var.Amaannn kapatalım hadi bu konuyucokacimcoook

Ben kaçıyorum tatlım,yemek için çalışmalara başlayayım:)
Görüşürüz daha sonra,öpüyorum..

Yapıyorumm zaten canım e hadi sana kolay gelsin bende su patatesi yiyim başlarımm oh bugün maşallah çok iyiyim
sende kendine çok iyi bak cnmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Evet cnm sonuçlarını beklemek canımı sıkıyo..
Bakalım pazar gnü faln alcam herlde..

Tatlımm benimm:ecrin_bebek:
Benim değil ama benimki azıcık daha büyüsün paylaşıcam sizlerlee:CüvCüv::1rolleyes:

Paylaş paylaş :lepi: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…