- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #7.581
Canımm kolay gelsinn sırnaşık şey
Ben mutfağa girebilirsem Duruyla karar verdiklerimizi yapıcamm yapamazsamda Allah kerim bahanem hazırr:CüvCüv:
Sağol tatlım sana da kolay gelsin:)
Ama tatlı düşünüyorsan kesinlikle öneriyorum.
Tadını biliyorum çok güzel dee
Yapmasını bilmiyorumm
Bu arada kızlar az önce nişanlım geldi,çamaşır makinem ve bulaşık makinem gitti.
Ben nedense hiçbir şey hissetmedim ama baktım annem ağlıyor..
Neden şu anda bir şey hissetmiyorum sorun mu var bende yahu..bilmiyorumkismile
Çok kolay hayatım,bak anlatayım.
10'lu paket halleyler var ya onlardan alıp kare kare küçük küçük doğruyorsun.
sonra krem şantiyi alıp 2 bardak sütle yapıyorsun ve halleyle karıştırıp kaselere koyuyorsun.
Üzerine de pişirdiğin çikolata sosundan bolca döküyorsun.
Bir de hindistan cevizi işte bu kadar..
Sende bi sorun yok canımm
Kendini hazırlamışsın işte ne güzell..
Ama annen öyle değildir ki şimdi senin evden gitmene yüreği razı olmuyordurr..
Hatta benim annem düğün günü beni almaya gelmelerinden 10-15 dk önce kızıımm sakın geç diye düşünme eğer istersen gitmee diyip ağlamıştıısenağlama
Tadı da güzel hemde kolaymış gerçekten bunu kesin yapıcam bugün teşekkürler canım.cokacimcoook
Annem sordu bana bir şey hissediyor musun diye ben de "hayır anne,şu anda sanki başkalarının eşyası gidiyor gibi geliyor..evde yer açılacak nihayet diyorum:)şu anda siz hissedersiniz,eve girdikten sonra" dedim.Gerçekten de böyle olacak yani..Şu anda pek kabullenemiyorum sanırım.
Ama onlar için zor olacak hem de çok zor...
Ayy senin annen de çok kötü olmuş ya..
Merhabalar kızlar:)
Rica ederim tatlım afiyet bal şeker olsun bebişine de eşine de sana da:)
Annem sordu bana bir şey hissediyor musun diye ben de "hayır anne,şu anda sanki başkalarının eşyası gidiyor gibi geliyor..evde yer açılacak nihayet diyorum:)şu anda siz hissedersiniz,eve girdikten sonra" dedim.Gerçekten de böyle olacak yani..Şu anda pek kabullenemiyorum sanırım.
Ama onlar için zor olacak hem de çok zor...
Ayy senin annen de çok kötü olmuş ya..
Canımm yaa..
Benimde eşyalarım giderken öyle olmuştumm..
Kendini üzme ama böyle duygusallıklar olucak oluyor..Ama sonradan geçip gidicek.Bugünlerdeki koşuşturmaları arayacağızz..
Hoşgeldin tatlım menün de hayırlı olsunnncokacimcoook
Ay kaynatmışsınız ben yokken..
Cnm bence gayet normal çünkü burdan gördüğüm kadarıyla düğüne yaklaştıkça gelinler hissizleşmeye başlıyor sanırım:hulya:
gulaysecmm cnm daha vakit var ya
Menüyü ben çok beğendim hatta üşenmesem eve gidince ben bile yapabilirim o derecekaydirigubbakcemile3
Bencedee canımm 19.30a kadar yaparızzbayanssulusmileopuyorumnanaktan
Ayyyy yaparız dimiibayanssulusmile
Bana noluosakaydirigubbakcemile3
Ay sen hergün gel burdan yemek menüsünü söyle bana ben yemek yapmayı yemeklerle ilgilenmeyi çok seviyorum ama uzun zamandır yapmıyorum uzağım
Bu nasıl sevmek oluyorsa bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Ya şu avatardaki her kimse,bayıldım o resme.Baktıkça hamile kalmak istiyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?